• Thor
    1.7k
    iako se doma navija za dinamo od rodjenja ta tekma sa Zvezdom 82 je prva tekma na koju me stari ko klinca sa 10g odfurao. Stari nije bio nekaj za odlaske na tekme pa je to jedina na kojoj smo bili. A dalje cim sam mogao sa 14g krenuo sam. No, ja sam tad prvi put bio na Maksimiru i zaljubio se...secam se ko danas tog dogadjaja i dozivljaja,ushicenja,navijanja atmosvere.... :love: i od onda do danas...ta ljubav na Maksimiru ne prestaje...
    A onda sa jedno 5 g.sam prvi put odfural sina. Veli, tata, ja se bojim, pucaju se petarde,pale vatre :grin: ... ne bi ja iso opet...reko, mozda sam pogrijesio tak malog,mozda je prerano...mozda sam mu sad zamrzio stadion...no malo po malo eto ga sada godinama na sjeveru... brzo je to proslo :love: i ...stari, idemo na tekmu,kad se nadjemo? On na sjeveru,ja na zapadu jedno srce :heart: nadjemo se posle tekme da malo komentiramo uz cugu. A starog, starog se nazove u poluvremenu da mi veli kaj bi on u igri popravio jer to kaj gleda na telki nije bas dobro kao sto je onda bilo kad su spilali Kranjcari,Cerini, Zeko... :love:
  • Jos-Optimus
    8.8k
    to je smisao svega, nema dalje, nadam se da cu i ja sa svojima tako kad narastu
  • blue heart 72
    3k
    Hvala Deda i hvala Dudu na na fotkama i videu . Baš mi je drago kaj sam to videl.

Evo brat Thor se osvrnul na tu tekmu, pa ajde da i ja napišem svoje iskustvo. Tekma je bila na fašničku (pokladnu) nedjelju, a to je Međimurju bar u to vrijeme bil poseban dan. Nekada smo imali običaj da su se djeca nedjeljom poslije ručka nalazila svi zajedno kod roditelja, ali ta nedjelja je bila malo drugačija. Svi smo se već prijepodne našli kod djeda i bake, za divno čudo preskočila se nedjeljna Sveta Misa i nakon ranijeg ručka ženski dio se spremao za maškare,dok je muški dio (djed, moj otac i dva brata) imao drugačiji plan. Oni su se uputili put Zagreba jednim od nekoliko autobusa koji vozili organizirano iz Međimurja na tekmu. Ja sam ih sa suzama u očima, jer nisam smio ići sa njima (otac je rekel, još si mali još nemaš ni deset let, to bu velika gužva, da se tam ne zgubiš ... ) ispratio do autobusne postaje . Naravno bućke sa vinom su išle sa njima. Dojde bus oni ulaze već nabaždareni unutra, ja pokušavam po posljednji put možda se stari predomislil, ali uzalud. Ok ajde natrag kod bake i ženskog dijela obitelji i sjedim kod radija u iščekivanju tekme. U međuvremenu su se žene obukle kao Ciganke i odoše u maškare, a ja i dalje pored radija čekam i dočekam tekmu. Prvo poluvrijeme nakon uraganskih pola sata 3:0. U poluvremenu tekme uzmem tranzistor koji mi je stari donio iz Švice i odoh i ja u selo. Sa tranzistorom sam bio odmah glavni frajer, jer se muški dio koji nije otišao na tekmu odmah okupio oko mene i maškare im više nisu bile bitne, nego samo prijenos iz Maksimira. Tekma završila 3:0, ja čekam kada će se ekipa vratiti iz Zagreba, doslovno sam se smrznuo vani, ali svejedno mi nije bilo teško. I tako dočekam ja njih u kasnu večer i onda još svi u krčmu, oni po gemištu, ja presretan uz sok pitam sve moguće detalje....

I da dočekao sam i ja svoj prvi Maksimir. Bio je to onaj derbi sa tovarima 2:2, bio na istoku gore, gdje je bila stvarno masa tovara. Za njih dva puta Baka, za nas dva puta Mlinka.
    Ako ima netko nekakav video sa te tekme bio bi mu i više nego zahvalan. Ja sam već puno puta kopao po internetu i nažalost nisam ništa našao.
    Sorry na ovom podužem postu i znam da je malo van teme, ali jbg ponijelo me malo :cool:
  • Thor
    1.7k
    da...kuzim tak je i mene. :starstruck: ocito dodje to s godinama :lol: naviru uspomene i sjecanja. :lol:
  • KtcGoat
    2.5k
    Asist Majera protiv Bayerna, opcenito se dize u formi otkad je dosao novi trener
  • Fatos Beqiraj
    814
    Belinho se oprostio na inst od Dinama
  • rokikaciga
    9.2k
    Jakir se nekako iskilavio protiv Blackburna u FA kupu o pobjedio na penale
  • Pip
    540
    Rile podjelio na storiu isječak iz podkasta sa Sandrom Perkovićem u kojem hvalj Petkovića i "pušačku sobu", uz natpis: (Stari) izvršni odbor na "aparatima".

Screenshot-20260111-184657-Instagram.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.