• Jurki
    21.7k
    Citam malo ta imena i mogu samo reci.. koji nos za igraca je imal manager svemira. Monchi je gola kurcina za njega.
    Pitas se za svakog dal je moguce da je ta panjčuga igrala u Dinamu?
  • rioda
    12.8k
    Ne znam dal sam nešto pomiješao, ali meni ovaj Sylvestr kojeg spominjete nije ostao u baš toliko lošem sjećanju, bilo je puno gorih igrača od njega
  • Keyser Soze
    17.7k
    Oliverasa nismo vidjeli baš, ali je odigrao poluvrijeme na pripremama i bio sasvim solidan, al očito nedovoljno za klub našeg ranga. Sjećam se kad je Romano objavio da ga želimo da jd bilo opće zadovoljstvo među našim navijačima, valjda jer Španjolac iz Rome zvuči moćno :rofl:
  • Chempers
    1.2k
    Mmae i Kanga.
  • badjibadara
    8.5k
    Dosta smo i mi navijaci nezadovoljni. Da smo bili strpljiviji, mogli smo imati Dwight Yorke - Andy Cole napad cijelo desetljece. Badara Badji - Tueto Fotso, od samog izgovora tresu se protivnicke mreze.

Joaquin Sosa - dogurao do Colo Cola. Nema materijala da slozi kompilaciju od 15 sekundi. Daleko najgori stoper koji je ikada igrao nogomet.
  • miro
    8.3k
    Matel
  • MojZagreb
    81
    Po meni kompletna ombramba sezona 2024/25 (i stranci i naš). V vsakoj tekmi je negdo
    zglajzal/pogrešil i to kak se veli v NHL/NBA "neforsirani feleri/greška". To nas je pokopalo.

V zadnjih 70 let (od 1956) nismo mali tak slabo obrambo, ktera/koja je primala tolko golov.
    Skoro 2 po tekmi.

Kevin Theophile-Catherine , Samy Mmaee , Maxime Bernauer , Raul Torrente , Stefan Ristovski, RPG itd
  • Droljo
    24.1k
    Ne znam dal sam nešto pomiješao, ali meni ovaj Sylvestr kojeg spominjete nije ostao u baš toliko lošem sjećanju, bilo je puno gorih igrača od njegarioda

Da. Mačak je bio ok i meni.
  • emilperska
    13.6k
    Sandomiersky - Bože dragi kakva taraba

Oliveras - sačuvaj Bože što su Marić i Zajec odradili u ovom smiješnom poslu

Lee Addy - Očekivao Yayu Tourea, dobio njegovu Glovo verziju

Sammy Mmaee - Marićev škart i remetilački faktor

Ruben Lima - Nismo imali baš desnih bekova loših povijesno. Matel je bio solidan igrač, repstativac Rumunjske na Euru. Sjebala ga ozljeda. Lima je znao i desno igrati.

Tongo Doumbia - Mamićev posao u stilu Marka Marića

Bakary Sare - Vidi pod Tongo. Isto ingeniozno djelo ZM.

Cordoba - ne znam što smo mi tu platili 2 mil EUR. Za istraživanje i proucavanje.

Suarez - kraj njega je Mikić izgledao tehnički potkovan

Wilfried Kanga - Još jedna Marićeva raketa. Ne sjećam se toliko brojanja vratnica da bi se obranilo nekog.

Alie Darbo - ne znam koju je poziciju lažirao da igra, ali neka ga tu.

Trener: Mr. Cikla
  • Keyser Soze
    17.7k
    Sandomiersky - Bože dragi kakva tarabaemilperska

Sandomiersky - Bože dragi kakva tarabaKeyser Soze

:sweat:
  • emilperska
    13.6k

Malo sam si Vaso Brkić.. :lol:
  • Krizy
    65.1k
    Suarezemilperska

Ajoj taj napadač Guillermo Suárez za milijun eura.
    Sjećam se da sam kao dijete pratio sva natjecanja i bilo je dosta Suareza koji su igrali odlično u svojim klubovima.
    Ajax je imao mladog Luisa Suareza koji je odradio odličnu sezonu, Anderlecht je imao Matiasa Suareza i mislim da je bio još netko.
    Čekao sam kada će proraditi golgeter u našem Suarezu, ali sam se uzalud nadao :rofl:
  • Li d1986
    288
    Bogdan Mykhailicenko ili kako se vec pise
  • Nema zaleđa Mikića
    3k
    Omake i Krizy se razbacuju dobrim igracima, a nama skauti Sokota i Dzemo :groan:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet