• Dadox
    1.2k
    Za sve poslije Vukovara jedini krivac je Zvone.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Zvone mjenjaj ga,molimo te......
  • Keyser Soze
    17.3k
    Želimo reakciju na pišanje HNS-a po našem klubu!
  • Blueshadow86
    4.7k
    Drži i dalje onog neznalicu i padobranca za trenera, šuti na onu epsku krađu na Maksimiru prošli vikend, šuti na svako jebeno kolo u kojem se na očigled krade svaka ekipa koja igra protiv tovara.
    Šta se još mora dogoditi da naš predsjednik trepne?
  • Sajla
    15.7k
    da Boban komentira suđenje napali bi ga zakaj se bavi s tim dok igramo kak igramo.
    sad kad ne komentira, opet prigovori jer šuti.
    a ako krenemo igrat i pobjeđivati sve kaj trebamo pobijediti, pa da se komentira suđenje, onda bi bilo kaj se bavite s tim kad su ovi ovak i onak loši i ni to im ne pomaže.
    kvaka 22. uvijek se može prigovarati, u tome smo uvijek bili najjači.
  • Danko
    2.7k
    Šta se još mora dogoditi da naš predsjednik trepne?Blueshadow86

Možda da mu završi posao na sky-u pa će se onda primit posla ovdje?
  • Mihael2305
    948
    Radi li Boban na tome da hajduk osvoji titulu?

:eyes:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Boban komentira suđenje napali bi ga zakaj se bavi s tim dok igramo kak igramo.Sajla

Tko? Ova dvojica trojica koji još uvijek misle da je "sve slučajno, jel?"
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Pukli ste ko kokice! Puca se iz svih oruzja, spominju referendumi zbog sudackih pogresaka i izbora trenera. Dajte udahnite, lupite si samar, dobijte se malo prije nego sto stisnete Post Comment.
    Vjerujemo u Bobana, napravljena je velika rekonstrukcija bit ce losih igara, gubljenja bodova, ali ovo je put kojim treba ici - gotovo svaki upis je bio ovakav.
    Ja imam osjecaj da vama losije predstave znace jedva pobjedu 2:1 i da vam problem znaci osvojit prvenstvo sa 10, a ne 20 bodova prednosti.
    Ja nisam zadovoljan sudenjem, nisam zadovoljan ni Kovacevicem i to sam napisao i prije nego je izabran. Po cemu bi Boban trebao sjedit i analizirat sudenje Hajduku u HNLu? Po cemu? Sta ce to znacit da Boban izade i kaze pokradeni smo u derbiju kad komisija kaze da nismo, kad tovari kazu da nismo? Hoce vam pomoc zaspat? Kakvu ce to sliku poslat u javnost? Pa povlace ga i pale zbog izjave o Miskovicu na clanskom danu. Saberite se.
    Odluka je da se ne ide u cirkus s trenerima opet, a sta ce bit za 2 tjedna ne zna niko.
  • Sajla
    15.7k
    OK, pravit ćemo se ludi. ne postoji više od 2-3 ljudi koji će reći "kaj se baviš suđenjem dok ti je Kova na klupi?!" to je tvoja tvrdnja? daj odi nađi nekog drugog za takve stvari.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

Poanta je bila manjina, nek je 4-5 ili 9-10, tak nebitno i mislim da je to bilo prilično jasno i ne znam ko se pravi lud ovdje. A isto tako može sr bavit suđenjem i smijenit trener u istom danu, nije to toliko kompliciran multitansking, jedno ne opravdava/isključuje drugo.
  • Sajla
    15.7k
    ok, odabrao si puhat u tom smjeru, puši. vjerojatno si prespavao reakcije na članski dan? a nisi tak naivan da ne bi skužio koliko često manjina bude glasna i sere i kad nema razloga, a koliko se na njih nakelje oni kojima je to zadatak, odnosno koliko često ti koji su na zadatku povuku naivne i povodljive. kao da nakon takvog istupa ne bi bili portali puni članaka i usporedbi s Brbićima i sličnima koji su kmečali dok im je ekipa na terenu žalost.
    ja jebeno nemrem vjerovati da se oko ovoga raspravljam? ti ćeš šutjet ako Boban napravi ono s čim se slažeš, drugi će srat. i obrnuto. ali će uvijek netko srat. manjina? možda. ali mediji se hrane negativom i to će biti amplificirano jer im je to jebena agenda. je li tak teško shvatiti tu poantu?
  • NORTE
    21.6k
    Odluka je da se ne ide u cirkus s trenerima opetEfes Pilsen

Pa cirkus imamo sada.
    Blamiramo se u Europi, a i u hnlu.

Da si doveo nekog top trenera pa rezultat eto ne mazi nas, ali ovo, lik pogubljen, nema igru, nema skoro ništa.
  • NORTE
    21.6k
    Radi li Boban na tome da hajduk osvoji titulu?

:eyes:
    Mihael2305

Indirektno.
    Jer je tvrdoglav i ne bi se štel mešat, na našu štetu.

Inzistiranje na ovom treneru koji skuplja poraze i nijemost prema gubi u savezu.

Zvone kad treba pokazat zube neprijateljima dinama, a to je savez, onda radi nijema diplomacija.
    Kad treba prozvat članove dinama (članski dan) onda idu i uvrede (možda i griješim, ali tako sam shvatio to).

Btw. pogledajte sveti grb na odijelu našeg trenera nedostojnog dinama.
    licensed-image?q=tbn:ANd9GcTnuPVb5jDZ2xrRkta9ocYgVuB4hQgMBQ2mMrHFhhx44_eT6BLfZspJOocy7VHyUX2UDahudTEN3oTv59c
  • NKDZ86
    6.8k
    pogledajte sveti grb na odijelu našeg trenera nedostojnog dinama.NORTE

Suptilna poruka :rofl: sramota, pa daj se pogledaj prije nek ideš u javnost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.