• LA BOMBA
    786
    Mislio sam na činjenicu da obični navijači Reala podržavaju Pereza i to što radi.
  • KtcGoat
    2.6k
    Budimir zabio 2 u pobjedi Osasune, Perisic zabio u pobjedi Psv-a
  • Brusa
    4k

Prvi put čujem za ovo.... Al tko zna u današnje doba...
  • Crni86
    19.2k
    Da li se zna sta je na kraju bilo s Olimpijinom golmanom Vidovsekom?
  • LA BOMBA
    786
    Nije napisao šta tačno je bilo osim da su bile "privatne stvari". Sad se vraća.

https://siol.net/sportal/nogomet/z-ganljivim-zapisom-se-je-oglasil-matevz-vidovsek-680785
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Inače Lecce u veznom redu ima i igraca zanimljivog imena i prezimena , Niko Kovač :rofl:
    Rođen u Njemackoj a igra za mladu reprezentaciju BiH..Nema nikakve rodbinske poveznice sa nasom poznatom braćom
    CastAway1986

Otac mu je iz Livna, mama iz Domaljevca(Posavina). Upoznali se u Frankfurtu, a stari je došao kod mame, la budu na ferijama, većinu vremena u Domaljevcu provode.

Vidio sam mu(Nikine) sestre par puta uživo, ne zna se koja je bolja. :halo:
  • Navijač Dinama
    11.3k
    pa skoro u ciloj Kataloniji više ljudi navija za Real nego u Madridu za Atletico..don

Jel nije bila i priča neka i za Manchester United? Tipa više navijača imaju u Londonu i iz Londona i bliže okolice nego u Manchesteru i okolici, a da grad kao grad više ima navijača Cityja nego Uniteda.
  • LA BOMBA
    786
    Real Madrid ti je u Španjolskoj slično kao Juventus u Italiji, ima navijače širom države i ljudi ga ili vole ili mrze, a sa druge strane u samom gradu Madridu imaš mnogo navijača manje uspješnog gradskog rivala, kao što Torino FC ima sličan broj navijača u samom gradu Torino kao Juventus.

Juventus ima npr. ogromno navijača na jugu Italije, više od Napolija ili bilo kojeg lokalnog kluba.

Ti navijači Reala u Katoloniji su vjerovatno Španjolci koji ne podupiraju katalonske samostalnosti i navijaju onda za Real jer mrze Barcelonu, a vjerovatno neki od njih navijaju još za koji lokalni klub koji nije separatističan poput Espanyola.

Atletico nema takvih navijača jer ih ni ne traži. Mislim da ni jedan navijač Atletica ne razmišlja na način "mi trebamo imati ogromno navijača iz Katalonije da dokažemo nešto." Pa to je još jedan dokaz da je Atletico baš madridski klub koji ima jezgru navijača iz Madrida.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k

Svako prvenstvo krene bojkot bojna i sve se normalno odigra. Nothing ever happens
  • Crni86
    19.2k
    ma vidio sam to. Al ocito je bila neka grda bolest kad se ne spominje….
  • Omake
    14.8k
    ili stvar psihičke prirode. Čudno u svakom slučaju.
  • javolimtebejako
    3.9k
    Začudio sam se sad u Barceloni koliko je zapravo Espanyol ravnopravan klub tamo. Mi ovdje imamo perspektivu da je to odnos kao Dinamo-Lokomotiva, a zapravo ravnopravno se može vidjeti zastava po kućama, ruksaka kod ljudi itd oba kluba.Tvrdica McTvrdi

znaci totalno drugacije iskustvo nego moje, zato jer sam u 2 posjeta barceloni vidio ravno 1 dres espanyola. pretpostavljam da imaju dobru bazu navijaca al cisto sumnjam da je ravnopravno. mozda u nekom određenom kvartu
  • Li d1986
    288
    koji nije separatističan poput EspanyolaLA BOMBA

Kako mislis separatističan?
  • Dzoni
    3.5k

Ima i obilježja Espanyola i njihovih navijača, treba malo bolje zagrebat, ali se čak ih da naći. Ne vjerujem u to da je Real popularniji od Espanyola u Barceloni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.