• Orc123
    14.2k
    ne sumnjam da je Hajdukov PR odradio posao....garantiram u bilo kaj da mi u ovom trenu dobimo za Dominqeza duplo nego Hajduk za Mlacica...ak ne duplo onda bar 3-4mil eura vise....
  • Pacho
    12.1k
    Sta se nije pisalo da te HNL vrijednosti neki sabani sa Sportneta djelomicno odreduju?
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Obratite se stodri i ekipi sa ucmalog foruma na kojemu su mnogi ovdje poceli.
  • Omake
    14.3k
    neki Stodra
  • M94
    2.4k
    A zasto se ekipa tu uopce opterecuje sa cijenama na transfermarktu, koji zapravo qurca znaci prilikom neke prodaje ili vrednovanja igraca?
    Nece transfermarkt prodat igraca.
  • ElDorado
    8.4k
    Ja mislim da Šego treba na svjecko
  • Orc123
    14.2k
    pa nije stvar opce sad milja gore ili dole ali jbt ovi dole na svemu guraju svoje, plasiraju, motaju, pletu.....a po 90% ljudi koji znaju 2 na nogu je Dominquez najbolji stoper lige a oni Mlacicu stave jebenih 4mil eura vrijednost....kak je moguce da klubu koji 2. I koji je ispao od konobara iz Europe vise raste vrijednost nego nama! Kako? Stvar je principa...nista drugo....
  • OBIGB
    1.2k

Molim te pojašnjenje. Kako točno Bara drži klupske strukture za jaja? Koga točno iz tih struktura?

Redovito pratim što se piše ovdje, više manje se uključujem na rasprave koje se tiču grupe i uprave, nešto manje igre, trenera, sastava, pa eto da budem ustrajan.

Pročitao sam ovlaš sve do kraja i vidim da nitko nije reagirao na tu tvrdnju koji smatram netočnom/nejasnom, bar dok se ne iznese nekakv argument.

Takva tvrdnja je radikalna, izrazito tendenciozna jer pretpostavlja da jedan menadžer cijelu upravu, prvenstveno predsjednika iste ucjenjuje s nečim te na taj način ostvaruje svoje ciljeve. Molim pojašnjenje.

Moj stav, nemam insajderske ili neke konkretne dokaze koji ga mogu potkrijepiti. Samo nekakvo logično razmišljanje… Bara radi sve što i drugi menadžeri, “surađuje” s određenim sportskim novinarima, radi pritisak (kao npr Škegro za NM) i štiti vlastiti kapital/ulaganja. Mi imamo trenera kakvog imamo, koji je po meni pogubljen i nije u stanju oduprijeti se glasu/pritisku javnosti izraženog kroz najezdu podcasta, novinskih napisa, dobacivanja sa zapada itd. itd.. Nadalje, smatram da naš trener svaki komentar Bobana automatski tumači kao zapovijed, što je dodatan pritisak namjeran/ne namjeran, nebitno. Na sve to, na toj poziciji spomenutog Varele se otvorilo nešto više mogućnosti nego na nekoj drugoj poziciji (iako je bilo prilike mozda ubacit LJ, nekad, pisali su drugi o tome). Miks svega toga je dovelo do povećane minutaže. Ono što ne isključujem kao dodatan faktor, pritisak, je sam ugovor kojim klub dobiva xy cifru u slučaju prodaje za godinu dve ili koliko već (a Bara stalno javno priča, plannza Barcelonu, plan za ovo, plan za ono). S druge strane, ista paralela se može povući s LJ, jer prema upisima većine ovdje, on je jeben i potencijalni izlazni transfer na razini Gvardiola (moj dojam prema upisima ovdje). Ono što ne smatram nužno krivim su ciljevi nekakvi koje uprava može stavit pred trenera (pogotovo kada se radi o financijama) jer trener iako treba nezavisnost, nije izolirani otok niti može biti. Balansiranje svega toga je umjetnost.

Stari Jakir radi isto što i Bara, pogotovo odlučnije kada vidi da onaj koji se glasnije dere dolazi do rezultata ili se bar to tako tumači. I u konačnici, sin mu je- amen svih amena. Neki to jedva dočekaju, kako bi opet se obračunavali s upravom. OK, svako svoje neka dere.

Što se tiče Bare vs Uprava, ne znam puno o istinskoj prirodi odnosa (sumnjam da puno priča s Puhalom), ono što znam da mu je onemogućeno parkiranje pod jug/zapad s pilom od auta.

Kako god, molim te argumentaciju za tvoju konkretnu tvrdnju.
  • fakin
    2.4k
    dinamovim igračima pala je vrijednost zbog loših rezultata u europi, a niti u prvenstvu ne briljiraju, tako da to ne mora čuditi.
  • Smotanihaker
    982
    A Hajdukovima je porasla zato što igraju super u europi i u prvenstvu?
  • Facke
    7.2k

Ja mislim da on halicunira. Bitne da se blitvarima cena dize el igraju "eUrOpU". A nami nece posto zbog 3 lose prdstave v europe. Te mu je argumentacija. Iste tak nece Varelu dici posto bumo mi dobili samo 5 milja za njega itd. Ja sam mislil da me stodra sali, ali on te misli ozbilne.
  • CastAway1986
    4.7k
    Mi smo zadnjih godina imali u talonu kvalitetne mlade igrače, mahom iz naše škole, sa prodajnim potencijalom koji može pokriti financije u slučaju potrebe . Sada ih baš i nemamo. Oni koji vide dalje od sutra su barem zabrinuti, oni koji ne vide uživaju u "trofeju" jesenskog prvaka.The Undertaker

BINGO !!! Nakon 20 procitanih stranica svega i svačega covjek je sve objasnio u par recenica , kome je i dalje nejasno nek procita vise puta..
  • austrijanac
    8.8k
    Još kad bi to bilo istina.

Mi već 7-8 godina slušamo da se prazni naš bazen talenata.

Vidi vraga, svake godine opet ispliva netko.
  • rokikaciga
    8.5k
    Netko ispliva unatoc svemu sto se (ne) radi u klubu, a ne zato sto netko radi nesto u klubu.
  • The Undertaker
    9.4k
    Prvi reality check je da uzmete današnje vrijednosti sa TM i vidite koga bi sve trebali prodati da skupimo 27 milijuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet