• Masto
    589
    Sta mu netko nije reko da mu je značka okrenuta
  • Mihael2305
    952
    pogledajte sveti grb na odijelu našeg trenera nedostojnog dinama.NORTE

Pitanje jel to namjerno il suptilno došao bez da se pogledao u ogledalo
  • miro
    8.2k
    "Ljubav bez istine je ništa, a istina je da se ubijao i deportirao nedužni svijet pod te tri žalosne riječi. A i da se rasprodala Hrvatska pod tom egidom također je neupitan povijesni i izdajnički fakt"
  • mali M
    9.3k
    "Ljubav bez istine je ništa, a istina je da se ubijao i deportirao nedužni svijet pod te tri žalosne riječi. A i da se rasprodala Hrvatska pod tom egidom također je neupitan povijesni i izdajnički fakt"miro

prije 11 godina... ajde probajte malo kontekst uzimati u obzir...

"To je bila pobuna naroda, do tada smo živjeli u strogom režimu, paklu. A sve to je bila naša velika volja za slobodom. Bih li to ponovio? Uvijek." - protiv iste te juge i petokrake s kojom Tomašević maše.. Ljudi izjave iz prošlosti su koma argumenti.. da čujem/vidim što sam izjavljivao prije 15 godina vjerojatno bi se sablaznio sam nad sobom

Ali... i da Boban to stvarno misli, koga briga... pa ima pravo misliti što hoće, isto kako je gospodin u javnosti, a odjednom se ljudi sablažnjuju na njegov rječnik na članskom danu.. Zapravo možda ni nemamo pojma što stvarno misli i da li doma kad se napije sa svojima urla čavoglave..
  • NKDZ86
    6.9k
    hahaha, plenki se slaže sa bbb :rofl:
  • miro
    8.2k
    Ne, nego mu BBB odigraju na ruku i istovremeno cijeli klub dovedu u glupu situaciju, gdje prvi puta imaš vlast u gradu koja ti zbilja radi na 2 stadiona, a ti otvaraš sad neke rovove. Zašto?
  • NKDZ86
    6.9k
    mislim da su vrijednosti domovinskog rata i sloboda govora ispred stadiona.
    kaj bi trebali šutit jer se njemu priviđaju ustaše...
    briga me za stadion, ako smo čekali 25 g, mogu i još
  • Mali dioničar
    19k
    Zašto?miro

Sam Tomašević otvorio je front pa može u Zagrebu i SNV pa može i Lepa Brena, ali MPT ne može.

Da ne idemo u ispravno postavljenu teoriju od Gjenera da suprotno od fašizma nije antifašizam nego liberalna demokracija jer "antifašizam" koji se poziva na komunizam i staljinizam je antipod fašizmu u smislu idologije, ali identičan u smislu jednostranačja i državnog terora i da je Zagreb kojeg je Tomašević gradonačelnik značajno više obilježen zločinima komunista pa tak isti gradonačelnik nema problema za zločinačkim SFSN, a ZDS proglašava zločinačkim.

Stadioni se neće prestati graditi zbog poruka boysa, a grupa je, kao i uvijek u ovih 39 godina na pravoj strani povijesti.
  • jakov1
    1.3k
    ali MPT ne možeMali dioničar

Čovjek odradio koncert pred 500 tisuća ljudi, okrenuo 20 milijuna eura, gradskim novcima se čistilo iza njega... Pola godine kasnije, novi koncert od 20 tisuća ljudi. Ali da, jadnog MPT-ića se sabotira, disat ne može. Koji mentalitet žrtve neki od vas imaju, majko mila. Da Zvone tako gleda na svijet, kukao bi gore od tovara nakon svih sudačkih cirkusa i medijskog tretmana ove sezone.
  • cibona
    7.3k
    Boysi brane hrvatski identitet. I to treba konstantno ponavljati. Bravo dečki! Samo nastavite. Uvijek prvi na liniji obrane.

Tko zna, možda sljedeći put ne bude samo transparent, nego i uzvik s tribina :cheer: A tada će vas cijeli stadion slijediti.
  • mali M
    9.3k
    Ma mislim da je smo svi tj. u velikoj većini ovdje na pravoj strani povijesti, zato je bespredmetno uopće otvarati neku raspravu o tome...
  • vjeko1701
    21.7k
    Definitivno na temi Bobana nije mjesto raspravi o Plenkoviću, Tomaševiću i Thompsonu.
  • Praskaton
    4.9k
    okrenuo 20 milijuna eurajakov1

Grad ništa nije okrenuo tu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.