• Brusa
    3.8k
    koji su to drugi? Jel ih možeš nabraojati, molim te? I obrazložiti zbog čega?
    Također, ako nije problem, molim te malo obrazloži na temelju čega on nije pojačanje za nas?
    Ja bi recimo volio da sam ga vidio barem jednu hnl utakmicu da odigra za nas, prije nego bi takove sudove donosio. Ali to sam samo ja...
  • ElDorado
    8.4k
    glavni problem je sta nas trener igra s tri osmice i tu najvise pate Mudri i Vidovic. Tu za njih mjesta nema. A trebalo bi biti.
  • Mr Anderson
    15.9k

I Soldo i Vidović i Stojković su trebali dobiti više minuta. Mudražija je igrač za klubove poput Lokomotive gdje se koncepcija igre slagala za njega i gdje je on imao sve ovlasti, a malo obveza u igri. Istina, nije dobio puno prilika, ali pitanje je od kojeg je on to veznog igrača zavrijedio više prilika. Nakon onog nezainteresiranog prešetavanja protiv Predavca u kupu nije ni zaslužio da zaigra više.
    I na kraju stvarno mi više ide na živce taj hajp oko njega na tribini i mrežama. Ko da je Messi(ja) kojem zločesti ljudi u klubu ne daju da nas povede.
  • Brusa
    3.8k
    ok! Hvala,lijepo (više manje :wink: ) objašnjeno!
  • NKDZ86
    6.9k
    Očito egotriperi imaju problema s Mudrim i smeta im ta podrška koju dobiva sa tribine s koje je sam gledao dinamo prije nego je došao.
    Hm, podsjeća me na nekog, žalosno.

Podrška Mudrom.
  • DrRatoljub
    409
    Meni fakat nije jasno da nije dobio više šansi u utakmicama u kojima dinamo ima loptu 75 posto vremena.
  • Nolifer
    13.6k
    Očito egotriperi imaju problema s Mudrim i smeta im ta podrška koju dobiva sa tribine s koje je sam gledao dinamo prije nego je došao.
    Hm, podsjeća me na nekog, žalosno.

Podrška Mudrom.
    NKDZ86

Moje je mišljenje da si u pravu, tako da se apsolutno slažem s tobom kolega i smatram da je mogao dobit više minutaže u rotaciji, a ne da grije klupu bzvz...
  • rokikaciga
    8.5k
    Problem je kaj su svi trebali dobit vise minuta a ne samo Mudri. Mogao bih napisat komentar od 5000 rijeci na ovu temu ali mi se neda trenutno :lol:
  • hardek
    7.9k
    Meni fakat nije jasno da nije dobio više šansi u utakmicama u kojima dinamo ima loptu 75 posto vremena.DrRatoljub

Problem je (barem po meni) što te utakmice ne postoje. Utakmice di smo mi imali 60+% posjed lopte je bilo kada smo dobili rane golove i onda loviti rezultat. Mi kada vodimo imamo 45-50% posjed lopte. Ne znamo držat loptu u posjedu što su očite instrukcije trenera.

Evo ti npr jučer, 2:0 pobjeda kod kuće protiv ekipe koja nije pobijedila utakmicu 2 mjeseca 48% posjed lopte
  • DrRatoljub
    409

Istina, ali kao što si i napisao to je bilo je smo rano poveli. Ja sam 75 napisao ovako, naravno da je to jako rijetko. Ali u većini utakmica kad ne vodima mi držimo loptu. Gdje Mudri onda moze jako doprinijeti iz drugog plana..
  • The Undertaker
    9.4k
    Mudražija je žrtva našeg nerozonskog slaganja veznog reda gdje je gomila (sličnih) igrača i jasno je da netko mora izvisiti. Jasno je i da su za to od početka predodređeni Mudražija i Soldo. Kad Boban priča o Dinamovoj esenciji onda su to puno više Mudražija i Soldo nego Ljubičić, Bennacer itd...
    No Mudražija ni Soldo nisu dobili fer priliku i, ako odu, nikad nećemo saznati da li su bili igrači za ovaj Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet