• vlatkomarkovic
    2.7k

A ja mislio da sam na “o svemu pomalo” pročitao najveću glupost danas…..
  • Goncalo Santos
    3k
    Kulusic > matkovic

Cutuku bi isto radije dao priliku nego matkovicu
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    Mislim da tu svi imamo jednu logičnu situaciju, a da nama Zrinjski bude feeder klub službeno. Mislim da je to win win situacija. Taman igrači kojima treba nogomet, a da ih ne damo konkurentima u HNLu, skupljaju iskustvo europskih utakmica, radi se o izrazito prijateljskom klubu. Mnogi su igrači koji su se tamo razvijali smo dobili nazad spremne za velike stvari. Tražimo uokolo, a rijesenje nam je pred nosom. Sada još kada je Sarajevo dobilo novu stručnu pomoć još slađe će biti dobiti ih.
  • rioda
    12.6k

Nevjerojatno, ali upravo sam o tome razmišljao i došao ostaviti tu misao negdje na forumu i onda vidim tvoj post :grin:
  • Krizy
    64.6k
    Ne može se Zrinjski boriti za naslov i imati europski rezultat uz razvijanje igrača za Dinamo.

Šakota s 21 godinom im je najmlađi u prvih 11, dok solidnu minutažu imaju Majić (19) i Filipović (19), ali su tek 21. i 22. igrači po minutaži.

Prošle sezone u prvih 11 je bio Topić s 20 godina, dok je solidnu minutažu imao Dujmović koji je bio 23. igrač po minutaži.

Nije realna mogućnost.
  • LA BOMBA
    731
    Nigdje ne piše da ne mogu biti 2 golmana. Nigdje ne piše da SAMO 1 od 11 mora biti vratar.

Ja bih se kockao. Uzeo pripreme. Vježbao igru s 2 vratara. Nje protivno pravilima. Igračem manje u polju možeš zabiti gol. Al mislim da stabilnost koju dobiješ s dvojicom vratara u polju je puno korisnija od 1 igrača u polju. Borio bih se da se pravila nema mijenjanja pravila usred sezone.
    Majki2111

Navodno je nedgje u pravilima da može samo jedan igrač imati privilegije golmana, dakle da može nekažnjeno igrati rukama. Onaj drugi golman bi dobio odmah nakon prve obrane crveni i bio bi penal za protivnika.

Mene više zanima zašto više igrača ne napravi "Suareza" i brani loptu koja ide prema golu rukama i popije crveni karton. Ako je samo nekoliko minuta do kraja isplati se dobiti crveni i nadati se da protivnik promaši penal. Ja bih trenirao igrače da su spremni za takvu situaciju.
  • CastAway1986
    4.8k
    Zrinjski nije i nece nikad biti feeder klub Dinama , kao sto sam i maloprije napisao na drugoj temi Zrinjski bi eventualno posudio Topića , Soldu i igrace s klupe jer je u zestokoj borbi s Borcem za naslov..Dinamovi juniori nemaju mjesta u prvih 11 Zrinje eventualno neki top talent, sigurno da Pavic recimo nebi igrao u prvom sastavu pored Đuraseka , Surdanovica ili domaceg Savica a bogme.ni Ćutuk u napadu ili Šunta ..Pa Majic je vec tu na posudbi i nije standardan niti je nesto napredovao...
  • Peškaman
    8.4k
    Meni je izgledno da se naprimjer Jakirović pošalje na kraju sezone na posudbu u Zrinjski. Krajem godine Jakovljeviću (36 godina), Barišiću (34) istječe ugovor, Velkovski je već na popisu za transfere, za Dujmovića već sada postoje ponude a vjerujem da će ga Zrinjski prodavati na kraju sezone.
    Ili Morena Živkovića koji može pokriti stopera i bočnog igrača.
    Pogotovo ako Zrinjski bude prvak i bude išao u europska natjecanja.
  • ElDorado
    8.8k
    klub koji uzima wannabe Mamica za trenera?
  • CastAway1986
    4.8k
    mozda bi Jakirovic mogao biti jedan od tih za posudbu u Mostar ali ako si upoznat s ekipom Zrinjski bas na stoperskoj poziciji ima trenutno najveceg talenta , Davida Karačića..
    wannabe Mamic??
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Nemoj srati po Zrinjskom….
  • ElDorado
    8.8k
    Ne serem po Zrinjskom. Biraj riječi. Zar Štimac nije bio wannabe Mamić? Zar nije priznao da je dobio lovicu od njega? Zar nisu bili u talu poslije i Štimac jos uvijek biranim rijecima govori o ‘Zdravku’. I sad bi mi tom treneru posudjivali igrace. I mislite da bi Zvone radio sa Šticom? Ok.
  • vlatkomarkovic
    2.7k
    klub koji uzima wannabe Mamica za trenera?ElDorado

Biraj ti rijeci prijatelju moj, mogao si napisati ne dok je Štimac tamo….
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Štimac je institucija kakvi sve likovi postoje u našem nogometu, a nevezano za to odluka o suradnji s nekim klubom valjda ima veze s upravom tog kluba, trener je prolazan faktor (tko kod nas traje duže od sezonu i frtalj?)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet