• Dino
    5k
    Nikad neću shvatiti hype oko janjetine, jedno od najprecjenjenijih jela u ovom podneblju.
  • rioda
    12.8k
    Nikad neću shvatiti hype oko janjetine, jedno od najprecjenjenijih jela u ovom podneblju.Dino

Uff, oko ovog se ne bih složio nikako... Mislim da je to meso dosta ljudi 'zamrzilo' jer ga nisu probali spremljenog kako treba, ili je bilo prestaro pa zbog toga i žilavo
  • Dino
    5k

Dosta puta sam probao na razlicitim mjestima i situacijama s obzirom na kultnost toga jela. Uvijek bih pojeo, ali nikad nisam dobio dojam da vrijedi toliko koliko se prica.

Mozda sam potrefio svaki put robu s greskom ili mi jednostavno ne sjeda...
  • Masto
    887
    Dosta mojih bližnjih ne jede janjetinu što zbog okusa sto zbog mirisa, dok se oko odojoka svi slažemo
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Janjetina je od svih mesa uvjerljivo najpodložnija podneblju i čime se hrani i zato je spektar od katastrofa do vrhunskog. Odojak je uvijek odojak, teletina je uvijek teletina, unutar 10 deka. Zato dosta ljudi proba nekog smrdljivog janjca i zatvori to poglavlje
  • Facke
    7.5k
    Mene janjetina ok. Nist posebne. Ima bolse i losije janjetine, se uvisi i kulke je stara i kak pripremljena. Ispod peke je bas nebi preporucil el onda zna imeti bas jak miris. Tak je bar moj dojam. Nisam veliki fan janjetine , ok mi je morem pojesti ali rojsi bum jel odojka.

Koj je mene naprimjer vrhunski je kozlic. Morem sakumu preporuciti da se proba. Mene je kozlic vrh. Uzasne je dober. Mene pone bolsi od janjetine.
  • Pacho
    12.9k

Meso kozlica je apsolutna delicija na Karibima. Uglavnom u curry varijantama.
  • Jima
    1k
    Evo upravo pojeo domaću ličku, rebarca kao med. Rakijica prije, janjetina, krumpir, luk i čaša vina. Meni vrhunski nedeljni ručak. Uzmem preko ljeta uvijek na Velebitu (Baške Oštarije) 1-2 komada od poznanika, isječem na šest dijelova i u škrinju. Imam jednom mjesečno za obiteljski ručak, Novu godinu, peku... Za 200€ mislim da je to isplativa delicija. Kvaliteta top, mlada, mekana, bez intezivnog mirisa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.