• flexXy
    1.8k
    Meni je i onaj zuti sa crnim crtama od pume bio dobar. Tak treba imat neki treci dres koji ima retro stih.
  • NORTE
    8.9k
    Meni je i onaj zuti sa crnim crtama od pume bio dobar. Tak treba imat neki treci dres koji ima retro stih.flexXy
    Pumin žuti je bio sve samo ne retro. S tim da Puma nije ništa kriva u tome, već gnk koji je uzeo takav žuti dres koji veze nema s povijesti kluba. Da je imao dvije boje onda da, ali na Puminom je 95% bilo žuta.


    Često bespotrebno izabiremo zamršenost čak i ondje gdje uopće nema potrebe, kao što je slučaj s ovogodišnjim dresovima.

    Meni osobno u ovom slučaju - jednostavnost je krajnje savršenstvo!
    Eduardo

    Ma slažem se s time i krivo si me shvatio, ali ne želim da Dinamo ima isti dres kao drugi jer je najlakše izabrat iz kataloga iz kojeg biraju i Lech, Slovan, MTK, Cherno More i Bačka Topola i ko sve nije plavo-bijeli.
  • xavier
    11.1k
    Moram priznati da ja nemam problema s tim što je neki dres "iz kataloga". Puno mi je važnije da mi se dres sviđa, a ovogodišnji je na žalost jako, jako daleko od toga. Što se tiče "istih" dresova, niti jedan drugi klub nema "isti" dres jer kad staviš drugi grb, onda to za mene više nije isti dres.

    I govorim o prvom dresu. Za drugi bih volio da je bijeli, ali trend je da se drugi i treći stalno mijenjaju pa tu očito više na žalost nema nikakve konstante.
  • marcio amoroso
    31.8k
    dres sviđa, a ovogodišnji je na žalost jako, jako daleko od toga.xavier

    Meni dres na slikama isto nije bio nešto, kad sam ga vidio uživo promijenio sam mišljenje.
  • xavier
    11.1k


    Vidio sam ga ja uživo, ali stvarno mi je grozan. Što da kažem, ukusi se razlikuju :smile:
  • Mali Zeus
    9k
    Ja sam ga vidio uživo i bio je još 4 puta gori.
  • Play11HB
    19
    Da, ja sam isto za standardni drugi dres koji se naravno može imati sitne promjene (idealan mi je primjer ona godina kad se sa bijelog prešlo na srebrni dres i to mi je nekak najdalje što bi se trebalo ići), a onda da se trećem dresu da oduška i radi s njima što ih volja. Ali da onda prvi dres bude i za europu.
    Hajduk tako recimo radi, standardan bijeli a sa crveno plavim se igraju ali ne odstupaju od boja.
    Sjećam se kako je Rijeka onih godina kad je igrala skupine EL imala domaći bijeli dres i dva druga dresa. U Europi su igrali gostujuće u nebesko plavoj garnituri a HNL gostujuće u onoj bordo varijanti. To mi je isto ok princip.
  • NORTE
    8.9k
    Protiv Wac-a igrali u plavim dresovima. Baš sam htio napisat kako je lijepa nijansa novog plavog dresa, ali prednji dio 'maskirni' uzorak je nekako baš bezveze, prava šteta da nije cijeli jednobojan.
  • Guinness
    1.9k
    To je ravno 4. put u zadnjih 13 godina od kad igramo skupine euro kupa da igramo u skupini u domaćem plavom dresu. I ko za kurac baš u trenutku kad imamo najružniji domaći dres u povijesti kluba.

    (2004. ne ulazi u ovo jer tad nije bilo trećeg dresa)
  • NORTE
    8.9k
    Ne znam je li gori grb, dobavljač ili reklama. Iskreno kompletan ovaj dizajn mi je katastrofa, ali kad bi ga se malo preradilo bi mogao bit lijep.
  • xavier
    11.1k
    Moram priznati da mi je ovo grozno. Prvo, uopće ne izgleda kao nogometni dres nego bih rekao da je rukometni da moram pogađati. Drugo, mislim da stvarno nema potrebe za ovim na rukavima. Dres Dinama treba biti plavi s nekim detaljem da nije obična plava majica, ali ovakvi rukavi su puno previše. Ovo mi nije dres Dinama nego drugi dres hrvatske reprezentacije.
  • Infinity
    15.1k
    Ovo meni kao neka kombinacija Munchen 1860 i Bayerna.
  • Mali Zeus
    9k
    Sjećam se devedesetih kad je obavezno morao biti uzorak kockica negdje. :)
  • NORTE
    8.9k
    Mislim da su i komentari na zoni i društvenim mrežama kluba utjecali na to se Uefina natjecanja opet igraju u plavom dresu. Ako i nisu svi smo sretni da se igra u prvoj, domaćoj, Dinamovoj kombinaciji, i to povijesnoj plavo bijeloj. Zamislite sad da se pobjeda nad Benficom slavila u plavo bijeloj garnituri a ne crnoj, da se slamanje Atalante nije slavilo u onoj bezveznoj tamnoplavoj sa zelenim grbom...to su slike koje ostaju. A tek sve one tekme u žutom. Kako god, dobro je da smo trenutno na ovome i da se neće vraćati na ono i razne eksperimente. Još preostaje povratak bijele garniture.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.