• Dadox
    1.2k
    Za sve poslije Vukovara jedini krivac je Zvone.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Zvone mjenjaj ga,molimo te......
  • Keyser Soze
    17.3k
    Želimo reakciju na pišanje HNS-a po našem klubu!
  • Blueshadow86
    4.7k
    Drži i dalje onog neznalicu i padobranca za trenera, šuti na onu epsku krađu na Maksimiru prošli vikend, šuti na svako jebeno kolo u kojem se na očigled krade svaka ekipa koja igra protiv tovara.
    Šta se još mora dogoditi da naš predsjednik trepne?
  • Sajla
    15.7k
    da Boban komentira suđenje napali bi ga zakaj se bavi s tim dok igramo kak igramo.
    sad kad ne komentira, opet prigovori jer šuti.
    a ako krenemo igrat i pobjeđivati sve kaj trebamo pobijediti, pa da se komentira suđenje, onda bi bilo kaj se bavite s tim kad su ovi ovak i onak loši i ni to im ne pomaže.
    kvaka 22. uvijek se može prigovarati, u tome smo uvijek bili najjači.
  • Danko
    2.7k
    Šta se još mora dogoditi da naš predsjednik trepne?Blueshadow86

Možda da mu završi posao na sky-u pa će se onda primit posla ovdje?
  • Mihael2305
    946
    Radi li Boban na tome da hajduk osvoji titulu?

:eyes:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Boban komentira suđenje napali bi ga zakaj se bavi s tim dok igramo kak igramo.Sajla

Tko? Ova dvojica trojica koji još uvijek misle da je "sve slučajno, jel?"
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Pukli ste ko kokice! Puca se iz svih oruzja, spominju referendumi zbog sudackih pogresaka i izbora trenera. Dajte udahnite, lupite si samar, dobijte se malo prije nego sto stisnete Post Comment.
    Vjerujemo u Bobana, napravljena je velika rekonstrukcija bit ce losih igara, gubljenja bodova, ali ovo je put kojim treba ici - gotovo svaki upis je bio ovakav.
    Ja imam osjecaj da vama losije predstave znace jedva pobjedu 2:1 i da vam problem znaci osvojit prvenstvo sa 10, a ne 20 bodova prednosti.
    Ja nisam zadovoljan sudenjem, nisam zadovoljan ni Kovacevicem i to sam napisao i prije nego je izabran. Po cemu bi Boban trebao sjedit i analizirat sudenje Hajduku u HNLu? Po cemu? Sta ce to znacit da Boban izade i kaze pokradeni smo u derbiju kad komisija kaze da nismo, kad tovari kazu da nismo? Hoce vam pomoc zaspat? Kakvu ce to sliku poslat u javnost? Pa povlace ga i pale zbog izjave o Miskovicu na clanskom danu. Saberite se.
    Odluka je da se ne ide u cirkus s trenerima opet, a sta ce bit za 2 tjedna ne zna niko.
  • Sajla
    15.7k
    OK, pravit ćemo se ludi. ne postoji više od 2-3 ljudi koji će reći "kaj se baviš suđenjem dok ti je Kova na klupi?!" to je tvoja tvrdnja? daj odi nađi nekog drugog za takve stvari.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Poanta je bila manjina, nek je 4-5 ili 9-10, tak nebitno i mislim da je to bilo prilično jasno i ne znam ko se pravi lud ovdje. A isto tako može sr bavit suđenjem i smijenit trener u istom danu, nije to toliko kompliciran multitansking, jedno ne opravdava/isključuje drugo.
  • Sajla
    15.7k
    ok, odabrao si puhat u tom smjeru, puši. vjerojatno si prespavao reakcije na članski dan? a nisi tak naivan da ne bi skužio koliko često manjina bude glasna i sere i kad nema razloga, a koliko se na njih nakelje oni kojima je to zadatak, odnosno koliko često ti koji su na zadatku povuku naivne i povodljive. kao da nakon takvog istupa ne bi bili portali puni članaka i usporedbi s Brbićima i sličnima koji su kmečali dok im je ekipa na terenu žalost.
    ja jebeno nemrem vjerovati da se oko ovoga raspravljam? ti ćeš šutjet ako Boban napravi ono s čim se slažeš, drugi će srat. i obrnuto. ali će uvijek netko srat. manjina? možda. ali mediji se hrane negativom i to će biti amplificirano jer im je to jebena agenda. je li tak teško shvatiti tu poantu?
  • NORTE
    21.6k
    Odluka je da se ne ide u cirkus s trenerima opetEfes Pilsen

Pa cirkus imamo sada.
    Blamiramo se u Europi, a i u hnlu.

Da si doveo nekog top trenera pa rezultat eto ne mazi nas, ali ovo, lik pogubljen, nema igru, nema skoro ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.