• vjeko1701
    21.5k
    Naravno u ZG u košarci su jedino Cibona i Cedevita klubovi od gradskog značajaZagreb1992

Nije Cedevita sad Ljubljanska?

a npr oba kluba žele da budu poravnati u tome sa CibonomZagreb1992

Al kaj je loše u ambiciji da dostigneš najveći košarkaški klub u Zagrebu? Dal će to ikad biti po popularnosti i rezultatima, teško. Al zdrava ambicija je dobra stvar.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Obje Cedevite imaju istog vlasnika ..a ne možeš stavljati Cibonu i Dinamo u isti koš radi rezultata u omladinskim pogonima ..tu je Cibona ispred kao i Cedevita..KK Dinamo nema uopće nikakvih rezultata u tome pa se prema tome dijele novci
  • Pacho
    11.9k
    U cemu je onda uopce problem? Ako imaju novac neka plate dug + kamate i dovidenja.
  • Zagreb1992
    2.9k

Pa platit će se ..samo kaj se bzvz ljudi hvataju radi naslova ..pa piše u tekstu da imaju rezerviran novac za to
  • vjeko1701
    21.5k
    Obje Cedevite imaju istog vlasnikaZagreb1992

Ali su seniori prebačeni u Ljubljanu. Samo za taj potez mi više ne bi bili imalo relevantni za bilo kaj.
  • Zagreb1992
    2.9k

https://www.vecernji.hr/amp/sport/cibona-je-ponos-zagreba-sto-je-cedevita-junior-neka-filijala-kluba-iz-slovenije-1916157

Pročitaj ovdje bolje ..Uglavnom Tomislav Zebić je glasao u ime Cedevite i KSZ-a ..i to se pokušava valjda osporiti
  • Zagreb1992
    2.9k
    Ja sam najviše ostao razočaran Pojatinom koji se zalagao za pošteni i transparetni Dinamo , a podržava ovo kršenje zakona o sportu od strane Zebića
  • fakin
    2.3k
    imam jedno pitanje da vidim kako vi gledate na ovo. zašto Dinamo koji plaća svog igrača je dužan pustiti u reprezentaciju nekog igrača kad on još ima svoje službene utakmice? postoji li neko pravilo uefe, fife, kazna ako ne pusti?
    kada pogledaš svaki bod je bitan u ovom prvenstvu, kao i lani kad smo izgubili prvenstvo radi 1 boda, i mi puštamo igrače koje plaćamo da igraju za nas u reprezentaciju dok imamo prvenstvene utakmice.
  • Jurki
    20.9k
    AFCON je takmicenje koje je u kalendaru natjecanja.
    Isto kak klubovi puste igrace na Euro, tak ih puste i sad.
    Nisu reprezentacije krive kaj mi imamo mutavi sistem natjecanja di se utakmice igraju po hladnoci i magli sredinom prosinca i to na ovak jadnoj infrastrukturi.
  • Sajla
    15.8k
    je, samo kaj smo mi iz cijele lige dali 3 igrača za AFCON (i još dva iz 2.HNL!), a Englezi, Španjolci, Francuzi, Talijani itd. koji imaju minimalnu pauzu ili ju uopće nemaju... kaj bi oni rekli?
  • prefontaine
    5.7k
    mutavi sistem natjecanja di se utakmice igraju po hladnoci i magli sredinom prosincaJurki
    Kakvo je stanje u drugim ligama? Poglavito ovim boljim, tipa engleska, njemačka, španjolska? Igraju li oni po hladnoći u prosincu?
  • Jurki
    20.9k
    da se razmemo nama bi vise odgovaralo da je polusezona zavrsila jucer nego za tjedan dana.
    Ne zbog tih igraca, vec zbog duzine odmora i ranog starta proljetnog dijela sezone.

naravno da igraju u prosincu i kod njih se ne postavljaju takva pitanja. To je unaprijed određeno i s cim raspolazu, s tim igraju.
    Loksu btw moramo rijesiti i bez njih dvojice.
  • Sajla
    15.8k
    u principu, problem je smiješna infrastruktura lige. sad za vrijeme pauze bude bolje vrijeme nego krajem siječnja/početkom veljače. da imamo bolje stadione, mogli bi igrati cijelu godinu, s prekidom 10ak dana za Božić i Novu godinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet