• KtcGoat
    2.5k
    Jeben je Krama igrac, imam dojam da je malo i podcijenjen kod nas
  • Jos-Optimus
    8.8k
    on je jako podcijenjen i nepotrebno čak puno mržnje dobiva. Gledaj malo kako se komentiraju igrači kad igra repka, što ljudi pišu o njemu, a bez Krame većinu uspjeha ne bi imali.
  • Mr Anderson
    16.5k
    Gledaj malo kako se komentiraju igrači kad igra repka, što ljudi pišu o njemu, a bez Krame većinu uspjeha ne bi imali.Jos-Optimus

Loš mu je PR, trebao bi malo na tome poraditi. Nek pita Vlašića ili Pašalića za savjet.
    Slažem se da su njegove zasluge daleko veće nego se priča o njima. Od njega je i krenula ova serija uspjeha. Da nije bilo njega, vjerojatno ne bi išli u Rusiju i sve bi poslije bilo drugačije.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    pa da...i gomilu puta zabija baš te ključne golove, kao što su golovi Ukrajini. Nitko nema PR kao Pašalić, ok igrač, ali stvara se slika u javnosti da ima 50 nastupa manje nego što je trebao
  • Krizy
    65k
    Las Palmas je odigrao jako dobru polusezonu. Završio je na drugom mjestu, s jednakim brojem bodova kao i prvoplasirani Racing. Momčad s Kanarskih otoka pokazala je sjajnu obranu i izjednačila rekord iz sezone 2003./04., koji su držali Eibar i Levante.

Las Palmas, naime, nije primio ni u jednoj utakmici više od jednog gola. Velike zasluge tu idu hrvatskom golmanu Dinku Horkašu, koji je trenutno najbolji golman španjolske druge lige. Primio je samo 11 golova u 18 utakmica.
  • Mr Anderson
    16.5k
    Nisam imao pametnijeg posla pa sam pogledao 2. poluvrijeme turskog kupa i ispadanje Kocaelispora od Gaziantepa iako su 80 minuta imali igrača više. Naravno, gledao sam radi Brune jer me zanimalo kako to izgleda. Najkraće rečeno, bio je neprimjetan, bezopasan iako treba reći da mu je ekipa krš. S igračem više su bili lošiji suparnik.
  • NerminB
    694
    Ne znam sta bi me natjeralo da upalim neki kebabspor majke mi. Svaka ti cast brate, pa taman i petko bio razlog tome :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.