• Praskaton
    4.9k
    Šta mislite, kakav će nam biti ovaj zimski mercato? Više ulaznih ili izlaznih transfera :chin:Ijayi Atiemwen

Prognoziram jedan dolazni i dva ili tri izlazna.
  • Masto
    586
    Bit ce zanimljivi ratovi insajdera
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    i objave uživo :lol:
  • Fatos Beqiraj
    652
    Dolazak Livija, a od odlazaka mkzds ovi neki sto ih nema na mapi. Peric, Theo, Zagorac.

Sumnjam da ce neko od ovih sto su ljetos dosli otic sad
  • NitkoBitan
    34k
    a od odlazaka mkzds ovi neki sto ih nema na mapi. Peric, Theo, Zagorac.Fatos Beqiraj

KTC je ovdje zasluzeno, druga dvojica su u Dinamu do zadnjeg centa. Ako se ne varam svoj trojici istice ugovor krajem ove sezone.
  • Fatos Beqiraj
    652
    a da cekaju ljeto jedino mi ima smisla ako ne misle vise igrat nogomet
  • rokikaciga
    8.4k
    KTCa nema smisla tjerat iz kluba, ne bi bilo fer prema njemu jer je Theo veliki gospodin. Vjerujem da ce ostat u omladinskoj kad okaci kopacke o klin. Nema boljeg mentora profesionalca za nase klince
  • fakin
    2.4k
    otići će villar, mudražija, nevistić (ako dođe livaković), vjerojatne posudbe živkovića i jakirovića jer ne vidim smisao da sjede na klupi znaju da neće igrati.
  • Masto
    586
    Vjerovat ću da villar ide samo ako se osoba od koje to čujem zove haza
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Rijesio bi se Nevistica i RPGa ako je to to od njega. Sve ostalo bi rjesavao na ljeto jer su do sada izronili mnogi s margina.
  • Fan
    1.8k
    ovo bi bio idealan scenarij, za Villara i Mudražiju smo čitali da ima zainteresiranih stranki, za Nevu mi je nekako najupitnije može li pronaći novi angažman.
    Eventualno Perića i/ili Zagorca isplatit još, a za posudbe se isto slažem.
    A osim Livakovića priželjkujem jednog kapitalca za krilo. Također, malo nerealno, da je dobar na oba krila, ali primarno lijevo jer nam je desno Bakrar dokazao da se itekako kvalitetno može računat na njega, a tu su još i Lisica i Topić za koje nema razloga da ih se rješavamo.
    Pri tome ne mislim ništa loše za Hoxhu, ali još uvijek mi je upitno može li do kraja sezone pratiti ovaj ritam i biti konstantan, pogotovo jer mi se čini da je zadnje 3 tekme itekako ispuhano djelovao...
    Edit: i RPGa bi bilo dobro utopit jer je očito da je "ljubav" igrača i kluba pukla i da tu nema kruha kad ga nema ni na mapi nit išta znamo za njega.
  • ElDorado
    8.4k
    objektivno treba skratiti veznu liniju a tu su najblize odlasku Villar i Mudri. RPG ce zicer ici. Nevistic ako dodje Livakovic jer bi bio treci golman. Kule najvjerojatnije.
    Dolazaka sumnjam da ce osim Livija biti. Mozda ak neka prilika iskrsne, a ak Kule ode onda napadac. Ja bi volio neko jace krilo ali sumnjam da imamo prostora za to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.