• NitkoBitan
    34.1k
    U to da bi Mikic dobio crveni (drugi zuti) do kraja te utakmice bih se okladio u trajni ban! Napokon se dogodila neprogramirana logicna zamjena pa nas skolovanje klinca nije skupo kostalo.

Bel je sudio tu utakmicu, jedva bi docekao.
  • Crle
    1.3k
    Pa da ali gubiš zamjenu i klinca vadiš tako rano. Što je po meni dobar potez samo nam u toj situaciji nije baš korisno.

Problem je jer nemamo Dinamo II. Da imamo i taj Mikić (i ostali) bi mogli lakše uć i dobiti minute jer bi imali utakmice u sezoni za drugu momčad.
  • Papastrumf
    20.6k
    I tko god prati juniorski nogomet vidi da je Horvat bolji od Varele. To je jasno djeci koja igraju s njima. Djeci koja igraju protiv njih i jasno je protivničkim trenerima.emilperska

Samo što Varela igra seniorski, a Horvat juniorski nogomet. Što točno uspoređuješ? Jesi pogledao ijedan trening prve momčadi s Varelom i Horvatom pa da možeš ovako nešto tvrditi?

Da se razumijemo, mišljenja sam da niti jedan nije spreman za seniorski nogomet i da im je mjesto sljedeće sezone u dinamo II.
  • NitkoBitan
    34.1k
    Pa da ali gubiš zamjenuCrle

Bolje izgubit jednu zamjenu nego izgubit utakmicu :smile:
  • vjeko1701
    21.6k
    MlačićemThe Undertaker

18 godina, 72% prvih 11, 74% minuta

SilićemThe Undertaker

21 godina, 22% prvih 11, 22% minuta, dobio šansu radi ozlijede

HodakomThe Undertaker

19 godina, 39% prvih 11, 37% minuta

RacijemThe Undertaker

23 godina, 39% prvih 11, 38% minuta

DurdovomThe Undertaker

18 godina, 17% prvih 11, 21% minuta

HrgovićemThe Undertaker

21 godina, 72% prvih 11, 66% minuta

JurakomThe Undertaker

20 godina, 0% prvih 11, 0% minuta

PukstasomThe Undertaker

21 godina, 67% prvih 11, 67% minuta

8 igrača, 20,1 prosjek godina, 41% u prvih 11 u prosjeku

Idemo Dinamo, do 23 godine gdje si ti postavio gornju granicu.

Beljo. 23 godine, 78% prvih 11, 65% minuta
    Valinčić, 23 godine, 61% prvih 11, 58% mniuta, ozlijeda
    Lisica, 22 godine, 67% prvih 11, 59% minuta
    Stojković. 22 godine, 33% prvih 11, 36% minuta, djelomično sam kriv
    Vidović, 22 godine, 33% prvih 11, 27% minuta
    Soldio, 22 godine, 0% prvih 11, 4% minuta
    Topić, 21 godina, 6% prvih 11, 9% minuta
    Dominguez, 20 godina, 89% prvih 11, 88% minuta
    Vinlof. 20 godina, 56% prvih 11, 52% minuta
    Mikić, 18, 57% startnih 11, 43% minuta
    Varela, 17 godina, 0% prvih 11, 14% minuta

11 igrača, 20,9 prosjek godina, 46,7% u prvih 11 u prosjeku

Poprilično slična situacija. Oni imaju pokojeg nešto mlađeg, mi imamo najmlađeg, nama igraju nešto bitniju ulogu u ekipi u nešto veću prosječnu minutažu.
  • Zagi
    13.7k
    Baš me zanima tko je od kolega spreman kladiti se u svoj forumski kredibilitet i tvrditi da je Horvat bolji od Varele.
    Ima tu hrpa ljudi koji prate.
  • DiddyGuela
    5k

Babe i žabe.

Covjek ukaze kako tovari guraju klince iz svoje akademije a ti o Belji,Domingezu,Vinlofu... (- Raci)
  • Papastrumf
    20.6k
    Covjek ukaze kako tovari guraju klince iz svoje akademije a ti o Belji,Domingezu,Vinlofu... (- Raci)DiddyGuela

A što misliš zašto ih guraju? Zato što žele ili zato što su primorani?
  • Crle
    1.3k
    Slažem se. No u bitnoj utakmici nije baš korisno da to moraš jer "trpiš" klinca. Jednostavno nismo u situaciji raditi tolike rotacije i koliko god je Mikić speman/nespreman za HNL po meni nije čudno da je tek sada dobio priliku. Jer kako se ovdje piše mi smo trebali rotirati klince već od početka sezone.
  • Zagi
    13.7k
    Gurali bi tovari Domingueza i Vinlofa i Belju da ih imaju.
    Tema su mladi igrači , ne specifično mladi igrači iz naše akademije.

Valjda ni Olma nebi stavljali u igru , samo da se može prigovarati.
  • The Undertaker
    9.4k
    Da poentiramo dalje, a zapravo najvažnije... Koliko iz naše škole a koliko iz njihove? Pa dalje, koliko su ih oni platili a koliko mi?
  • Crle
    1.3k
    Da poentiramo dalje... Kakvi su u Europi i koliko prvenstava su osvojili? Da li je dinamov navijač spreman na to?
  • rioda
    12.3k
    2 tekme za juniore, 3 na premier cup, 4 na u17 prvenstvu.

Pojedinci ti znaš,lupaju neprovjerene gluposti.
    Zagi

Ma sve jasno, nisam ni mislio da nema baš nikakvu minutažu, ali 9 utakmica u polusezoni mi je baš malo. Dobro, može se opravdati U17 prvenstvom koje je uzelo dosta vremena. Više me muči što se ovdje prije pola godine moglo pročitati da Jakirović sigurno neće dobiti priliku ove godine, nego tek iduće godine. I pokazalo se točnim
  • Zagi
    13.7k
    Godinama pričamo kako treba dofurati i razviti jeftine mlade iz vana.
    Ove sezone to uspješno napravimo ali NE! To se ne računa!

Pušite tovarske narative. Ovo je jebeno nevjerojatno.
  • Zagi
    13.7k
    Više me muči što se ovdje prije pola godine moglo pročitati da Jakirović sigurno neće dobiti priliku ove godine, nego tek iduće godine. I pokazalo se točnimrioda
    Kada je to bilo izrazito logično.
    Ne znam tko je i kaj obećao tati Jakiru ali mogao sam mu ja početkom sezone reći sa sigurnošću da mali u polusezoni nebu igrao.

Mali ima 17 , mi prvenstvo nakon prošle sezone ne možemo riskirati, a stoperski par nam je ganc novi i treba vremena.
    Kad bu mali igrao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube