• LA BOMBA
    786
    Ali nemrem se oteti dojmu da su del piero,totti,zidane itd bili nivo vise nego danasnji igraci.dzis

Ljudi mogu pričati šta god žele kako se nogomet promjenio to i ono, ali ona najelementarnija stvar u nogometu, kontrola lopte... Pa nitko od modernih igrača nije ni blizu Zidaneu. Rekao je jedan bivši igrač Reala, ne sjetim se tko, da su ljudi došli na treninge gledati samo kako Zidane prima loptu.

• Facke
    7.5k
    A glejte decki ja te gledim ovak. Evo ja bum sad imel 33 i jednostavne uz klince i se to nemam vremena pratiti se te nogometase i se te ekipe. Prije sam znal od sake ekipe Bundeslige prvih 11 , zamjene i trenere na pamet. Sad nemam pojma. Tak je i s ostali ligi. Gledel si na Eurosportu emisiju Eurogoals , mogel si pogledati emisiju i lepe si se mogel popratiti. Uz to si visel s prijateli po losem vrmenu dan i noc na Fife ili PESu i upoznal si se te ekipe i igrace. Denes su ovim mladima idoli Olise , Kane, Haaland , Gvardiol itd. I oni te istim ocima glediju kak sme mi gledeli te igrace prije 20 let.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Feyenoord opet u nadoknadi i opet 4... Van Persie sina ubacio, ali nije bilo dovoljno.. KITOLANO hhahahhaj

Screenshot-20260118-184002.png
  • Krizy
    65.3k
    KITOLANOEfes Pilsen

Podsjetilo me na utakmice protiv Rapida, kada je našu obranu na iskušenje stavio duo Kara i Kitagawa.
  • Dinamovapriča
    664
    Jagušić u Werder za 6 milijuna + bonusi.
  • Cif
    460
    ajd ne laprdaj
  • don
    17.7k
    kolega je zagriženi mrzitelj Reala pa tu i tamo lupne neku glupost, nije za zamirit.
  • Hnlovac
    4.1k
    Zahvaljujem se Bogu svaki dan što mi se u kući nikad nije podržavao taj pogani klub
  • znajdatevolimja
    2k
    Malen je opasno pojačanje za Romu, jako dobro kombiniraju on i Dybala. Bit će svega do kraja talijanskog prvenstva, ali nadam se Romi u ligi prvaka dogodine. Za naslov prvaka mislim da su im (nažalost) jako male šanse.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Matanović gol i poništen još jedan za pobjedu. Popularno je nazivati ga tarabom ali dečko je baš solidan potencijal sa 22 godine. Četvrti gol u Bundesligi.
  • NerminB
    702
    Brutalan stadion na finalu africkog.
  • LA BOMBA
    786
    Ljudi su zaboravili kako dobar je bio prime Alessandro Del Piero prije one nesretne ozljede.

U sezoni 97/98 je sa 23 godina zabio 21 gol i 11 asistencija u 32 utakmice u nikad jačijoj i defenzivnoj Serie A. 10 golova u 10 utakmica u ligi prvaka. Mogao je igrati u bilo kojoj ofenzivnoj ulozi - desno, lijevo centar. Po mom mišljenju prime Del Piero je najbliže Messiju od modernih igrača u smislu njegovog načina igre.

Jedan veliki igrač i prije svega veliki gospodin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.