Mr Anderson
Možda bi navijači imali drukčiji stav kad ekipa ne bi ulazila u svako drugo poluvrijeme europske utakmice u zadnja tri mjeseca sa prosječno 2,7 golova u mreži. Možda bi navijači imali drukčiji stav kad nam trener ne bi davao izjave da je svaki bod u Europi veselje. Ne možeš kriviti ljude za ovakav stav nakon ovakve polusezone. — Mathiasovi Chageri
Infinity
stvarno mi nije jasno zašto ih se svi toliko boje? — Teofil Kateran
Teofil Kateran
ja se bojim Dinama. — Infinity
BornaPŽ1986
Oni su trenutno drugi, postoji velika mogućnost da će prije zadnjeg kola biti i sigurni za top 8. — Teofil Kateran
Teofil Kateran
Ako je sta sigurno pa da su i 1., sigurno nece pustiti gas protiv nas. — BornaPŽ1986
BornaPŽ1986
uvjeren sam da bi nekoliko igrača koji inače čekaju priliku s klupe dobilo priliku u prvih 11. — Teofil Kateran
Infinity
Pa možda bi trebao imati malo više vjere u svoj klub. Razumio bi toliki strah protiv Bayerna, ali ovo nije Bayern, ovo je Midtjylland. Ne treba podcjenjivati protivnika, ali ne treba podcjenjivati ni sebe. — Teofil Kateran
Chempers
Navijač Dinama
vlatkomarkovic
Zašto je ovoj budaletini i dalje dozvoljeno konstantno napadanje i provociranje drugih bez ikakvog povoda? — Chempers
Mr Anderson
Pa jer nema kapaciteta za bolje, a osjeća se ovako korisnim — vlatkomarkovic
vlatkomarkovic
koristan — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.