• Mr Anderson
    16k
    nek zaokruže na milijun i dobe i Soldu.Kia pride

Soldu kojeg smo platili milju i koji ima potencijala bi trebali dati gratis uz Mudražiju. Reci da se šališ.
  • blue heart 72
    2.9k
    Trampa Mudri za Matka ne bi uopće bila loša trampa, i to za oba dvije strane. Još Jakiru ili nekom drugom prodati Kulena, uz dolazak Livija i već to je za mene ok. Naravno da ne bi imao ništa protiv ako bi se uspjeli još malo riješiti balasta, kao i dolazak pravog krilca, ali bi se za ovaj prijelazni rok zadovoljio sa gore napisanim
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Kojeg Matka? :rofl:
  • Droljo
    23.7k
    Jelavića
  • Fatos Beqiraj
    670
    Matkovic i ako se kupi treba ostat do ljeta u osijeku, jer ce tamo igrati stalno i bit udarni igrac, u nas nema gdje igrat , a po sto se vraca od ozljede najbitnije je da igra.
  • DinoLeonix
    2k
    Ja koliko sam dobio info, Livakovic je siguran.
    Stvarno nemam neke insajderske informacije ali ovaj put igrom slučaja sam dobio info pa gotovo iz prve ruke.
    Ukoliko ima netko od admina tko želi info mogu podjeliti sa svim potrebnim dokazima. Ako napišem ovako javno, ta osoba će znati odakle je info. Iako me vjerovatno vise nikada neće vidjeti ali ajde :rofl:
  • NitkoBitan
    34.1k
    "Kulušić bi zaoštrio konkurenciju u napadu Čabrajine momčadi, a formula plaćanja bila bi jednaka kao i kod Živkovića - ostao bi na Dinamovoj platnoj listi, što znači da bi Vukovar oba igrača dobio besplatno do kraja sezone."

Zajebana neka formula :rofl:
  • ElDorado
    8.5k
    trudimo se izbacit Loksu ili Goricu
  • NitkoBitan
    34.1k
    Da smo bili pravi i na +10 do Bozica poslao bi im Kulenovica i Galesica.
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Meni nije jasno šta je tribalo cekat pola sezone da skuzimo da triba negdi poslat na posudu Zivkovica i vjer Jakira Jr. Doslovno su bzvz sidili na klupi a mogli su negdi imat minute
  • Zagi
    13.7k
    Meni iskreno nije jasno da sam Živković završetkom priprema ne nazove menađera i moli ga da mu nađe posudbu.
    Konkurencija su ti Dominguez i Galešić, tu je i KTC koji će upast ako negdje zagusti.

Daj idi igrat bilo gdje...
  • Facke
    7.2k

Pa tata Boris Zivkovic mu je agent.
  • rokikaciga
    8.5k
    koji igra svaki ponedjeljak nogomet sa Vlaovicem..
  • Orc123
    14.2k
    Kad sutra Livi u Mečki i svira košulja plava prema ZG......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.