• krvaveoči
    3
    Pričamo o situacijama kad je dinamo od 15 sezona uzeo 15 naslova,kada smo mogli s kim i kad smo htjeli i po našim uvjetima raditi. Sad nažalost nije tako.
    sada nemaš mogućnost posudbe za nikog,niti za najbolje klince u klubu a nemas niti B ekipu. Tako da usporedba ti je top al u krivoj situaciji.
    Mikić je kvalitetniji nego Valinčić sa 18..znači li to da će sa 23 biti bolji? Apsolutno NE.
    Bio je najbolji protiv Gorice i hajduka kad ti se klub lomi na pola.
    Siluju da,jer i sad kad je krenuo je pokazao da vrijedi.
    Vidjeli smo kud nas je prošla sezona sa iskunjarama donijela,a kud ova sa mladim potentnim...treba bit ustrajan
  • Laki424
    24
    Jaaaj dečki dečki,ohladite se malo.
    Dobili smo u gostima Slaven 2:5 u nezgodnoj situaciji na tablici i općenito.
    Vadio ga je zbog žutog ne zbog prvog gola.
    Ali da velika odgovornost je igrat sa 18 godina bez prethodnog iskustva,teret i očekivanja u kojima lako se igrač pogubi.
    Nemam dojam da se pogubio,jednostavno ga je taj gol valjda poremetio.
    Nadovezao bi se na kolegu @Mali dioničar,super si izvadio sve.
    Samo nazalost su to totalno različite situacije i vremena u kojim su se stvarali igrači.
    Nazalost danas ide to nekako teze,klinci nisu tolko odgovorni i napredni ko nekad.
    Al opet NAŠI su i uvijek bi rade trpio njih u slučaju ovom ko danas.
    Ima puno dečkiju koji se nadaju putevima Noe,i teško je kad nakon 5 sezona prvi domaći decko probija led.
    Da se ne zaboravi,zadnji je bio Baturina 2021 ak se ne varam.
  • Jurki
    20.9k
    Uh da je bar Ristovski prosle sezone bil ovako los kao Mikic danas.
    Mozda bi negdje ubrali jos taj jedan bod koji nam je falio.

Zalosno je da se kenja po decku koji je prije 2 mjeseca igral juniorsku ligu.
  • rokikaciga
    8.2k
    Sad sam isao pogledati gol ponovno jer ocito ne gledam isti sport kao neki ovdje.

Jaga prolazi Misica kao da ga nema, Miske laganim trkom pokazuje Mikicu i Sergiju da paze na utrcavanje Jagusica iz drugog plana, Mikic zatvara sredinu ali svejedno ostaju Sergi i Mikic sami dva na 4 igraca Belupa. I sad ti mene jebes ako je ovdje on kriv toliko kao sto neki zagovaraju. Nije opce dvojbeno da je mogao bolje reagirati ali da se od Mikica radi pedro ili da ovaj gol bude razlog zasto se klincima ne daje prilika je jako smjesno. I zalosno.

YhffVww.jpeg
  • Crni86
    18.2k
    hvala kolega. Ovo pricam od kad smo gol primili. Mika je napravio jedino logicno, zatvorio sredinu. A misic je pustio jagu da onda cuva sam sebe na ovom centarsutu ….

Jos sam stavio i istu sliku :smile:
  • Zg123
    3.2k
    Nije jos za startnog beka ali u rotaciji komotno moze biti. Naravno da ce biti oscijalcija, pogotovo kad te se odjednom gurne u vatru iz juniorskog nogometa di igras 5 tekmi zaredom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet