• Sajla
    16.5k
    Krama priča za Kicker, a index prenosi kako je imao ponudu Bayerna u vrijeme kad su tamo bili Lewandowski i Mueller, te da je to možda trebao prihvatiti iako zna da se ne bi naigrao kraj njih.
    "Financijski bi mi u svakom slučaju bilo bolje. To je jedino za čime možda žalim, sve ostalo me nije ekstremno privlačilo", pojasnio je i naglasio: "Zato sam još uvijek ovdje."

A nešto je rekao i o budućnosti:
    "Nadam se da ću jednog dana postati trener, rado u Hoffenheimu." Kao uzora je naveo bivšeg trenera Juliana Nagelsmanna, od kojeg je najviše naučio: "On je nešto posebno i impresivno."
    Hrvatski napadač još ne namjerava završiti karijeru. "Već sam rekao, igrat ću još pet godina." Na pitanje vidi li se i dalje u Hoffenheimu, odgovorio je: "Kad bi to bilo u mojoj moći, odmah bih potpisao."
  • rokikaciga
    9.2k
    Andrej vrime je
  • Zg123
    3.3k
    Andrej vrime jerokikaciga

Mislim da Andreja boli patkica za Dinamo
  • rokikaciga
    9.2k
    Ak se ne varam covjek je za Dinamo izjavio da ne zeli uzimat mjesto nekom mladem pa je transfer nerealan.
  • Brusa
    3.9k
    tako pristojno kažeš ovo što je @Zg123 rekao :wink:
  • fakin
    2.7k
    ljetos smo upravo na ovoj temi pričali o kramariću, pa evo za zaboravljive:

Ima li vas uopće smisla povezivati s eventualnim povratkom u Dinamo?

- Ne trebate mi to ni pitati. Nema to smisla, jedino što mogu reći da ću se u Dinamo jednoga dana vratiti kao trener. Ne kao pomoćni, nego kao glavni trener. A kao igrač teško – zaključio je Andrej Kramarić.

a i trenutna plaća mu je 4 milijuna eura godišnje.
  • Masto
    804
    On je trebo onda ostat u dinamu a ne ic u rijeku, sad mi nije zanimljiv
  • DiddyGuela
    5.2k

Krama je tada morao ici u Rijeku jer su ga guzili zesce nego ikada ijednog igraca prije i poslije. Najmanje njegovom krivicom naravno.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Ko se dvoumi između Hoffenheima i Dinama, ne mora uopće dolaziti.
  • Sajla
    16.5k
    mislim da se on uopće ne dvoumi. neka ostane tamo i završi igračku karijeru za nekoliko dodatnih milijuna na računu. a onda nek se školuje, napravi nešto pa dođe za trenera, nemam ništa protiv.
  • Mr Anderson
    16.4k
    a onda nek se školuje, napravi nešto pa dođe za trenera, nemam ništa protiv.Sajla

OK, samo on priča ko da se to podrazumijeva da bude jednog dana trener Dinama. Može se učiti poslu negdje drugdje, a ne na nama. Recimo u Dinamo II.
  • Sajla
    16.5k
    sve ovisi kako to gledaš. možda samo ima ambiciju vratiti se ovdje kad bude dokazan u tome čime se želi baviti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Realno vrlo dobar igrač i iako je to lijepa priča za ljude tamo da imaju takvu legendu 10 godina, završit će karijeru bez trofeja (osim Svjetskog :cool: ) i utakmice Lige prvaka. Iz te perspektive bi lijepo bilo da barem s Dinamom ima par titula i pokoji lijepi europski skalp i deep run. Odlučio je kako je. Zašto ne postoji veći interes kod bivših igrača ne znam
  • Pacho
    12.6k

Igrao je Hoffenheim ligu prvaka.
  • Jaro
    11.5k
    ima i naslov prvaka Engleske… Jedan vise od Kanea….

Aaa ipak nema, samo 2 nastupa u sampionskoj sezoni jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.