• don
    17.5k
    https://www.24sata.hr/news/bad-blue-boysi-za-dom-spremni-kaj-cemo-sad-bobane-kaj-cemo-sad-andreju-plenkovicu-1096838?24sata_ref=frontpage-home&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQKNjYyODU2ODM3OQABHldvm8L-ZQslLKoWYPuZoB5Y8RZXyX3BxzOGPvSGiBsiYmvT7RLnYKQd_Dkc_aem_GEzzME2XRbaoufbdhXKRwQ

• "Navijači kluba kojim upravlja Možemo! i kojem Tomašević gradi novi stadion podižu ustaški transparent kao simbol otpora odluci Gradske skupštine o zabrani isticanja tog simbola, povodom koncerta Marka Perkovića Thompsona."

• Neobično je samo što Bad Blue Boysi nisu devedesetih godina koristili Za dom spremni kad su s komunističkim generalom ratovali za povratak komunističkog imena Dinamo

kakav jebeni pacijent od novinara. Bolje kćer kurva nego sin novinar. Lešinari lijevičarski, sve najgore u životu van želim iz srca. Joj da mi ga je srest uživo...
  • Crusades
    20.7k
    A dobro, da je nešto drugačije od Klaunuškog bio bi iznenađen.
  • crophantom
    2.7k
    Klauški je iskompleksirano tele koje se ne može pomiriti s činjenicom da njegova vrsta izumire, ništa manje od ovoga nisam ni očekivao.
    Dapače, još je i suzdržan kao i Imbex i slični jer su svjesni da Tomica nije u poziciji da otvara taj front i da će morati jednostavno pregaziti famoznu odluku gradske skupštine.
    Mora se napisati nešto, pa drugarski vojnik Klauški mora uskociti, ali se isto tako mora prebaciti fokus na Plenkovića i klub, jer bi inače tekstovi trebali ici u smjeru pitanja "I, kaj ćemo sad gradonačelniće?", a malo bi im bilo neugodno napisati odgovor "pa ništa, prešutit ćemo i nadati se da će se sve zaboraviti".
  • NKDZ86
    6.9k
    članak je za postavit dijagnozu autoru, al to ću ostavit za stručnjake
  • Mr Anderson
    16k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/je-li-dinamov-kapetan-ovim-potezom-poslao-kovacevicu-jasnu-poruku-pogledajte-tko-je-za-njega-odmah-iza-fruka-15655274

Ne biraju se sredstva za pokušaj destabiliziranja kluba i unošenja nemira. Mišić dao bodove Kuletu koji je cijelu godinu tu, a ne Bakraru ili Belji koji su došli na ljeto.
  • KtcGoat
    2.3k
    Pa vec sam se zabrinuo gdje je Klauski s clankom o tzv ustašama, taj lik sanja ustaše, prividaju mu svaki dan, da ih nema nebi bilo ni njegove DNOvinarske karijere. A vidim da je i poceo komentare zabranjivati u zadnje vrijeme, pitam se zasto hahahahah
  • gaTeDZG
    2.5k
    Isprike na ovom postu, mislim da spada ovdje čak i uoči Presvetog dana:

"Dragi djeda Mraze,

Znam da više nisam dijete i da neman pravo na poklone, ali svejedno me poslušaj. Bio sam dobar ove godine i zaslužio da me bar poslušaš. Neću te tražit aute, lovu, ženske...
    Samo te molim svrati do mog malog bolesnog grada na obali Jadrana.
    Kad budeš prelijetao preko svrati do one čudne građevine u obliku školjke i pogledaj natpis na zidu kad smo zadnju titulu imali. Ako pažljivo osluhneš čut ćeš huk sa sjevera, to su ti djeca, Hajdukova djeca zazivaju sve koji mogu pomoć da nam donese tu titulu.

Znam da nismo bili dobri radi tih baklji, raketa, čak i ljudima ne damo ručat u miru, ali pametan si ti čovjek shvatit ćeš zašto je to tako. Donesi nam tu titulu, a onda će se i djeca popravit, bit će dobra, bolja. Znam da si guštao na 100 godina, gorilo je sve do sjevernog pola. I zato donesi nam molim te tu titulu, ovaj put će i svemir gorit.

Samo jednu želju ispuni, a za svemir ništa ne brini❤️ "
  • Carrasco
    6.8k
    Pa dobro, ništa što nismo znali ranije. Admin te stranice je mentalno zaostao i blago je retardiran.
  • Sibirski plavac
    7.6k
    Admin te straniceCarrasco

Koje? Da nije možda onaj "nikokaojajdučijaizsplita"?
  • gaTeDZG
    2.5k
    "Sve koji mogu pomoć da nam donese tu titulu"

Svi koji mogu pomoć:

images?q=tbn:ANd9GcQH0tungfkysxOmPBcKT-9W6eW7Y6qr13vcKEvucYzCXKaJhWsVcphUQ2o8&s=10
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Ovi prvo klub uzdizu iznad Boga, livaju stavljaju rame uz rame s Bogom, da bi na kraju zazivali Bozju pomoc. Nakon toga se prizivaju djeda mrazovi i slicni u pomoc, onda se i svemir moli za nesto.

Ozbiljne teoloske konfuzije dolje vladaju ocito, ocekujem uskoro da se fan pageovi obrate i dalai lami da ih se sjeti u meditacijama, razumit ce on, dobar je covik.
  • Sibirski plavac
    7.6k

Ništa čudno od njih.

Pa, ako se ne varam, nije li prije koju godinu isto jedan tovarski fanpage napisao neku pizdariju tipa "Putine, kud baš sad ideš napadat i prijetit svijetu, taman kad mi imamo šansu za titulu, aj pusti nam ovu godinu pa kasnije radi što hoćeš".

Bolesnici.
  • Mi smo uz tebe
    74
    Kakvi su ovo bolesni tekstovi, ovo je za ludnicu
  • Jurki
    21.2k
    Kad budeš prelijetao preko svrati do one čudne građevine u obliku školjke igaTeDZG

Istovari svu gnojščinu.

Jer školjka postoji da se u nju istovare govna.
  • Pacho
    12.1k
    Zar se nogomet igra zbog naslova? Mislio sam da su poanta posjeta i prodaja jogurta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.