• emilperska
    13.6k
    Čekao sam kada će proraditi golgeter u našem Suarezu, ali sam se uzalud nadaoKrizy

Isti dan predstavljeni on, Ibanez i Morales. Morales i Ibanez ispali ajmo reć top. Ovaj poslije u Interu iz Zaprešić igrač manje bio hahaha..
  • Mr Anderson
    16.5k
    Kakve smo mi Brazilce dovodili, to je strašno. Carlos, Dodo, Anderson Costa, Guilherme, Jonas, Osmar, Junior, Cleyton...Ko da smo ih svijećom tražili.
  • emilperska
    13.6k

Jonas je u brazilskom nogometu cijenjen igrač bio. Zajeb je bio što je on teški destruktivac, naši su valjda mislili da samo zato što je Brazilac je replika Kake i da moze vodit igru.

Carlos je u Dinamu odradio svoju ulogu korektno. Dugo je trajao. Zahvalan bio.

Dodo je kod nas taraba bio slazem se. Kasnije čak solidna karijera ispala.

Junior je u brazilskoj Seria A isto jako cijenjen bio.

Ostalo se slažem..
  • Jos-Optimus
    8.9k
    e, ali taj Rasmussen je kasnije imao super karijeru, bio i u reprezentaciji...a kod nas bio katastrofa
  • Brusa
    3.9k
    mislim da si ga s nekim pomiješao :grin:
    Koliko vidim ovaj je odigrao još koju sezonu u norveškoj i Švedskoj drugoj ligi i završio obuku za policajca
  • Zambatine škude
    4.1k
    Imam generalno dojam da ekipa s godinama jako uveličava koliko je netko bio dobar ili loš. Ovo drugo posebno za strance koji imaju nama neobična imena koja nam već djeluju iskarikirano. Ima na ovoj stranici skroz solidnih igrača.

Meni uvijek prvo padne na pamet Carlos kad me netko pita za najgoreg igrača Dinama uopće. U ozbiljnoj generaciji igrao ozbiljnu rolu. Jesam ja tad nogomet gledao puno površnije, ali sjećam se da nije bilo tekme nakon koje se nismo čudili kako se taj bavi nogometom.

Ali čak je i on imao jednu strašnu dionicu. Odlaskom u Varteks postao je neskrivena egzotična simpatija svih žena između 16 i 60. Po više priča iz dobrih izvora mogu posvjedočiti da je u tom periodu bio prvi penis baroknog grada.
  • Jos-Optimus
    8.9k
    stvarno sam ostario :lol:
  • emilperska
    13.6k
    Odlaskom u Varteks postao je neskrivena egzotična simpatija svih žena između 16 i 60.Zambatine škude

Kao igrač Varteksa je odigrao i najbolju utakmicu za Dinamo kada su na Poljudu dobili 1:0 u jeku borbe za naslov, a on ponajbolji bio i maltene nam stavio 1 ruku na pehar.

Od ostalih utakmica, sjećam se da je protiv Heartsa doma završio kao starter na beku i da je dobar bio.

Ali generalno je taraba bio. Protiv NECa 2 gola sjebao sam ako se ne varam.
  • CastAway1986
    4.9k
    Omake i Krizy se razbacuju dobrim igracima, a nama skauti Sokota i Dzemo :groan:Nema zaleđa Mikića

Bio ti je jucer prilog sa mlađim skautom Minđekom na Dinamo + ...Kad ga slušaš ni Šokota ni Džemo ne izgledaju tako loše..
  • ElDorado
    8.9k
    ja mislim da je on glavni analitičar u stožeru. E sad ima ljudi koji se useru pred kamerom ali fakat njegov nastup ne uljeva nikakvo povjerenje.
  • CastAway1986
    4.9k
    moguće da je i do treme ali i kod mene je isto ostavio takav dojam..
  • El Madrigal
    748

Pa meni od trenera Cikla nije najgori stranac. Pa Ivajlo Petev je bio i lošiji po meni. Ostatak popisa apsolutno potpisujem. Treba se i sjetiti svih tih promašaja. Oliveras i Darbo su vrh, onda Anderson Costa, Carlos, Ogiwara...
  • Noel
    18.2k
    Carlos je sigurno najgori strani igrač Dinama ikad u odnosu na broj utakmica koje je odigrao za Dinamo. A imao ih je podosta. Blizu 100 nastupa ak se ne varam.

Lako za ove špecijalce sa po par nastupa, ovaj je godinama u Dinamu glumio lijevog beka i profesionalnog nogometaša.
  • Fatos Beqiraj
    862
    Po meni je Lescjak pokazao puno vise od Mykolichenka i onog kako se zvao Moubandjea
  • Fatos Beqiraj
    862
    Takodjer callelas i doumbia su mi bolji od onog Jonasa, on je jedino znao udarit.

I od Ali Karimija, ne znam jel taj iksd i nastupio na kraju za nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube