The Undertaker
Ne treba previse razbijati glavu s bilancama.
Dinamo je ko narkoman koji svake godine treba nabaviti lovu za novi šut — Jurki
Jurki
The Undertaker
Nogometnim klubovima ponekad pola proracuna ovisi o jednoj jebenoj stativi. — Jurki
Noel
Ne bi vi i vaše firme dugo preživili sa takvim načinom razmišljanja. Ne može ozbiljan vlasnik razmišljati na "već se nekak bumo snašli" način. — The Undertaker
vjeko1701
Ako je odgovor da, normalno da mi smeta i sada. Bilo bi prilično dvolično od mene da nešto što me smetalo prije mi sada odgovara, zar ne? — Fan
The Undertaker
Onda nisam vidio puno financijskih stručnjaka kao ovih dana. — Noel
Jurki
Noel
Bilo ih je samo ti nisi pratio. Tad to nije bio tvoj klub. Sad si se probudio i neka si. Bolje ikad nego nikad. — The Undertaker
vjeko1701
Mi smo ove godine imali dio prihoda od LP (mislim 14 mil ) i 34 mil. (valjda) od Sučića i Baturine. To u 2026. nemamo pa me živo zanima kako ih mislimo nadoknaditi — The Undertaker
Na što točno misliš? Ako mosliš da li se dio transfera Baturine i Sučića knjiži u 2026. onda je odgovor (koliko znam) ne.
Koliko znam, naša računovodstvena politika je da ulazne transfere knjižimo razdijeljene po godinama ugovora a izlazne odmah po realizaciji transfera (ne miješati sa isplatom). — The Undertaker
prefontaine
Crni86
da ćemo možda transfere Sučića i Baturine proknjižiti sve odjednom, iako će lova stići kasnije kroz nekoliko rata. Nismo li se baš tu na Zoni sprdali s Vuškovićevim transferom zadnje 2 godine? — miro
The Undertaker
Pretpostavljam da je u planu stavljeno igranje EL kao puno vjerojatnije od LP. Vjerojatno ako bi se ušlo u LP, automatski pada 27M potrebnih od transfera. — vjeko1701
vjeko1701
Sad pričamo o planu a što će biti viditi ćemo na kraju 2026. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.