• Pacho
    12.8k
    Grad 60%.

jcvd-jean-claude-van-damme.gif

Orjunaska sirotinja iz polubankrotiranog jadranskog Bejruta bi se od muke mogla pretvoriti u stup soli kao Lotova zena.
  • KtcGoat
    2.5k
    Poslije treninga u Rusticu.NitkoBitan

Na gurmansku
  • skener
    7k
    Uskoro - kamp! U Mandlovoj, kod Kraša, za početak tri terena i modularna zgrada, kasnije još četiri. U međuvremenu tamo bi trenirali seniori i B momčad, dok bi ostatak kategorija trenirao u Maksimiru, na terenima koji se neće rušiti u prvoj fazi radova.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Kad pricamo o Rustici lakse je rec kaj ne valja nego valja :blush:
  • Dinamovapriča
    664
    Gjde si to procitao, mozes link stavit? :pray:
  • NitkoBitan
    34.5k
    Btw. kaj se nije moglo ic na to da Dinamo vecinski financira i bude vlasnik svog kampa? 60-40 sadasnji omjer u korist Grada, da je obrnuto to bi opet bilo nista za kontekst Dinamovog proracuna. Ovako pitaj Boga tko ce kad bit na vlasti u Zagrebu i na koju ce se nogu ustat, da nam jos nebi uvalili neku Loksu i u kamp.
  • NORTE
    21.9k
    to je Mandlova, a u članku piše HondlovaMr Anderson

Jebiga, dnovinari.

Novi kamp Dinama neće biti na Borongaju već 400 metara od stadiona!barbax

Mozak me zabolio od dnovinara.
    Od stadiona do kampa ima cca 1.5 km.

Odabir opcije Mandlova umjesto Borongaja, činjenica da se kreće u grradnju i da Grad financira 60% je najbolja vijest iz kluba u ovoj godini. :fire:
  • Jurki
    21.7k
    Ovo s kampom je stvarno top stvar. pristupne ceste postoje, 7 terena je cisto dovoljno za skolu.
    Sve se to moze napraviti ove godine.

Bitno da nebumo isli u Zagrebello kojeg bi trebalo obnavljati i mozda bi ta obnova trajala duze nego da se sve radi od nule.. a vjerojatno i skuplje.
  • Crusades
    21.1k
    Ne samo kaj bi obnova trajala, nego još nije riješeno ništa s Medićem. To bi trajalo minimalno 5 godina. Ovo je najbolja solucija, blizu stadiona odmah.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Zagrebello je totalno zapušten, i tereni i prostorije, nikako se ne održava već godinama. Treba puno uložiti da bi to bilo na pristojnom nivou. I opet imaš samo 4 terena, nema se kud proširiti.
  • Zoran
    420
    Ako smijem pitati sto bi se konkretno trebalo obnavljati u Zagrabellu? Eventualno tereni!Zgrada je dobra. Ili sam ja nesto propustio od kad nisam bio tamo ( a nisam jedno 4 -5 godina barem).
  • Bosskovitz
    20k

Mislim da je prvi i glavni problem Zagrebella (osim neriješene situacije s njegovim trenutnim korisnikom) kaj i u njega treba ulagati, a ne može biti dugoročno rješenje jer je premali. Bolje uložiti u 3+4 terena na lokaciji na kojoj će trajno biti novi kamp, 500 metara od stadiona, nego ulagati u 4 terena na drugom dijelu grada, a bit ćeš tamo svega koju godinu.
  • Jurki
    21.7k
    nego još nije riješeno ništa s MedićemCrusades

Ups, zaboravio na taj mali detaljcic.. a znas kak se veli.. vrag je u detaljima.

Nisam ni bio za tu opciju Zagrebella jer je to ofrlje rjesenje.
    Ako ima love, a ocito ima, onda radis kako tebi odgovara, a ne da moras pristati na milijardu kompromisa. Sranje je obnavljati staru ruševinu.. stadion nam je najveci moguci primjer.

Tereni se naprave brzo, isto kak i te modularne zgrade.

Edit: ako se dobro sjecam bilo je rijec da ce seniori i B ekipa trenirati na novom Maksimiru, a kamp ce biti samo za akademiju.
    To bi bilo ukupno 9 terena.
    To nam bu dosta? Ne znam kakve kampove imaju klubovi na Zapadu i s kolko terena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.