• Dadox
    1.5k
    Možda drugoligaški u Italiji i u Njemačkoj.Ovdje su po meni igrači za Dinamo i vrh Hnl-a.Zašto to nisu pokazali? Nisam u svlačionici pa ne znam.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Livi je naš, Livi samo i isključivo želi u Dinamo, a dnovinari mogu pisati senzacije do sutra
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Nepopularno mišljenje:
    Vidovića bih ostavio iako sam ga kritizirao. On može i mora bolje,mora se srediti u glavi.
    Ljubičić može i mora bolje i treba do kraja sezone ostati pa cemo vidjeti.
    Mudri - imao je tu nesreću da se ozlijedio protiv Karlovca,doduse prije toga nije puno pokazao. U ovoj sezoni kakva je da je i ocito ce biti zeznuto do kraja,moze pomoci pa na kraju sezone rijesavati njegov status.
    Dinamo-SB

Generalno se slažem sa cijelim komentarom, i ovim što sam qutoeao i ovim što nisam, međutim po meni kod Vidovića nije problem glava. On i Mudražija ne znam što ljudi od njih očekuju kad ovaj odnos, odnosno ovo kako dobijaju šansu u zadnjih 3 mjeseca jedan i drugi(da ne igraju po par utakmica i onda budu ubačeni zadnjih 3-4 minute) je vrijeđanje zdrave pameti po meni i način kako se NE RADI, i kako uništaješ moral i psihu igrača.

Vidović je tehnički dobar igrač, potkovan, nije sebičan, solidan-dobar udarac, dribling ima, nije brz, pogotovo nije za krilo, no to je bilo vidljivo i u prvom mandatu, ali svakako nije ni taraba, daleko od toga.
    Može on biti od itekakve koristi, ako će ga se znat iskoristit, što po meni u ovakvom Kovinom sustavu 4-3-3 nema mjesta.

Mudražija je divlja biljka, to sam pisao i kad se počelo sa komentarima da ga se dovede još prošle zime(eto možda ima i godinu dana od tih komentara, jer nas je tjedan prije toga natamburo na Kranjči) on može biti dobar igrač u sistemu(kao što je bio taj Lokomotivin) gdje je on glavni igrač, a i igra i lopta podređene njemu.
    Van toga je nažalost(za sada)igrač manje.
  • Zagi
    18.9k
    I meni. Ali nije dovoljno dobar pa mi nije svejedno.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Ljubičić kasni u duele, ne oduzima lopte, ali mu je zato kreativnost na zavidno niskoj razini. No, dečko se fino istrči svaku utakmicu, ko moj belgijski ovčar.
    Villar voli cariniti loptu, ali je zato spor i mekan, on se ne istrči, no lijepo ga je vidjeti zamrznutog s loptom u nogama.
    Naravno, tu su dežurni znalci i trenerovi hejteri, Jurki i ekipa kojima je za to kriv trener, kao ibza sve loše, dok za dobro nema nikakve zasluge.
    Kako Mišić, Zajc i Bennacer, pa i Soldo u malo minuta što je dobio znaju kaj kao vezni trebaju raditi, a ova dvojica ne znaju, jer njih pazi molim te trener unazadio.
    Dođem na temu vidjeti ima li koji transfer, a ono stalno ista sranja od istih ljudi.
  • Zagi
    18.9k
    igrači za Dinamo i vrh Hnl-a.Zašto to nisu pokazali?Dadox
    U dinamu su i na vrhu su HNLa.

Nisu za europska natjecanja kaj i nije čudno za drugoligaške igrače.
  • Dadox
    1.5k
    Vrlo si isključiv i površan pa je svaka polemika s tobom,barem na ovu temu,suvišna.Nogomet je malo više od 6 mjeseci u stranoj zemlji pa jesi-nisi! Toliko je primjera,ali čemu se truditi!?
  • Zagi
    18.9k
    Suza mi klizi niz obraz.

Uključivost je precijenjena. Samo meritokracija u sportu.
  • don
    21k
    Kako Mišić, Zajc i Bennacer, pa i Soldo u malo minuta što je dobio znaju kaj kao vezni trebaju raditi, a ova dvojica ne znaju, jer njih pazi molim te trener unazadio.Mr Anderson

ako si bia u nogometu kako često znaš tvrdit, malo mi je čudno da se takva osoba može pitat ovako nešto.
  • Dadox
    1.5k
    Srećom da to nije jedini kriterij jer bi u protivnom Modrić skončao brzo u Tottenhamu.
  • Zagi
    18.9k
    Modrić nije carinio loptu. U vrtiću naučiš da je to loše.

Za svaki primjer igrača koji u jednom sistemu nije uspio , a u drugom je ima 50 primjera igrača koji nisu uspjeli niti u jednom dok se nisu spustili na nivo koji odgovara njihovoj kvaliteti.

Nevistić
    Ljubičić
    Villar
    Mudražija

Zadržavanje je sunk cost fallacy. Nije dobro niti za nas niti za njih.
  • Dadox
    1.5k
    Jako simpatizitam Romu (ne navijam) i pogledao sam milion njihovih tekmi pa se Villara sjećam iz tog vremena.Nije to radio…Nisam ga tako doživio.Već u prvoj tekmi u Osijeku me tim
    iznenadio.Možda je podcijenio klub i ligu i vjerujem da bi iskusniji trener to rješio.Pa nije Zvone glup da ne zna veznjaka prepoznat na toj razini.Njegov je problem,siguran sam,glava i bojim se da će proigrati drugdje.
  • Zagi
    18.9k
    Igraš ne znam, termin. Zagrijavanje, dečki su malo deblji.
    Misliš si da si bolji od ostalih i da ćeš ih sve izdribljat i zabiti gol.
    Prvi duel, izgubiš loptu.
    Drugi duel, opet isto.

Koliko ti dugo treba da shvatiš da si nekoga podcijenio i promijeniš stil igre?
    I zašto je manje od 5 minuta?

Kakvo podcjenjivanje dragi moj. Ta faza može trajati do prvog treninga.
    Nije niti među 5 najboljih veznjaka u klubu.
  • don
    21k
    Nije niti među 5 najboljih veznjaka u klubu.Zagi

bolje da Vrbančića vratimo?
  • Zagi
    18.9k
    Ti se zajebavaš , a ...

Naravno da je bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.