• Zagreb1992
    3.1k
    Jel ima netko tko je probao taj Spud bud krumpire ? jel valja kaj ?
  • Pacho
    12.9k

Moguce je da moje nepce nije dovoljno plemenito ili da taj koji sam probao nije bio idealno pripremljen, ali zelim reci da mi razlika izmedu tog i visestruko jeftinijih nije dovoljno velika. Odrastao sam prakticki na argetinskim/paragvajskim steakovima i ne vidim kako je ovaj vise klasa iznad. Ali kao sto kazes, stvar ukusa/misljenja.
  • Eduardo
    28.2k
    bježi od toga što dalje... školski primjer viralnog hypea i psihološkog efekta koji povlači za sobom... sama vrijednost ovog jela i po pitanju cijene i po pitanju okusa je baš umjetno napuhana. 10€ sačuvaj za nešto bolje.
  • shameless86
    1.3k
    goveđi obrazi..svi naveliko hvalili. izveo ženu u reatoran..narucio si obraze..i nula bodova kaj se mene tiče..
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Skoljke, morske alge, opcenito te stvari koje imaju "okus mora".
  • Fatos Beqiraj
    905
    lose jako, ako ces vec probat uzmi ono sa kiselim kupusom i mesom, pa ajde prava zimska hrana. Ostalo nula bodova
  • FelceAzzurro
    1.3k

Može biti da nisi bio u dobrom restoranu ili ti je neko uvalio "muda pod bubrege". Kad se goveđi obrazi naprave to je jedno od najpodcjenjenih jela. Nije uopće skupo i s pireom jedno od top jela.
  • shameless86
    1.3k
    moguce,dat cu im jos jednu priliku u nekom drugom restoranu
  • Zagreb1992
    3.1k

Znači samo klasični hype onda ...Mislio sam otići al nekako sumnjam kad i vidim cijenu i kritike na to ..Sjećam se da je bio ogroman hype kad se to otvorilo i da je gužva bila tamo u restoranu kod njih
  • javolimtebejako
    3.9k
    ne nuzno precijenjeno, ali jeo sam ceviche od neke ribe i kreme od mrkve i sta ja znam s cime, evo mi to nismo mogli pojest koliko nam je bilo ruzno. a sve ostalo sto smo narucili vrhunski
  • gledatelj
    1.2k
    uff meni su oni daleko iznad svega. Imao priliku u Japanu par puta jest i ne znam jesam ikad išta bolje od mesa probao
  • Pacho
    12.9k

A vidis meni je to medu top 3-5 jela opcenito. I ovdje sam ga vec preporucivao. Ali da, mislim da je to bas jedno od onih gdje ce ti se ili svidjeti ili gaditi.

Doduse, treba ga jesti samo u restoranima specijaliziranim za to ili u legit peruanskim. Znaju ih imat u meksickim usput, a tamo su cesto katastrofalni.

Gdje si ga ti probao?
  • javolimtebejako
    3.9k
    hidden wine bistro u Rijeci, od Denija Srdoca. bas sam vidio prije 2 dana vijest da se zatvorio, inace su na glasu kao jako kvalitetni i dosad sta smo jeli tamo je stvarno bilo dobro al jbg ocito taj ceviche nije za mene
  • Peškaman
    8.4k
    Jelo s trenutnim hypeom - spud bud krumpiri.ksapi

Ubjedljivo, ispodprosječno jelo.
  • Oluja
    6k
    Kamenice.
    Kao da sam progutao divovski šmrkalj. Inače volim ribu i morske plodove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.