• seljak86
    3k
    Ne kužim zašto? Politika kao i sve drugo je dio života i kao takva o njoj se raspravlja. Na hlađenje onog koji pretjera i amen.
  • rokikaciga
    8.8k
    Jer se na temi Dinamo raspravlja od zds, Krijesova, Senfa i svega izmedu. Tema politika je zakljucana s razlogom. Danas se zatrovala na 5+ stranica jedna od tema i to na Novu Godinu. Ocito se ne moze raspravljati o politici na ovom forumu pa se truju druge teme koje ne obuhvacaju ili ne bi trebale obuhvacati politiku. Zna se vec empirijski u kojem ce smjeru ic tema politike i to treba srezat u korijenu. Kaj cemo sljedece na temi Bennacer raspravljat o Nepalcima i zamjeni stanovnostva?
  • rioda
    12.4k
    S obzirom na situaciju koja se stalno ponavlja, možda ne bi bilo loše da jedna politička tema ostane nemoderirana, ili samo osnovno, jer se ljudi očito negdje moraju ispucati. A da na svim ostalim temama i najmanji doticaj s politikom bude zabranjen.
  • NVKOD
    9.2k
    S obzirom da nam ponovno stiže dio godine gdje svaka šuša želi svojih pet minuta slave, možda bi bilo dobro da se napravi tzv. Football Transfer Source Reliability Tiers.

Neki veliki klubovi imaju tablicu s razinama koliko mogu pojedinim medijima/novinarima/insajderima vjerovati. Tako bi npr. razina 0 odnosi na isključivo službene kanale, razina 1 na vrlo pouzdane izvore, razina 2 nešto manje, a recimo razina 5 je totalni šrot od teksta i potpuno promašene informacije/clickbait naslovi. Ovako Man United ima raspodijeljeno: https://www.reddit.com/r/reddevils/wiki/transfer-reliability-guide/

Oni su svoje razine nazvali:
    • Tier 0 (Undisputed, Official Sources)
    • Tier 1 (Highest Quality Sources)
    • Tier 2 (Very Reliable, some details may need confirming)
    • Tier 3 (Average to Good Reliability, may have questionable sources)
    • Tier 4 (Indirect sources, low reliability)
    • Tier 5 (Aggregators, Known Shitposters and Banned sources)
    • Tier of Shame

Svako malo čitam pod "Transferi - rasprave" da je ovaj novinar neupućen, da piše gluposti. Smatram da bi takva lista bila dobra kako bi se smanjilo širenje dezinformacija, panike i sl. Jedino što nisam skroz upućen kome možemo vjerovati, a tko je šarlatan. Siguran sam da kolege Zonaši znaju bolje od mene.
  • Dzoni
    3.3k
    PSK: tier 555, doslovno sprdačina
    Toliko imamo loše portale da 5 razina je uvreda za smeće
  • Fan
    1.8k
    Što se foruma tiče, bar što se meni čini, najbliže T1 bi bio Haza.
    Miro možda T2, a FazeN između 3 i 4.
    Svi ostali su 5 nadolje.
    Kaj se novinara tiče, tu uglavnom (valjda 98%) ne vjerujem nikom, ali se najviše slažem sa Orcom:

jedini donekle koji imaju info su Tironi, Olivari, Mati, Ledinski, i tu i tam Nicota, samo Nicota ima pokrice za jedan od 50 clanaka tako da.....ostali velika 0!Orc123

ta 4 su mi T2 recimo, a Ničotu ne rejtam nešto previše iako ima par infoa, to je negdje T4...
    Ostali su Shitposteri.
  • Eduardo
    27.8k
    slobodno otvoriš temu u tu svrhu.
  • vlatkomarkovic
    2.6k
    Iskreno iako se ideološki dosta slažem s IvanLivno, isto tako se slažem da je prešao sve granice i da je zasluženo dobio ban.

S druge strane mislim da bi i kolega Yovitsa trebao dobiti malo hlađenja jer je prvi bez ikakvog povoda zakuhao cijelu situaciju i počeo s provokacijom nas drugačijeg političkog mišljenja bez ikakvog razloga na Novu Godinu, a prošao lišo….

Osobito zbog ovog: “ Danas Boys-i pušu u jedra svojih dojučerašnjih progonitelja, a kontra većine svojih sugrađana.“
  • jedan u nizu
    16.8k
    S druge strane mislim da bi i kolega Yovitsa trebao dobiti malo hlađenja jer je prvi bez ikakvog povoda zakuhao cijelu situaciju i počeo s provokacijom nas drugačijeg političkog mišljenja bez ikakvog razloga na Novu Godinu, a prošao lišo….vlatkomarkovic

Znaci automatski ako netko ima drugacije politicko misljenje zasluzuje ban?

Ocemo poceti dijeliti banove i ako se netko ne slaze sa vecinom oko izbora trenera? Ako netko misli da bi trebali sa drugacijom formacijom?

Ajde prestanite raditi bedaka od foruma i odjebite svi sa bilo kakvim politickim raspravama, temama, optuzbama, insinuacijama, pamfletima, pjesmama, suptilnim prozivanjima i potpisivanja sa nekakvim sloganima ili podbadanjima.
  • vlatkomarkovic
    2.6k

Pa upravo kažem to, da je on krenuo prvi s provokacijom i politizacijom…. A i ono prozivanje Boysa da podržavaju dojučerašnje progonitelje….
  • jedan u nizu
    16.8k

Da, ali tvoj raazlog je zato jer je imao drugacije misljenje.
    Zasto ne pozivas na ban svih koji zapocinju temu politike, ali nisu misljenja kao yovitsa.
    Zasto ne pozivas na ban onda sve koji su sudjelovali u toj raspravi? Svi koji su vrijedali, prijetili, srali. S koje god strane dosli.

Pozovi i sebe na ban sto opet pokreces temu politike, i prozivas koga bi trebalo banirati zbog politickog misljenja.

E ali stvarno, odjebite svi takvi, gadite mi se.
  • mali M
    9.3k
    kužim što želiš reći ali generalno se slažem sa ekipom koja jasno vidi tko je zakuhao. Po meni je baš provokatorski lik to zakuhao i sad se pravimo kao da nije on ništa kriv samo je iznio mišljenje... Moramo malo biti pametniji kod ovakvih stvari, inače nitko pametan ne osporava ni ban ovog iz Livna jer nas je sve ubio bili lijevo, desno, neopredijeljeno, binarno, sekundarno i slično... Trebao je popiti i Jovica ban jer je post baš provokatorski napisan na forumu koji je reagirao kako je jer znamo kako diše 90% Dinamovih navijača, zato bi baš rekao da je trebao dobiti i on hlađenje

odjebite svi takvi, gadite mi se.jedan u nizu

Ajde ajde... Pamet malo u glavu kod izražavanja...
  • jedan u nizu
    16.8k
    Ja bi dao ban i njemu, i vecini sudionika te rasprave.
    Dao bih ban i jos podosta profila ovdje koji su u zadnjih mjesec dana povukli temu politike na razno raznim temama, koji su provocirali, podbadali ili bilo sta. Ali eto, dijele misljenje sa vecinom zone pa je to ok?
    Meni nije ok, niti oni, niti yovitsa.

er znamo kako diše 90% Dinamovih navijača, zato bi baš rekao da je trebao dobiti i on hlađenjemali M

E pa u tome je meni problem.
    Zona nebi trebala biti jednoumlje. Idealno bi bilo da je svaka rasparava civilizirana i konstruktivna. Imali smo temu politike i komentirali smo tamo i bilo je ok dok god se nisu javili profili poput ivanlivno koji bi raspravu odmah odveli na razinu da se ta tema zakljuca.

Zar nije dovoljna cinjenica da se 90% foruma slaze sa tobom? Zasto ulaziti uopce u rasprave i provokacije? Trebali bi biti civilizirani, i imati razumijevanja. Pa jel ti toliko bitno u zivotu da neki profil na nekom tamo forumu ne dijeli isto tvoje misljenje? Jel se mora odmah u vrijedanje, etiketiranje i svrstavanje u tabore? Zar to nije jadno? (i jednima i drugima, i trecima i cetvrtima).

I da, nakon svega, nakon par banova, zakljucavanja tema, dizanja tema i upozoravanja na osjetljivost te teme, netko se opet javi sa idejom za ban, jer eto ima drugacije misljenje.
    Da, gadi mi se to, jer umjesto da raspravljamo o dinamu, opet se moraju spominjati ustase i partizani.
  • Probirštift
    1.2k
    Postoji li mogućnost dodati potvrdu da ti izađe prozorčić gdje moraš pritisnut delete ili cancel prvo za brisanje inbox poruke?

Jer kak mi je automatski u glavi da pritisnem 3 točkice i odem na drugu opciju (all discussions) nekad to automatski napravim dok sam u inbox poruci a tam je druga opcija delete i pobriše mi razgovor bez da mi pita jesam li siguran da želim pobrisati razgovor
    Ljubi brat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.