• krvaveoči
    3
    ako ti ne smeta nadovezao bi se na ovaj dio kaljenja.
    Dinamo B nije ni krenuo,nismo niti blizu da vidimo rezultate istog.
    Moje mišljenje je da je trenutna 2.liga barem duplo slabija nego prije 5 godina,sto se tiče kvalitete.
    Možeš vidjet po rezultatima(Gorica-Rudeš 6:0).
    Bit će ogroman trosak klubu,Al bez toga se ne može. Također vremena se mjenjaju,nit igrači nit roditelji,a najmanje agenti imaju razumijevanja u razvoj.
    Mislim da Dinamo mora prije svega dopeljat čovjeka,koji će neovisno o agentima,bit dostojan da odabere kvalitetu i budućnost.
    Mislim da u Dinamu,trenutno takav ne postoji,onaj koji ima OKO.
  • Jurki
    21.1k
    igrac koji izdominira u drugoj ligi, ili napreduje u siru rotaciju prve momcadi ili lakse pronalazi klub u prvoj ligi bilo za posudbu ili za transfer.
    Garantiram da Dinamo II nebu u top 5 ekipa lige i takav podrazaj za igrace 17-18-19 godina starosti je cisto dovoljna međustepenica do prve momcadi.
    Ako neki nadobudni managercic ili ludi starci smatraju da xy igrac zasluzuje na temelju nicega igrati u prvoj momcadi Dinama, onda bolje da ide odmah, s takvim razmisljanjem ce propasti.
  • krvaveoči
    3
    slažem se,samo nam treba čovjek koji će imat nos za to..mislim da zbog nekih stvari do sad,capellas to nije.
  • Sajla
    15.9k
    Moje mišljenje je da je trenutna 2.liga barem duplo slabija nego prije 5 godina,sto se tiče kvalitete.
    Možeš vidjet po rezultatima(Gorica-Rudeš 6:0).
    krvaveoči

ili Cibalia - tovari 0:0 nakon produžetaka uz sudački poguranac i jedva 2-4 prolaz na penale ;)
  • vjeko1701
    21.6k
    Meni ovo s Mikićem i Jakirom jr. baca na ono kad izbornik U21 "u dogovoru" sa izbornikom A ekipe spusti igrača-dva za neku utakmicu koja je od velikog značaja.Crusades

To je u pitanju i može se imati svakakvo mišljenje o toj praksi. Očito da se daje određen značaj ovakvim natjecanjima.

S druge strane pisati da je Mikić šikaniran jer ide na taj turnir je suludo. Očekujem pripreme sa seniorima ovu zimu i čvrstu poziciju drugog beka iza Valinčića na proljeće.
  • FazeN
    4.8k
    Ništa od toga, on ide s mladom ekipom tad protiv Newcastlea, a trebali bi ići Jakir i Mikić istoFazeN

Pisao sam i prije loše tekme u Koprivnici,

Ne radi se o nikakvoj kazni ili šikaniranju, da je odigrao ne znam kakvu utakmicu protiv Belupa svejedno bi išao s mladom ekipom u Englesku, to je odlučeno i prije od našeg kluba.
    Jer je klubu jako bitan taj turnir i rezultat mlade ekipe.
  • Zg123
    3.2k
    Sta se tresete ako se Galesic ozljedi veteran Teofil ceka ko zapeta puska da uskoci.

Meni je isto ova odluka blago receno retardirana s obzirom da je jedini desni bek u ekipi. Brate mili pricamo o juniorskom turniru, ne o juniorskoj ligi prvaka ili necemu slicnom vec o fucking turniru i to je bitnije od prve ekipe? Ajd dobro...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet