• Tom Hanks
    4.7k
    I Napoli je velik klub ne znam tko bi rekao da nije?
    Otkada je to igra na terenu pokazatelj veličine kluba?Sutra može Liverpool odigrati bunker sa nekime i šta nisu onda veliki klub?
    Poanta svega je da como nije velik klub i ne može u istu rečenicu sa ostalima u Italiji
  • LA BOMBA
    778
    Ja nisam nigdje rekao da je Como veliki klub.

Rekao sam da je u ovom trenutku Como bolja opcija za igrače nego Roma, jer je jednostavno klub ambiciozniji i bolje organiziran.

Pa i npr. Bournemouth i Brighton su preferirana opcija igrača od ne znam Schalkeja ili Rapida ili Rangersa, to ne znaći da su ti klubovi veći od njih ili da se mogu uopće uspoređivati što se tiče povijesti i broja navijača, ali moderni igrači to ne gledaju na taj način.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Prije 20 godina upalio si TV utorak navećer i imao si ovakvu utakmicu lige prvaka, u obije ekipe legendarni igrači, zvijezde, španeri.LA BOMBA

To su danas nema legendarni igrači. Kako znaš da za 20 godina netko ne će gledati i reći kakve smo legende danas imali? Nogomet je tada cijenio više igrače poteza što ne znači da su današnji igrači lošiji ili da se ne će smatrat legende jednog dana
  • NVKOD
    9.3k
    Moram se opet povući sa foruma. Vrlo sam razočaran putem kojim ide moderni nogomet i prestati ću pratiti za neko vrijeme.LA BOMBA

Bome si dugo si izdržao, 7 dana!
  • Crusades
    21.1k
    Donarumma najbolji igrač Citya danas. UTD ih bas izdomiriao.

Edit: i sad gol zabio UTD taman.
  • javolimtebejako
    3.9k
    zasluzeno United, neka im je
  • dzis
    1.3k
    Zvizduci u Madridu i trazenje ostavke Pereza. Klub prije tekme objavio da ce pregledavati snimke tribina i kaznjavati zvizdanje. Ovaj je gori od mamica.

Ali kakav klub,takvi i navijaci u Madridu. Bas teska psihijatrija tamo..ja se nemrem nacuditi kada ih netko simpatizira
  • NitkoBitan
    34.5k
    Klub prije tekme objavio da ce pregledavati snimke tribina i kaznjavati zvizdanje. Ovaj je gori od mamica.dzis

Samo onog dijela navijaca iza gola u bijelom koji kao glume neke ultrase. Placenici u bijelom sa dzabe kartama, jbg ne mogu zaposlenici protiv svog poslodavca.
  • Masto
    875
    Fuj, florentino odlazi
  • Filip 91
    2.1k
    United poveo 2:0 protiv City-a, gledam i ne vjerujem.
  • Hnlovac
    4.1k
    kakav klub, fakvi navijači, dno dna
  • javolimtebejako
    3.9k
    razvaljotka u Manchesteru
  • rokikaciga
    9.3k
    Onom navijacu Manchestera je ovo pravi pocetak prilike da se napokon osisa..
  • NerminB
    702
    Daj nemoj jebat? :lol: Kakav ciganski klub.

Al da united sa ovakvim rosterom razvali city..
  • javolimtebejako
    3.9k
    bome su posteno zvizdali Realovi navijaci sad na kraju, pogotovo viniciusu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.