• Krizy
    65k
    Imali smo izbore za najboljih 11 Dinama, najboljih 11 po desetljećima, ali mislim da nismo imali izbor najboljih stranaca Dinama.

Izostavio sam Hrvate iz drugih država i igrače rođene u Hrvatskoj, a na popis ulaze naturalizirani Hrvati.
    U izbor ulaze igrači koji su upisali bar 30 nastupa za Dinamo.

Evo popisa pa dodajte ako sam nekoga zaboravio.
    Nakon toga ćemo krenuti s izborom.

GK:
    Koch
    Eduardo

RB:
    Etto
    Ristovski
    Pinto
    Pierre-Gabriel
    Stojanović
    Moharrami
    Matel

CB:
    Théophile-Catherine
    Sedloski
    Dilaver
    Tonel
    Lauritsen
    Sigali
    Rrahmani
    Bernauer
    Taravel
    Cesar
    Addy
    Carlos

LB:
    Cufre
    Ibañez

DM/CM:
    Mujčin
    Gojak
    Chago
    Pavlovič
    Šabić
    Goncalo
    Alispahić
    Calello
    Machado ( :death: )
    Doumbia

AM:
    Olmo
    Sammir
    Morales

RW:
    Soudani
    Kadzior
    Hajrović
    Mitu
    Kaneko
    Atiemwen
    Kastrati

LW:
    Fernandes
    Hoxha
    Guela
    Husejinović

CF:
    Eduardo
    Henriquez
    Slepička
    Beqiraj
    Andrić
    Emreli
    Hodžić
    Sylvestr
  • Orc123
    14.5k
    Koch, Pinto, Ktc, Tonel, Cufre, Morales, Sammir, Olmo, Fernandez, Soudani, Eduardo.....

Nisam stavio klasicnog zadnjeg veznog jer ovaj trokut ne mogu rastaviti (Olmo, Morales, Sammir).
    Morales meni opcenito igrac koji je imao nesto posebno u sebi i nazalost nije to uspio maksimalno pokazati u karijeri. Top igrac, uzivao sam ga gledati....

A kad bi morao birati najboljeg od najboljih onda definitivno doktor DANI OLMO!
  • marcio amoroso
    48k
    Eduardo- Etto, Theophile, Tonel, Cufre- Mujčin, Gojak, Olmo- Soudani, Eduardo, Fernades
  • Krizy
    65k
    Eduardo - Etto, Théophile-Catherine, Tonel, Cufre - Mujčin - Soudani, Olmo, Sammir, Fernandes - Eduardo
  • rioda
    12.8k
    Eduardo - Etto, Tonel, KTC, Cufre - Chago - Soudani, Olmo, Fernandes - Eduardo
  • Facke
    7.5k
    Koch - Etto - Teophile - Tonel - Cufre - Sammir - Olmo - Morales - Soudani - zlatni nas Dudu - Fernandes
  • Jurki
    21.6k
    Koch - Etto, KTC (nepoderivi), Dilaver, Cufre - Morales, Olmo, Sammir - Soudani, Fernandez -Dudu.

Klupa: Rile, Tonel, Sigali, Mujcin, Chago, Kadzior, Hajrovic, Henriquez.

Malo kad to gledam bilo je tu sjajnih nogometasa. Neki malo bolji, neki malo losiji, ali sve u svemu respektabilna imena.
  • don
    17.7k
    Orc kad vidi naziv teme, slikovito

IMG-6633.jpg

(isprike na off topicu)
  • Mr Anderson
    16.5k
    Eduardo - Ristovski, Theophil, Sigali, Cufre - Mujčin, Olmo, Sammir - Soudani, Eduardo, Fernandes
  • prefontaine
    6k
    Koch - Etto, Lauritsen, Dilaver, Cufre - Olmo, Sammir, Morales - Soudani, Fernandes, Slepi

Eduarda smatram Hrvatom, a ako njega stavim onda bi Slepi ispao, a to mi vjera ne dozvoljava.
    Živili
  • Do kraja2023
    374
    Koch - Etto, Sedloski, Tonel, Cufre - Mujcin, Chago, Olmo - Soudani, Fernandes, Eduardo
  • Jaro
    11.5k
    Zoran Pavlovič? Slovenac kaj je izvozao Gattusa. TM nema podatke za HNL nastupe, po wikiju 32 utakmice za Dinamo…
  • Salas
    68
    Eduardo-Etto
    ,Theophile,Tonel,Cufre-Sammir,Olmo,Chago,Mujčin-Dudu,Soudani
  • Ljubo
    327
    Eduardo - Rpg, Theopile, Dilaver, Cufre - Calello, Samir, Olmo - Soudani, Hohxa, Beqiraj
  • dzg7
    452
    Eduardo
    Rile-Tonel-KTC-Cufre
    Mujcin
    Soudani-Olmo-Sammir-Fernandes
    Dudu
  • Keyser Soze
    17.7k
    Eduardo
    RPG-Tonel-KTC-Cufre
    Calello
    Sammir - Olmo
    Soudani - Eduardo - Fernandes
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.