• Danko
    2.8k

Oćemo se odreć onda glavinih naslova?
    Oćemo otpočetka , krenut od 3. lige.. ?
  • znajdatevolimja
    1.9k

Bili su gotovo pa neregularni. Ja Glavine naslove nisam niti slavio niti bio ponosan na njih, kao i većina Dinamovog puka. To se vrlo lako moglo vidjeti brojem ljudi na proslavama naslova prvaka.

Na kraju dana, tokom Glavine vladavine Dinamo (barem se tako zvao, iako je to bio sve samo ne Dinamo) je kretao u prvenstvo s 12 bodova prednosti (4 tekme protiv Lokomotive). I ja bih na to trebao biti...ponosan?
  • Hnlovac
    4.1k
    Predsjednik kao i inače bez dlake na jeziku
  • rokikaciga
    9.3k
    ↪nemapredaje
    nemoj tako ima 4 stola iza Srbina proveo sam noći tamo ono pivnica pljugica i pingać
    Zvonkec

I Rade vodi kafic i teren za mali nogomet iako tehnicki to nije Hondlova... Zna Vlaovic jer je tamo svaki tjedan do 3-4 ujutro i igra poker :lol:
  • NitkoBitan
    34.5k
    Oćemo se odreć onda glavinih naslova?Danko

Drazi mi je onaj naslov pred punim Trgom nego svi oni pred praznim tribinama, a ekipa koja se pravi gluha i slijepa nek razmisli zasto su bile prazne tribine.

To ne mijenja cinjenicu da je tada liga bila nikad jadnija i da nam je Kolaric sudio sve utakmice svejedno bismo osvojili naslove. Osijek i Rijeka u raspadu prije ulaska kapitala u klub, Hajduk milimetar od bankrota. Stavi danasnje klubove u tadasnje razdoblje i Dinamo ne bi osvajao naslove prvaka sa klincima bez problema, kao sto ni sada ne osvaja. Realnost tadasnjih atomskih klinaca se ocitovala u europskim rezultatima.
  • Goncalo Santos
    3.1k
    hajduk se sramotno potkradalo, a Dinamo je bio guran.znajdatevolimja

Guran tako sto Dinamo ima od hajdukove zadnje titule u prosjeku 20 bodova prednosti, sto je dao 75 posto igraca za reprezentaciju koja je donijela 2 medalje, a oni iznjedrili vlasica i pasalica samo?

Pa nije hajduk nama 20 godina na bod dva nego na preko 20, oni su zavrsavali na 4. 5. mjestu, jaca konkurencija je bio rnk split.

Oni doslovno u jednom trenu nisu imali za dresove nego u markerima igrali, kakva kradja? Sta je Dinamo trebao jos njihove dugove i sranja rjesavat da prvenstvo bude regularno?
  • austrijanac
    9.2k

Sviraj kurcu, kao da su suci olicenje postenja igdje na svijetu.
  • Plava stijena
    698
    I ja bi to volio čuti, ovako ćemo morat sačekat sljedeći članski dan da malo pojasni ove izjave. Inače svaka čast na odluci za neformalnim druženjem sa novinarskom žgadijom koja nam svaki dan sere po klubu. Šta je sljedeće Kova u "neformalnom druženju" ili još bolje Zajec. Kad je bal nek je maskenbal. Jel Baldrick nedavno zaposlen u PR-u?
  • Pacho
    12.9k

E al to ti je zato sto bi u prvim kolima njih suci ostetili, a gubu pogurali pa bi se guba od njih tako demoraliziranih odvojila na +25 kroz sezonu.
  • znajdatevolimja
    1.9k
    75 posto igraca za reprezentacijuGoncalo Santos

Isti čovjek je drmao i oblačio HNS-om i Dinamom. Zna se kako se dolazilo do reprezentacije i s kime si morao imati posla.

kakva kradjaGoncalo Santos

Ma nikakva, zajebo sam se.
  • Danko
    2.8k
    Drazi mi je onaj naslov pred punim Trgom nego svi oni pred praznim tribinama, a ekipa koja se pravi gluha i slijepa nek razmisli zasto su bile prazne tribine.NitkoBitan

I taj ti je u velikoj mjeri naslov glavine garde... :wink:
  • rokikaciga
    9.3k
    taj ti je u velikoj mjeri naslov glavine garde... :wink:Danko

Isuse odrezat cu si kurac...

Daj odselite se u Sarajevo i pusite mu ispod stola ako vam je do tog nasmrkanog parazita
  • El Madrigal
    754
    Od mene za Zvonu samo još jedan veliki plus jer ovako nešto može izjaviti samo častan čovjekznajdatevolimja

20 godina smo zazivali čast i poštenje, sada napokon jedan naš, prvi naš, izabran covjek kaže kako nije sve bilo kako treba u Mamicevo vrijeme i sad pljuvanja i pričanja o Dili Gori, Gziri i pizdarijama kako Hajduku mi nismo krivi. Nije bitan jadni Hajduk, bitno je da jedan Dinamovac kaže da vladavina "glave" nije bila čista i da uz poštenje i rad želimo osvajati naslove, a ne uz kontroverze.,.a pri tome je čovjek realan da na pošten način ne možeš dominirati onako kako si do 2018. Zato se slažem s tobom i ovom citiranom rečenicom.
  • Danko
    2.8k

Bolje uključi mozak umjesto rezanja kurca pa pročitaj i probaj shvatiti o čemu pišemo.
  • NitkoBitan
    34.5k
    "Nenade, ljubavi, trebali li ti sto?"

Bit musko, priznat realnost i terat dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet