• Doktor Kunić
    6.9k
    pa je prokomentirao da je bio u "afričkom kafiću"..OsamŠest

Ima u blizini porina mislim da se i zove Cafe bar Afrika. Kmice iz porina se tamo skupljaju i opijaju. Čak je i konobarica garava al ima jaka pluća
  • Chempers
    1.4k
    Postoji li otkupna ili ne ?
  • Fan
    2.6k
    Kako je to Zvone majstorski odigro.
    Znao je da Turci žele vrtit svoju ploču pa je reko da želi Livija na čistu posudbu, bez govora o otkupu, a ovi mislili da nam uvaljuju kajlu sa obaveznim otkupom.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Lijepo si slozio pricu. Ja cu se nadovezat i rec da odbijamo otkup a oni nam ga nude po duplo nizoj cijeni od otkupne klauzule samo da ga se rijese. Sah mat.
  • Pacho
    20.1k

A Lorenzo Lamas?

ss2854592_-_photograph_of_lorenzo_lamas_as_reno_raines_aka_vince_black_from_renegade_available_in_4_sizes_framed_or_unframed_buy_now_at_starstills__48558__60156.1394492042.450.659.jpg?c=2
  • Fan
    2.6k
    e toto, masterclass potez :)))
  • Orc123
    16.8k
    I tako, opet smo na pocetku i krece mucenje s Fenerom do iznemoglosti ocito. . .
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    @Orc123mic po mic do cilja ,dosta su nas jebali svi prije . Sad je i kod nas maher za kormilom . Ne sumnjam da će se riješiti pozitivno u našu korist jer Livi samo kod nas želi. Ima i adut da je Dalić rekao da će braniti i ako ne nađe klub ,tako da samo fer i ne zamjeriti se Turcima bez veze jer imaju čvrst ugovor ali mudro . Bude sve dobro. Svakako je prelaznog otvoren kod nas od 9.1
  • Nogo
    12.5k
    Novih igrača zasad nema u kadru, čeka se rasplet s Livakovićem, Dinamo želi i desnog beka (najbliži je Tabinas iz Vukovara), šuška se i o još jednom napadaču... Ali, o tom potom.

/Germanijak

Nadam se da je Tabinas samo glupost za pročitati.
  • Noel
    23.9k
    Kakvi Tsabinasi. To može jedino u Dinamu 2 nagodinu igrat.

Nadam se Livakoviću i Jagušiću ili Fruku. Livaković je realna opcija i očekuje se dolazak dok dolazak Fruka i Jagušića je trenutno sfera znanstvene fantastike.

Eventualno neki dobro skautirani stranac te razine. Makar bi i samo dolazak Livakovića bio dovoljan za lagano osvajanje HNLa.
  • Nogo
    12.5k

Uf Fruk. E to bi bilo pojačanje.
    Mislim da su i on i Jagušić trenutno nerealni.
    Liviju se nadam i još nekom pojačanju.

Nadam se da će Boban uspjeti riješiti statuse Perića, Zagorca, Cordobe...
  • Laugreano
    6k
    Volio bi vidjet Cordobu u nekom nasem klubu na posudbi. U Gorici recimo. Mislim da traze takav profil igraca. Kronično im fali brzih igraca. Pod pretpostavkom da ga jos uvijek zanima ozbiljan nogomet.
  • Džingis Kan
    30
    ma kakvi jagušić i fruk, to je gotova priča, ljudi van idu.
    plus nemamo mi trenutačno lovu za njih, nemamo ni za koga, pa nemamo malo više od milje eura platiit petku, pjaci i ademiju, o čemu pričamo.

tabinas ako dođe, onda nek' se zatvorimo odma kao klub
  • Masto
    2.1k
    @Haza olakšaj nam
  • Mr Anderson
    21.5k
    nemamo mi trenutačno lovu za njih, nemamo ni za koga, pa nemamo malo više od milje eura platiit petku, pjaci i ademiju, o čemu pričamo.Džingis Kan

Je, nemamo ni za papar, samo što nismo propali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.