• NitkoBitan
    30.5k
    A ne znam bas, naprimat ce se Vukovar golova, tesko da ce izvuc dosta clean sheetova. Ima i boljih pickova za 4.5 mil, recimo Pajac.
  • Dzoni
    1.8k
    Dosta je ofenzivan bek, zbog toga ga navodim, probat ću pa što bude, ako ništa, koristi za više novaca za druge
  • Sajla
    12.2k
    Sviđa mi se ideja Tabinasa u ekipi, 4.5mil, standardan, bek, jeftinoDzoni

prvo su mi poskakali upitnici oko glave, onda sam shvatio na kojoj je temi ovo napisano :rofl:
  • Rex Ramae
    3.7k
    Kako sam pogriješio s ovim Istrijanima u ekipi, Prevljak do sada 1 gol i to baš kad mi je bio na klupi, a Rozić niti jedan. Morat ću ih se riješavati...
  • NitkoBitan
    30.5k
    1 wildcard po polusezoni. Treba izdrzat do kraja prijelaznog roka sa free transferima i onda odradit sa wildcardom kompletan remont. Ja se vodim time da mi je svih 15 igraca standardno u prvoj postavi. Dzabe tebi igracina Stojkovic kad ulazi s klupe.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Ma sad koristim ovaj jedan tjedno free transfer, pa korigiram pomalo.. :grin: Rano mi je za wildcard
  • NitkoBitan
    30.5k
    Rano mi je za wildcardRex Ramae

Kad je po tebi moment za koristenje?

Meni je nekako tanak taj jedan free transfer da rijesim sve probleme. Jakupovic se slepa sa ozljedom, jedan free tranafer mi otisao na Bockaja, Dakovica mi nema cijelu polusezonu a jos ga se nisa rijesio i uzeo Posavca, eto sad i Maresic ipak ostaje u Istri a ja uzeo onog njihovog Arapa (njima rekordan transfer).

Srecom jos nema akumuliranih zutih kartona pa mi 11-12 igraca odraduje bodove.
  • Rex Ramae
    3.7k
    Pa kad završi prijelazni i otprilike još vidim tko je koliko standardan u ekipi i na koga se može računati i tko kako igra, na Istrijane sam računao ozbiljno ali obzirom kako igraju, računam ih se riješiti čim prije.. :lol:

Varaždinci prošle sezone top obrana, imam Zeleniku na golu, Ba u obrani... oni obavezno gol prime...
  • Mr Blue
    4.1k
    Koliko najkasnije prije prve utakmice mogu napraviti zamjene?

Danas sam više od sat vremena prije početka utakmice htio ubaciti dva igrača s klupe da zamijenim dva iz prvih 11 koja su ozlijeđena, ali mi je pisalo da ažurira nešto u vezi gameweeka i da probam kasnije, a kasnije je već bilo kasno.

Pa ako ga Mamut u nedjelju zavalja Osijeku poludit ću. :grin:
  • Nema zaleđa Mikića
    2.5k
    Danas sam više od sat vremena prije početka utakmice htio ubaciti dva igrača s klupe da zamijenim dva iz prvih 11 koja su ozlijeđena, ali mi je pisalo da ažurira nešto u vezi gameweeka i da probam kasnije, a kasnije je već bilo kasno.Mr Blue

Ako ne nastupe ulaze ti igraci s klupe tako da nemas frke.
  • Mr Blue
    4.1k
    A da? To je super onda, thx. Jurišić sigurno neće igrati, a ni Prevljak nije danas.
  • NitkoBitan
    30.5k
    Koliko najkasnije prije prve utakmice mogu napraviti zamjene?Mr Blue

Sat i pol vremena prije prve utakmice prvog kola, ali preporuka je i ranije od toga jer u tim "zadnjim" minutama zna nekad past aplikacija ili se dogodi neki bug zbog velikog opterecenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.