• krvaveoči
    4
    ako ti ne smeta nadovezao bi se na ovaj dio kaljenja.
    Dinamo B nije ni krenuo,nismo niti blizu da vidimo rezultate istog.
    Moje mišljenje je da je trenutna 2.liga barem duplo slabija nego prije 5 godina,sto se tiče kvalitete.
    Možeš vidjet po rezultatima(Gorica-Rudeš 6:0).
    Bit će ogroman trosak klubu,Al bez toga se ne može. Također vremena se mjenjaju,nit igrači nit roditelji,a najmanje agenti imaju razumijevanja u razvoj.
    Mislim da Dinamo mora prije svega dopeljat čovjeka,koji će neovisno o agentima,bit dostojan da odabere kvalitetu i budućnost.
    Mislim da u Dinamu,trenutno takav ne postoji,onaj koji ima OKO.
  • Jurki
    21.1k
    igrac koji izdominira u drugoj ligi, ili napreduje u siru rotaciju prve momcadi ili lakse pronalazi klub u prvoj ligi bilo za posudbu ili za transfer.
    Garantiram da Dinamo II nebu u top 5 ekipa lige i takav podrazaj za igrace 17-18-19 godina starosti je cisto dovoljna međustepenica do prve momcadi.
    Ako neki nadobudni managercic ili ludi starci smatraju da xy igrac zasluzuje na temelju nicega igrati u prvoj momcadi Dinama, onda bolje da ide odmah, s takvim razmisljanjem ce propasti.
  • krvaveoči
    4
    slažem se,samo nam treba čovjek koji će imat nos za to..mislim da zbog nekih stvari do sad,capellas to nije.
  • Sajla
    16k
    Moje mišljenje je da je trenutna 2.liga barem duplo slabija nego prije 5 godina,sto se tiče kvalitete.
    Možeš vidjet po rezultatima(Gorica-Rudeš 6:0).
    krvaveoči

ili Cibalia - tovari 0:0 nakon produžetaka uz sudački poguranac i jedva 2-4 prolaz na penale ;)
  • vjeko1701
    21.6k
    Meni ovo s Mikićem i Jakirom jr. baca na ono kad izbornik U21 "u dogovoru" sa izbornikom A ekipe spusti igrača-dva za neku utakmicu koja je od velikog značaja.Crusades

To je u pitanju i može se imati svakakvo mišljenje o toj praksi. Očito da se daje određen značaj ovakvim natjecanjima.

S druge strane pisati da je Mikić šikaniran jer ide na taj turnir je suludo. Očekujem pripreme sa seniorima ovu zimu i čvrstu poziciju drugog beka iza Valinčića na proljeće.
  • FazeN
    4.8k
    Ništa od toga, on ide s mladom ekipom tad protiv Newcastlea, a trebali bi ići Jakir i Mikić istoFazeN

Pisao sam i prije loše tekme u Koprivnici,

Ne radi se o nikakvoj kazni ili šikaniranju, da je odigrao ne znam kakvu utakmicu protiv Belupa svejedno bi išao s mladom ekipom u Englesku, to je odlučeno i prije od našeg kluba.
    Jer je klubu jako bitan taj turnir i rezultat mlade ekipe.
  • Zg123
    3.2k
    Sta se tresete ako se Galesic ozljedi veteran Teofil ceka ko zapeta puska da uskoci.

Meni je isto ova odluka blago receno retardirana s obzirom da je jedini desni bek u ekipi. Brate mili pricamo o juniorskom turniru, ne o juniorskoj ligi prvaka ili necemu slicnom vec o fucking turniru i to je bitnije od prve ekipe? Ajd dobro...
  • Jos-Optimus
    8.4k
    moram se složiti s drugim kolegama. Svrha mladih ekipa je promocija igrača u seniore i ne vidim nikakvog smisla da igrač koji je već igrao derbi s Hajdukom ide nazad mladoj ekipi.

Zašto hrvatske u21 repke nikad nemaju neki rezultat i zašto je to maltene nebitno? Zato jer je bitno da iz svake generacije izađe jedan igrač za prvih 11. Eto, Švicarska i Srbija su bile dominirale u U21 neko vrijeme i što imaju od toga? Mikić je sada senior i ovo je glup potez
  • krvaveoči
    4
    kakva bi paljba bila,da danas sa naše desne strane dođe neki zalutali metak..
  • DiddyGuela
    5k

Pa dobro, ne bi bas rekao da je maltene nebitno. Pogledaj npr. Spanjolsku koja je prakticki sa ovom generacijom igraca i trenera osvajala u21 prvenstva a sada osvaja seniorska prvenstva.

Bitan je sustav a ne pojedinac a kvalitetan sustav se gradi vremenom unutar nekih zadanih "pravila".Sustav odgaja kvalitetan kadar a kvalitetan kadar igrace. To sto nasa repka nema uspjehe u mlađim uzrastima ali rastura u seniorima nije plod sustava niti je dugorocno odrzivo.

Uglavnom... razultat,razvoj i promocija su jednako bitni ako pricamo o mlađim uzrastima.
  • Jos-Optimus
    8.4k
    da, ali ima li smisla vracati igrača koji je dospio do seniora? Čemu? Ovo drugo naravno, slažem se
  • DiddyGuela
    5k

Pa u nasem slucaju rekao bi da ima smisla, pogotovo ako se radi o inozemnom natjecanju. Mi smo razvojni klub, bitan je uspjeh mlađih uzrasta i zbog reputacije. Pogotovo ako se radi o zvucnom natjecanju u engleskoj.

A klincima je to reality check u slucaju ako si mastaju da su veliki igraci cim debitiraju za seniore. Rekao bi win-win :sweat:
  • rioda
    12.3k
    Obmanjuje se i laze se,malom Portugalci nisu htjeli odobrit vizu,a naravno onda se to moralo zataškati.krvaveoči

Portugalci izdaju vizu za Englesku?
  • Carmichael
    400
    Igrač koji je u užoj selekciji ekipe (15ak aktivnih u rotaciji), a on je u zadnje vrijeme u prvih 11 s ozbiljnom minutažom, je poslan igrati međunarodni turnir na natjecanje koje nema nikakav značaj osim "prestiža".

Ne bi opravdao niti da smo ga spustili radi juniorske lige prvaka, kamoli radi neslužbenog turnira koliko god on dobro zvuči na papiru.

Jedino što nam je bitno i što mora biti relevantno je A ekipa i rezultat A ekipe. Ako nam svojom kvalitetom i doprinosom nije potreban čak niti na klupi protiv Lokomotive, kako je moguće da starta toliko utakmica?
    Ako nam je pak potreban i može pripomoći (a ja smatram da je potreban), kako je moguće da ga onda šaljemo na turnir i da ne igra HNL?

Uspjesi mlađih kategorija su dobri jer pokazuju neku vrijednost mladih igrača koji bi trebali nositi Dinamo na svojim leđima. Ali, u trenutku kada mladi igrač postane taj koji nosi dijelić Dinama u prvoj postavi, tada nam uspjeh mlađe kategorije mora pasti u drugi plan, pogotovo ako je "nauštrb" A ekipe.
  • Crni86
    18.5k
    Ako je zakljucak bio da ce danas krenut galesic od prve minute , meni je sasvim okej da je mikic otiso s juniorima u englesku.

Bolje da tamo igra 90 minuta, nego da je tu odsjedio na klupi cijelu utakmicu.

Bezveze se radi drama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube