• Mr Blue
    4.5k
    Kako promijenim formaciju? Volio bih jednog obrambenog prebaciti u vezni red ili napad...
  • Efes Pilsen
    14.2k
    samo mijenjas igrace po pozicijama, ako hoces jednog veznjaka vise onda izvadis izvadis branica za veznjaka. Mozes imat maks 5 branica, 5 veznjaka i 3 napadaca po linijama u prvoj postavi. Znaci, ono klasicne varijacije.
  • Mr Blue
    4.5k
    Hvala Efes, probam s ponedjeljka. Nemam nešto puno iskustva s fantasyjem...
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Zna li netko kakva je procedura sad zbog ove otkazane utakmice izmedu istre i rijeke? Je li kolo kompletirano ili jos stoji otvoreno?

I npr. sta ako se fruk proda, a imao sam ga za tu utakmicu kao kapetana?
  • NitkoBitan
    33.8k
    Pretpostavljam da ce se oglasit admini. Osobno mislim da ostaje otvoreno dok se ne odigra cijela utakmica do kraja.

Nego kad se opet otvorila tema... Kaj mislit na free hit za ovo kolo? Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek igraju doma, niti jedan derbi.
  • Goncalo Santos
    2.8k
    osijek ne preporucam ni za sta, cs nemaju nikad, eventualno omerovicu zna uletit neki asist ili gol
  • NitkoBitan
    33.8k
    Mislim da ce ovo kolo Osijek preokrenut momentum, a i mi smo otcepili Slaven i postavili ih gdje im je mjesto. Kaj se tice Osijeka pa moraju jbt, raspored prvih 4-5 proljetnih kola im je :death:, ak nece ubost protiv Slavena nes druga liga dobar dan.

Matkovic (spica, vjerojatno svih 90 minuta) i Malenica (ajde da i njih usere clean sheet, svakako nelos golman, bit ce obrana) mi idu unutra. Ostatak po 3 igraca Dinama, Hajduka i Rijeke.

Ajde da nije tajna... 3-5-2. Orec - Vinflof - Sigur, Hoxha - Rebic - Fruk - Sego - Matkovic, Beljo (kapetan) - Juric.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.