• Jurki
    21.1k
    kakvi jebeni empirijski dokazi?

Kova je trener koji se boji svoje sjene.. a kamoli da stavi tak mladog igraca u prvi sastav.
  • rokikaciga
    8.3k
    Ajde odgovori na svoja pitanja u kontekstvu Skegre, kaosa prosle godine i koliko su dobri ti treneri i kolko vole klince. Zadnji koji je gurao mladariju je bio Jakir.
  • Sync
    0
    Dečko je ušao u vatru i igrao 90 minuta prve tri tekme protiv Varaždina, Lillea i Gorice. Goricu i Hajduk je odradio na jako dobroj razini i pokazao borbenost i volju. Stvarno ne znam što bi više trebao, biti dominantan kao Valinčić pri ulasku u seniorski nogomet?
  • Zvonkec
    484
    Fala Bogu glas razuma u ovom nevjerojatnom zauzimanju nekih tabora di se najlogičnije stvari uzimaju za pljuvanje, crnilo i neznam kaj mamićevanje. Otići će nam jakir otići će noa, jagušić nas odbija i nije prvi, ali je prvi pod bobanom i umjesto da su svi alarmi upaljeni i u klubu i na tribini tu se brani takva politika. Dinamo nije pafos niti šerif ni ludogorec. Nit smo privatni klub niti nam je vlasnik milijarde moramo stvarati igrače, bit mamac klincima prvo iz hrvatske I okruženja, a i doselekcijom iz svijeta jer samo tako možemo do ekstra kvalitete. Kupili ju ne uđemo nikada
  • NitkoBitan
    33.9k
    Nek se klinci skoluju po posudbama i uskoro u Dinamu 2. Modric i Boban su prosli posudbe, Sutalo.. Ako nemaju strpljenja oni i njihovi menazderi siroko im polje.

Dobro se sjecam europskih skolovanja nasih klinaca.
  • Sajla
    15.9k
    meni je nevjerojatno da se zauzimaju tabori zbog nečega kaj se još nije dogodilo, a ni nemamo pojma kaj bude bilo. a sve zato jer je mali poslan igrati utakmicu protiv Engleza koji su godinu-dvije stariji, u prestižnom natjecanju u kojem trenutno jako dobro stojimo (prvi smo u toj skupini, ak se ne varam?).
    hoću gledat i Jakira, i Nou, i Horvata, i Zulfića, Šutala, Bakovića, Zebića u prvoj momčadi - ali ne želim gledati da se na njima iživljavaju belovi, lovrići ili kolarići. da, izvadil ga je u 27. minuti i najvjerojatnije spasio i njega i sebe i ekipu. da, mogao ga je staviti da igra i 2 mjeseca ranije, a ne isprobati 5 drugih igrača na beku prije njega. sasvim mi je jasno zakaj se pizdi oko toga, ali zbog odlaska u Englesku - to mi nije jasno.
  • Zvonkec
    484
    sve pet ima problem sa menadžerom, ali isti menadžer je bio i ristovskom, isti menadžer je i jagušiću za kojeg smo poslali ponudu, a kao imamo problem s menadžerom. Koji je jakirov grijeh? Zašto na 5:1 ulazi lik koji plače po novinama a ne naš generacijski talent. Di je tu projekt, razvoj, briga za budućnost kluba. Velim stvarno se nadam da sam zabrijo i da bu sve sjelo na svoje mjesto, da budu klinci krenuli naprijed umjesto ove stagnacije i skurivanja cijelih generacija koje gledamo zadnjih 3-4 godine. Noa je po meni pokazao da je spreman, siguran sam da bi jakir bio još spremniji da mu se da, mali horvat nije tolko slabiji od varelice da bi tolka bila razlika u statusu itd.
  • NitkoBitan
    33.9k
    stagnacije i skurivanja cijelih generacija koje gledamo zadnjih 3-4 godineZvonkec

Koje smo to talente propustili zadnje 3-4 godine koji su napravili karijeru mimo Dinama?
  • Jurki
    21.1k
    nece se dogoditi da nam odu najbolji juniori za dz.
    Ali ne stoji tvoja teza da je Mikic svoje odigral za seniore.
    Mikic ima lijepu perspektivu, ali tek je poceo igrati seniorski nogomet i ima vremena za njega.

Problem je u tome kaj se takvom klincu vade greskice ko nekom prekaljenom senioru.
    I kaj nesposobni i strasljivi treneri se boje ubaciti mladog igraca ako je utakmica rijesena. I takvi treneri nisu za Dinamo.
  • Zvonkec
    484
    ak ostane samo na toj tekmi u pravu si potpuno. Ako izleti iz rotacije na proljeće ili čak ni na pripreme opet ne ode s seniorima onda smo u groznom problemu
  • Omake
    14.2k
    Meni je odluka da Mikić ide u Englesku skandalozna. Nakon dugog natezanja i gomilanja pritiska momak debitira, igra u HNLu odlično, pogotovo u derbiju. Iako je mali uzorak zasad je najbolji duel igrač lige. I onda protiv Belupa jako loš prvih pola sata i kao da je sve palo u vodu. Djeluje kao da se juniorima čeka (vjerojatno trener) prva greška pa da ih se baci u drugi plan. Trener općenito alergičan na igrače iz našeg pogona, ali to je posebna priča. Suludo je očekivati da će izlazni juniori činit razliku na razini Europa Lige, ali ako to netko radi na razini HNLa, ako je jedini zdrav igrač kojem je to prirodna pozicija, što ga vraćaš u juniore da se slika po Geordie Shore? Ako ćeš ga kažnjavati zbog loše izvedbe protiv Belupa, stavi ga na klupu.

Pitanje za ljude koji pomnije prate mlađe kategorije. Koji smo mi kurac dosad dobili od igranja tog jebenog Premier League International Cupa osim kurčenja po Instagramu kada pobijedimo neko veliko ime? Je li ijedan igrač se imalo primakao afirmaciji tim ekskurzijama?

PS

Pišem ovo s temperaturom 39
  • Zvonkec
    484
    crnac, jagušić, valinčić, vrbančić, soldo, mikić
  • krvaveoči
    3
    Dobrooooo,jedna tekma mu neće prekinut karijeru a nit će ga uništit. Ako ga sve ovo do sad nije sjebalo,onda sumnjam da će ovo.
    Bezveze vodimo borbe,prvo treba klub pokazat inicijativu prema njima,pa tek onda treba trenera napast.
    Rekao nam je prvi čovjek kluba sve, na pitanje jesu li mladi trebali vise igrat?NISU.
    Džabe se jebemo,živciramo,ako naš alfa i omega misli suprotno.
    Da @Omake rekao bi jedan kolega,ja sam šokijeran,80% duela,100% u zraku.
    Prosječno 4 po tekmi.
    U Europi 5.5 duela 73% dobivenih.
    IMPRESIVNO.
    A navodno pliva,ili nama pliva taktika?
  • Jurki
    21.1k
    da gledamo igracki jako malo, al dobro, to je ocito da se vidi de smo u odnosu na zapadne bogatune. I to bi ja stavio kao jedinu pozitivnu stranu.
    Ocito se ide na taj turnir jer je to takmicenje jace od juniorskog hnla.

Klincima treba jedna postena sezona kaljenja u drugoj ligi i to ce dobiti dogodine.
    Razlog slanja Mikica tam ne vidim, al dobro tak je kak je. Nadam se da je sutra Kovi zadnja utakmica na klupi Dinama i da bumo dobili trenera koji bu puno bolje manageriral te klince.

Rekao nam je prvi čovjek kluba sve, na pitanje jesu li mladi trebali vise igrat?NISUkrvaveoči

Ti bi na clanskom danu miniral trenera kojega si sam postavio? A i neigranje klinaca u "garbage time" nema veze sa Bobanom, vec ima veze s trenerom koji nema muda dati klincima 15-20 minuta kad je neka tekma rijesena.
  • Crusades
    20.6k
    Meni ovo s Mikićem i Jakirom jr. baca na ono kad izbornik U21 "u dogovoru" sa izbornikom A ekipe spusti igrača-dva za neku utakmicu koja je od velikog značaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet