• Zagi
    13.7k
    stavi ga u sustav na taj način.vjeko1701

Ja bi ga stavio za glavnog trenera juniora iduće sezone kada Leko ide u drugi rang sa d2.
    Pokaži kaj znaš kao glavni trener neke ekipe.

A ako mu je to ispod časti, široko ti dragi polje.
  • NitkoBitan
    34k
    Zapad navija za NK Mudraziju, toliko entuzijazma nisam vidio niti jednom kad se treba prikljucit sjeveru u navijanju za Dinamo (manje tekme). Sto prije ode to bolje da vise ne citamo zasto ne igra svaku tekmu.
  • NVKOD
    9.1k
    Nije ni meni to jasno. Čovjek je skupio 141 minutu u polusezoni, a plješće mu se kao da je srušio najveće europske klubove.

Kužim da je on dečko "s kvatra", rušio Rijeku, tovare... ali po tome bi Kule trebao dobiti 3x veći pljesak! Kule je za razliku od Mudroga zabijao jako bitne golove po LP-u i rušio gro klubova.

Plješćem svakom igraču koji uđe na teren, ali mi ne pada na pamet ubijati se od pljeska igraču koji u HNL-u za Dinamo u 18 utakmica ima odigranu ravnu 51 minutu.
  • NitkoBitan
    34k
    Ma na stranu i minute, nije do njega sto malo igra... On kao Purger nije odbio igranje za Hajduk, kraj price.
  • jedan u nizu
    16.7k
    Kužim da je on dečko "s kvatra", rušio Rijeku, tovare... ali po tome bi Kule trebao dobiti 3x veći pljesak! Kule je za razliku od Mudroga zabijao jako bitne golove po LP-u i rušio gro klubova.NVKOD

Koliko znam Kule nije proslavljao titule dinama dok je igrao u Loksi. Bar ne na ulici i tribini.

Vjerujem da je to najveci razlog zasto ga 'zapad' voli.

To i cinjenica da je u dresu Lokse rusio Hajduka nekoliko puta.
    Isto sto Kule nije radio dok je bio tamo.
  • Crni86
    18.4k
    da se ljudi sa zapada znaju prikljucit navijanju sjevera vjerojatno ne bi sjedili na zapadnoj tribini vec bi bili na sjevernoj.

Shvatite vise da je mindset na tribinama drugaciji. Pa isto tak shvatite da ce na zapadu bit vise ekipa koja hypea tog mudrog, dok na sjeveru vjerujem nema niti jednog takvog tipa.

Isto tako da je mudri odigro 10 tekmi i 7 odigro slabo, ne bi ga nitko vise hypeao.

Pustite ljude da imaju za svojeg miljenika/favorita koga god zele. Ne kuzim fakat evo to cmizdrenje jer navijaci dinama skadniraju igracu dinama, kako god se on zvao.
  • prefontaine
    5.8k
    Ja bi današnju utakmicu stavio kao test, filter za novi stadion u Kranjčevićevoj.

Subota, "gradski derbi", a na stadionu jedva 6.000 ljudi. E ako ovaj bebač nije zaslužio mjesto na novom stadionu, onda nije nitko. Svijetla točka današnje utakmice koju je pohodilo nešto više od polovine kapaciteta nove Kranjčevićeve. Ali, bitno da će sutra najglasniji biti oni koji će se pitati "zašto za mene nema mjesta na novom stadionu?!" a danas su utakmicu pratili doma, u kafiću, u restoranu uz lijepi ručak, ili utakmicu čak nisu niti pratili.
    dinlok.png
    Bravo bebo, bravo tata! A bravo i mama, jer vjerujem da iza ovog kadra postoji i dosta priče, uvjeravanja, razgovora i pregovora.
  • Plavi Zapad
    16
    Pola Zagreba je bolesno. Skole su poluprazne. 6000 ljudi na 3 stupnja je jebena brojka. Do nedavno je to bilo nazamislivo
  • ZgDLions
    1.6k

Uz toliko navijača svaki imaju svoju ekipicu sa kojom dijele dolaske komentare i razmišljanja.
    Nama je drazi lokalni dečko od tamnoputih crnaca, Slovenaca, Bugara, Turaka, Brazilaca…
    Mi smo lokal nacionalisti, nek je naše ekipe što više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet