• NitkoBitan
    34.5k
    Ovo s Vidovićem mi uopće nije jasno da je u jednoj rečenici čista desetka, a u drugoj čista osmica.Fan

On je inace desetka ali u ovom sustavu 4-3-3 moze igrat samo osmicu.
  • Plava stijena
    696
    Zvone definitivno nije indiferentan prema hajduku pa više puta je izjavljivao da ga voli uključujući i na recentnom inaugurirajućem intervjuu sa Bošnirom za klupske kanale. Taj njegov projekt mirenja sa njima bi još i donekle progutao da je sa druge strane netko tipa Slaven Bilić, ali s obzirom da je tamo jedna od najogavnijih osoba u državi koja otvoreno mrzi naš klub, njegove izjave su malo je reći sramotne i vjerujem da ih velika većina navijača s gnušanjem odbacuje.
  • Marc
    802
    Kaj reci na izjave gosp. predsjednika… jbte Hajduk i sudci..
  • Pacho
    12.9k

Kad su to suci "Mamicev" Dinamo gurali na nacin na koji se zadnjih X godina gura orjunu?
  • Fan
    1.8k
    uopće neću ulazit u tu raspravu jer se složit sigurno nećemo. Ja samo želim konstatirati da ne mislim da postoji narativ da neki klub mora uzet ligu, bilo tad, bilo sad.
  • Marc
    802
    Tisiću puta ponovljena laž kako se gura Dinamo kako je zbog Dinama i sudaca i mafije Hajduk propao jer eto u Hajduku je za to vrijeme cvijetalo cvijeće, ali zbog zlih zagrebačkih sila nisu uspjeli biti prvaci, ma cak ni blizu bar na tri boda biti. Uz to plave sile su se pobrinule da i u Europi ispadaju redovito… je je malo morgen
    Najlakše kukat i glumit žrtvu i krivit drugoga za vlastite neuspijehe.. tipicni hrvatski sindrom.
    Dinamovke i Dinamovci prestanimo gurat njihov narativ da radi Mamića i sudaca Hajduk nema uspjeha.. za Boga miloga vas molim prestanite skupa s našim predsjednikom! Sudci nisu krivi za poraze od Gzire, Debrecena, Dile Gori i ostalih ribara… tisuću puta ponovljena laž…
  • masacusec
    7.1k
    Boban kao sportski djelatnik i službenik daleko najvećeg hrvatskog nogometnog kluba nema potrebu obračunavati se niti jebati majku ovim govnima dolje niti putem medija, niti putem objava, niti putem pr-a, već jedino gaženjem i ponižavanjem istog tog protivnika na terenu te dugogodišnjim podizanjem svih vrsta pehara.
    Dok se gori bave boljima, bolji se bave sobom. Zato su i bolji.

Na nama navijačima je da im hebemo majke na svim drugim poljima.
  • The Undertaker
    9.5k
    Odličan interview Bobana, baš odličan. Tako se to radi.
  • Pacho
    12.9k
    Da je ovo sto je Boban danas nadrobio napisao neki "dnovinar" bi se vec uzario forum.
  • njurci10
    336
    upravo zato postoji poslovica, nije bitno šta se kaže nego tko kaže.
  • Fan
    1.8k
    mislim da su mnogi još u šoku i ne vjeruju da je sve ovo Boban izjavio i čekaju neku potvrdu, a onda kreće paljba...
  • veselko tenžera
    6.6k
    Boban kao sportski djelatnik i službenik daleko najvećeg hrvatskog nogometnog kluba nema potrebu obračunavati se niti jebati majku ovim govnima dolje niti putem medija, niti putem objava, niti putem pr-a, već jedino gaženjem i ponižavanjem istog tog protivnika na terenu te dugogodišnjim podizanjem svih vrsta pehara.masacusec

Ne vidim da itko normalan ima nešto protiv ovoga. Problem je kad Boban, koji je zaista sve ovo što si naveo, podilazi magaradi iznoseći apsolutno netočne tvrdnje. Čemu to?
  • Pacho
    12.9k

Da, je. I zato je tragedija kad ovo izjavljuje predsjednik Dinama, tko god on bio.
  • mlinchica
    4.7k
    Komentira li se transkript Zvonine izjave ili izvještaj nekog novinara s kave i keksa u Maksimirskoj?
  • njurci10
    336
    ja sam to shvatio više da ga previše ehadjuk.ne brine i da mogu lajati na mjesec
    Da svejedno neće biti prvaci, i da se njima ne treba previše zamarati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet