• Dadox
    1.2k
    Možemo i ovako…Tekma počne,favorit si i kreneš s onom “lako ćemo”…Ide tekma,ne ide ti…nervoza raste…Onda želiš,ali jbga…zamjerio si se lopti i teško se vratiti. Ljubo je barem dobio kontinuitet,ali Villar nije.
  • don
    17.6k
    Naravno da je bolje.Zagi

jbg sad je jasno da zajebavaš ljude.
  • Zagi
    13.9k
    Dok je uključivanje Vrbe u raspravu o Villaru konstruktivno?
    Molim navijače Rijeke da me poštede notifikacija.
  • don
    17.6k
    Dok je uključivanje Vrbe u raspravu o Villaru konstruktivno?Zagi

pa uključuješ ih i ti sve redom ne bi li svima dao do znanja da je Villar drugoligaška taraba. A lik ima CV kakav 80% igrača Dinama neće imat.

Molim navijače RijekeZagi

vidin još si na terapijama, brz oporavak.
  • Zagi
    13.9k
    Dobro. Recimo da mu se to može progledati kroz prste jednu tekmu.
    Kaj je sa idućom? Onom iza?
    Startao je prvih , onak iz glave, 4-5 utakmica. Svaku isti problem ...
  • Mr Anderson
    16.2k
    ako si bia u nogometu kako često znaš tvrdit, malo mi je čudno da se takva osoba može pitat ovako nešto.don

Ništa se ja ne pitam, to je bilo retoričko pitanje ako nisi skužio.
  • Dadox
    1.2k
    Vidiš kako te dojam vara.Osim uvodne dvije tekme samo je jednom krenuo u prvih 11. Na njivi u Vinkovcima.
  • Zagi
    13.9k
    Startao , sudjelovao ...
    To je tak kada svaka sekunda u kojoj ima loptu u nogama djeluje kao njih pet. Toliko usporava igru, pa valjda i vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Ljudi manite se rasprave koja ničemu ne vodi ,svi imamo neke svoje vizije i jbg to je to . Nekom se neko sviđa,nekom ne . Mislim da se ne kužite a mislite isto. Niko ne kaže da su villar i npr Ljubo tarabe ,nego neko misli da su dobili šansu nešto pokazati a drugi da ne . Ja sam od onih da nisu dobili i jbg. Bude prilike . Samo se pitam da je primjera radi Miško došao u Španjolsku ligu i da tamo igra Villar. Eto uzeo sam primjer Mišića jer je imao krizu i bio je grozan jedan period. Ali on je kapetan pa ga se trpi i igra svaku temu makar bez jedne noge. Ne samo kod Kove ,n go I njegovih prethodnika. Mislim da Miško nebi primirisao prvih 11. Mora biti minuta za sve , a ako ima istine ovo za Stojketa onda i Jagušić ima mjesta . Mene jedino brine situacija sa golmanom. Šta mislite da nedaj bože Livi ne dođe ,da se ne nađe zajednički jezik sa Turcima. Dali bi se išlo po golmana ,i imate li neko ime koje bi bio pojačanje na golu od prve tekme ?
  • rokikaciga
    8.9k
    Wirtz isto igra za kurac pa trener Liverpoola stoji iza njega a placen je 120m eura. Jel bi ga i Liverpool trebao potjerat kao mi Villara?
  • Zagi
    13.9k
    Prvo usporedbe sa Modrićem , sada i sa Wirtzom. Pa ti ljudi igraju drugi sport u usporedbi.

Velika je razlika kada se adaptiraš na nivo više i nivo niže.
  • Dadox
    1.2k
    Kao da pišeš o De Bruyneu u Chelseu…
  • rokikaciga
    8.9k
    Igraju isti jebeni sport. Moj komentar je zapravo bio na adaptaciju u drugu drzavu jer je trener Liverpoola kroz taj argument branio Wirtza. Sto zapravo skroz eliminira koji sport se igra i koji nivo se igra.
  • Dadox
    1.2k
    Napisao sam već da si površan i ne čitaš s razumijevanjem.Isključiv.Nije usporedba s Modrićem i Wirtzom nego s vremenom koje je potrebno za zaključke.Meritokracija zamaskirana kratkovidnošću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.