• modri-kibic
    1.1k

Da, jučer kupio u Cityu.
  • Mihael2305
    952
    Imam upit, možda je već netko to radio, uzeo sam dresove s castorea, jel ih mogu personalizirat u shopu?
  • Brusa
    3.8k
    ne možeš. Možeš samo one koje si u shopu kupio.
  • Zoran
    388
    Bok, dal je tko kupio “Novčanik za kartice d”? Kakva su iskustva? Ok-nema dio za kovanice i mogu bez toga, al me zanima opcenito dal je ok ili ipak fali pretinaca ( prvenstveno dali se novcanice mogu izgubit iz njega)?
  • Bosskovitz
    19.9k

Naravno da ne možeš.
  • Sajla
    16k
    meni je dobar, a novčanice se iz njega gube isto kao i iz običnog novčanika, naročito kad si u shoppingu sa ženom ;) meni ne fali pretinaca jer sam htio što manji volumen, netko drugi možda ima drugačije potrebe, meni je taman.
  • NKDZ86
    6.8k
    Di piše na original dresu di je kupljen? Ako je kupljen u bilo kojem shopu castore, ne vidim objektivni razlog zašto ne bi se moglo.
  • Zoran
    388
    Piše na računu di je kupljen. A gledaj, takvi su uvjeti i nemožeš si pomoći. Ako hočeš jeftiniji dres kupujes preko interneta, a ako hoces broj i natpis kupuješ u Dinamovom shopu. Jbg….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.