• Kujtim Shalla
    7.9k
    to su ti onda gefufne otišle ,mjenjaj to odmah
  • javolimtebejako
    3.8k
    ti cesto volis pustit komentar kak se useres u gace
  • Nolifer
    13.7k

To ja figurativno, pa sad dal se ja userem u gaće ili ne,
    imaj mašti na volju, ak te baš zanima. :lol:
  • Nolifer
    13.7k

A moram sutra navečer podmazat nekom dobrom rakijom da se to ne dešava više :lol:
  • LA BOMBA
    695
    zbog sinoćnje eksplozije na Trešnjevci uhićen muškarac u 30im godinama.Sajla

Bacanje pirotehnike je dozvoljeno u to vrijeme u Hrvatskoj. Iz Policijske uprave potvrdili su da u događaju nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

Lik se može lagano braniti da je samo bacio petardu. To što je tamo sasvim slučajno bio kanistar benzina nije njegov problem. :lol:
  • Dinamosaur
    2.9k
    ajd neku probu napravi, baci petardu policajcu pod noge.
    Kasnije nam napisi dojmove i zakljucke.
    Evo pozadina za bolji efekt

• NerminB
    612
    -7 jutros, iduce sedmice se penjemo na jutarnju do -10. Ko voli zimu, dabogda mu u boravku bila.
  • Droljo
    23.8k

Pa gdje ti živiš stari?
  • NerminB
    612
    Na pljesevici :grin:
  • Peškaman
    8.4k
    Problem je u pokušavanju nametanja zabrana, pustite ih nek' bacaju petarde jedan mjesec u godini i gotovo. Onaj 'ko će napraviti glupost napravit će je svejedno,bilo petardama ili nečim drugim. Većina je to ljudi prošlo u mladosti.
  • Droljo
    23.8k
    Meni je žao životinja koje ne kuže šta se dešava i krepavaju od straha... Jbm ti petardu kad ti od šoka, krepa pas koji je 15 godina u familiji. Ali dobro, nisam ni ja za neke zabrane
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Podrzavam zabranu, puno je bolje ove godine nego proslih godina. Nisi mogao izac nigdje mjesec dana, a da ne iscekujes petarde pod nogama. Doslovno, od dvorista crkve, pa nadalje. Ovima sto je to zabavno nek si bacaju medusobno ta dva tri dana i ajd bok.
  • NKDZ86
    7k
    edit: uvijek se pucalo i to puno više, a sad najedanput halabuka oko buke i životinja, nisam čuo da je neko umro od buke...
    sere se svemu i svačem, svakog sve smeta eto
  • javolimtebejako
    3.8k
    sheeeeeit, napustila nas i ova ikona koju najvise pamtimo iz the wirea. RIP

• miro
    8.3k
    naravno da je bio problem sa životinjama uvijek. Psi su strahovito osjetljivi na te eksplozije i to je za njih čisto mučenje. Ljudi koji nemaju malu djecu, ili ljubimce, njima je svejedno.....udri, baci, nek gruva, boli te kurac....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.