• fakin
    6.5k
    ma svi ti naši fan shopovi su premaleni za ovakav tip dućana. stvarno sam bio u hrpi fan shopova po europi i puno manji klubovi od nas imajju fan shop koji je 5 puta veličine našega. ne znam zašto se ne uzme u najam neki malo veći prostor u shopping centrima, nego uvijek imamo među najmanjim dućanima. ni onaj u ilici nije nešto puno veći.
    stvarno klub veličine Dinama mora biti dostojanstveni, da ne kažem veličanstveni fan shop. a ne minijaturne gdje se 4, 5 ljudi ne može ni okrenuti ako su unutra, a posljednično s time ima puno manje robe jer se nema gdje držati.
  • Mihael2305
    2.7k
    U novom shopu u Z CENTRU će odmah napraviti print imena i broja igrača i reklame na dres? — Robi T

Danas sam ujutro došao u 9h i tražio print na dva treća dresa, rekli mi da dođem u 16h po njih.
  • Papastrumf
    24.2k

Shopovi u CCE i Zcentru su dovoljno veliki. Onaj u Areni je premali, ali nazalost nema drugih slobodnih prostora.
    Nama je najveci problem taj sto nemamo adekvatan fan shop na stadionu kao vecina ostalih klubova.
  • fakin
    6.5k
    traži li se aktivno prostor za shop na trešnjevci oko stadiona gdje ćemo 3, 4 godine biti dok se ne izgradi novi stadion?

puna tratinska je praznih lokala, cibonin prolaz također.
  • plavi72
    2.9k
    Nekada smo mogli sanjati fan shop našeg kluba(kiosk na Kvatriću :blush: ),stvarno svaka čast klubu i ljudima koji su zaslužni i otvorili sve ove shopove ! Da može bolje,uvijek može da je ovo s otvaranjima dobro ,meni je odlično.
    Shop uz stadion na dan utakmice koliko god bio velik bit će gužve,ali sigurno što veći bolja zarada i promet.
  • Oluja
    7.4k
    Ne znam kako to sve funkcionira u snopovima ostalih klubova ali imam jedan prijedlog za one koji će brinuti o budućim shopovima u blizini Kranjče i na novom Maksimiru. Neka se nađe prostor za nekoliko stotina malih ormarića u koje bi se mogli ostaviti artikli koji se kupe prije tekme da se ne moraju nositi sa sobom, koji bi se zaključavali/otključavali npr. kodom ili šifrom koja bi bila istaknuta na računu.
  • zadnjired
    672

Da, pa da nam tovari provale u iste i imaju kaj pokazati kao trofeje popraćene domišljatim porukama na razini pjesnika amatera.

Šalu na stranu super ti je prijedlog :smile:
  • Zoran
    729

Pa ne kuzim poantu ovoga. Malo je proizvoda ( npr. kišobrani… nis mi drugo ne pada na pamet trenutno )iz “Shopa” koji se nesmiju unjeti na stadion. Ako neke i postoji kupiš poslije tekme i amen , a ovi koji su iz Zagreba preko tjedna ili pak putem interneta u svakom trenutku.
  • blue heart 72
    3.8k
    ne znam baš koliko je ljudi spremno, poslije tekme u onoj gužvi još čekati u fan shopu i onda dok dođeš na red, nema dobar dio proizvoda
  • Oluja
    7.4k
    poanta ovoga je da što ne želiš nositi npr. kišobran, šalicu, olovke, magnete pa i odjeću ostaviš u ormariću, ruke na stadionu koristiš za pljeskanje i nakon tekme fino pokupiš i ideš doma neopterećen hoćeš li kupljeno staviti pod noge ili pod guzicu.
  • Zoran
    729
    Ma idea je ok… ali sve je u danasnje vrijeme trosak i kad pogledas koje sitnice se kod nas nemogu napraviti godinama onda mislim da od tih sancucica nece biti nista. Al zivi bili pa vidjeli.
  • Dendle71
    587
    Apsolutno normalno razmišljanje. Imas dosta stadiona s pretincima gdje svoje stvari možeš ostaviti da ne nosiš na stadion. Neki klubovi/stadioni nude te navedene pretince dok drugi imaju neki kao kiosk gdje stvari ostaviš i nakon tekme pokupiš.
  • Borovljanin
    792
    Do kada sutra rade shopovi? Nigdje nemrem naći
  • Zagreb1992
    3.8k

Pa kaj nije bilo govora da se neće otvarati shiop kod Kranjče ? Uz to imaš u shop u centru grada koji je realtivno blizu Kranjče
  • jedan u nizu
    19.9k
    Pa kaj nije bilo govora da se neće otvarati shiop kod Kranjče ? Uz to imaš u shop u centru grada koji je realtivno blizu Kranjče — Zagreb1992

Jebes to kaj je blizu.

Ako si ikada bio na Maksimiru za vrijeme utakmice vidio bi kolike su guzve ispred onog malog kontejnera.

Treba ti doslovno jedan shop u krugu od 50-100m od stadiona, jer ce imati brutalne prihode za vrijeme odigravanja utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.