• Brusa
    3.8k
    koju hrpu gluposti si napisao u par redova, svaka ti čast!
    Al evo , čisto jer se nadam da si ovaj dio o troškovima pisao iz neznanja , s ne jer se nisi potrudio nimalo informirati (doslovno 1 minuta pretraživanja na googleu, a i bilo je jasno komunicirano cijelo vrijeme) a ne iz zlobe ili stvaranja negativnog narativa, apsolutno sve troškove je platio Thompson, evo ti citat sa portala u srpskom vlasništvu dnevnik.hr:
    "Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević ranije je kazao da će od organizatora biti naplaćeni uobičajeni troškovi, kako je to i s drugim organizatorima koncerata na Hipodromu, a to su troškovi regulacije prometa, vatrogasci, Čistoća te druge gradske službe, kao i najam Hipodroma i Bundeka."
  • jakov1
    1.3k
    Braćo, u svom kratkom vremenu na forumu sam kriv za zatvaranje triju tema, jednom zbog svojih izjava, dvaput zbog trovača koji su se na mene nakačili. Iako imam svašta za reći, ne mislim se upustiti u istu avanturu na temi posvećenoj nogometnom geniju, najvećoj ikoni Dinama, jednom od najvećih simbola hrvatske borbe za vlastitu državu i budućem najvećem predsjedniku u povijesti kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.