• Dzoni
    3.4k
    Pa može Češka liga biti uz bok Lige petice (rang neke Belgijske ili Portugalske lige) uz malo više para i više rada na tehnici. Stadioni su im čisto ok, većinom dosta bolji nego u Hrvatskoj, imaju 11mil stanovnika, dakle solidna veličina tržišta i ako nastave vrijedno skupljati bodove u Europi, za što imaju kvalitetu bar u EL i KL, zašto ne. Isto kao i Poljska liga koja ima i veći potencijal jer ima svemirske stadione i 3x više ljudi.
  • badjibadara
    8.4k
    Dobro je rekao da tehnički nisu top, ali da se puno više radi na snaziMr Anderson

A tu je i dokaz

untitled-design-2_Lel5MDy.jpg
  • Šteco
    1.3k
    Pa može Češka liga biti uz bok Lige petice (rang neke Belgijske ili Portugalske lige)Dzoni

Neću dalje ni čitat kad ovo pročitam. Nema veze, slažemo se da se ne slažemo.
  • Omake
    14.7k
    S obzirom na broj igrača afričkog podrijetla u ligama Francuske, Belgije, Nizozemske i Portugala, pomalo sam skeptičan, da ne kažem i pesimist po pitanju da je Češka liga top pet po fizičkoj zahtjevnosti.

Nemam problem da manager bubaju gluposti, ali brate mili nemojte nam vrijeđati kolektivnu inteligenciju. Andy Bara je apsolutni kralj po tom pitanju. Koje su sve vijesti objavljene o njegovim kriterijima zadnjih dana. Ajme majko
  • Tranzicijski Napad
    995
    Vjerojatno su vidjeli ovaj post

• Jos-Optimus
    8.7k
    Pa dobro je li moguće da svaki dan neki klošar sere po Dinamu? Koja je kita uopće taj Toplak da svima soli pamet, trebao bi ga netko javno poklopiti da zašuti više. Čovjek sere da je Dinamo trebao forsirati Kačavendu, a ovaj ni u LASK-u ne igra
  • Crni86
    18.9k
    Za dobrim konjem prasina se dize…

Kaj slusate uopce te toplake i sve bogece. Tko su oni da njihove izjave imaju tezinu? Nitko i nista. Ja kad vidim samir toplak: dalje ni ne otvaram ni ne citam
  • Jurki
    21.5k
    Toplak je debilcina. Ajmo škartirati Zajca da igra Kačavenda.

Samire kaj je z mozgom?
    Zgleda mu je tudum i to malo mozga sjebal.
    Da je kakav trener bi treniral neki klub, a ne jeo govna.
    Fuj smece.
  • Davieboy86
    1.1k
    Naravno da mu izjave imaju tezinu kada nakon svake druge Dinamove tekme uzivo prica jbne nebuloze koje nemaju veze s vezom ! Samim time lazno uznemiruje dio Dinamovog puka! Pun mi ga je k vise i vrijeme je da mu se netko verbalno usprotivi! Smece jedno ljigavo!
  • Crni86
    18.9k
    Naravno da mu izjave imaju tezinu kada nakon svake druge Dinamove tekme uzivo prica jbne nebuloze koje nemaju veze s vezom !Davieboy86

Kakve veze to ima jel njegove izjave imaju tezinu? Tko je on da njegove izjave imaju tezinu? Najveci doseg dno hnla. Daj me nemoj nasmijavat.

Da okrenete sa programa svaki put kad on prica ili ne klikcete na njegove izjave, ne bi imao preglede i ne bi mu se davalo vise pozornosti.
  • Zagi
    14.1k
    Tko je on da njegove izjave imaju tezinu?Crni86

Nitko ali platforma mu daje reach i time određeni utjecaj. Da nije toga, nebi mi sada o tome pisali, kaj ne?
  • Crni86
    18.9k
    pa upravo mi mu i dajemo reach…. Zato sam reko, da se ne citaju njegove glupe izjave, da se makne s programa di je on i vec bi bilo bolje…

Briga medije da li je gledanost pozitivna ili negativna. Gledanost je gledanost.
  • Davieboy86
    1.1k
    Liku se daje javni prostor , to je dovoljna tezina da znas osnove javnog djelovanja. Mozda cu ja prebaciti program ali nece Ivan , Luka, Ante itd itd i koga onda kasnije libo racku tko govori. Nego ljudi slusaju sto govori , a rijeci su mu otrov konstantno prema Dinamu! I da, pun mi je racku stava ne citaj i te fore! Ne frende , treba mu se jebat mater i tocka!
  • Zagi
    14.1k
    A znam ali jedno je blokirati Denisa na YT-u i miran si. Skroz drugo je reach "stručnog" komentatora na Max sportu koji je još i portalima i na YTu i gdje sve ne.
    Nemreš baš samo tako pobjeći.
  • Crni86
    18.9k
    za tvoju informaciju kada bi ista znao onda bi znao i razliku izmedu tezine necijih rijeci (sto stoji iza njega) i utjecaja na javnost (u koliko domova dolazi njegova rijec). Malo se spusti na zemlju sa bahatim pristupom.

Pa ja iskreno zato ne gledam niti emisiju niti emisije prije derbija. Tako me zaboli sta ce on rec. Totalno mi je nebitan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.