• fakin
    2.4k
    ma svi ti naši fan shopovi su premaleni za ovakav tip dućana. stvarno sam bio u hrpi fan shopova po europi i puno manji klubovi od nas imajju fan shop koji je 5 puta veličine našega. ne znam zašto se ne uzme u najam neki malo veći prostor u shopping centrima, nego uvijek imamo među najmanjim dućanima. ni onaj u ilici nije nešto puno veći.
    stvarno klub veličine Dinama mora biti dostojanstveni, da ne kažem veličanstveni fan shop. a ne minijaturne gdje se 4, 5 ljudi ne može ni okrenuti ako su unutra, a posljednično s time ima puno manje robe jer se nema gdje držati.
  • Mihael2305
    952
    U novom shopu u Z CENTRU će odmah napraviti print imena i broja igrača i reklame na dres?Robi T

Danas sam ujutro došao u 9h i tražio print na dva treća dresa, rekli mi da dođem u 16h po njih.
  • Papastrumf
    20.7k

Shopovi u CCE i Zcentru su dovoljno veliki. Onaj u Areni je premali, ali nazalost nema drugih slobodnih prostora.
    Nama je najveci problem taj sto nemamo adekvatan fan shop na stadionu kao vecina ostalih klubova.
  • fakin
    2.4k
    traži li se aktivno prostor za shop na trešnjevci oko stadiona gdje ćemo 3, 4 godine biti dok se ne izgradi novi stadion?

puna tratinska je praznih lokala, cibonin prolaz također.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.