• Krulek
    1.1k
    Još Lokomotiva pa možda tek onda
  • The Octopus
    478
    Autoritativno, mangupski, fakninski, s mudima, Dinamovski!
    Jebat cemo majku svima
  • Orc123
    14.2k
    Jedva cekam vidjeti Livija među vratnicama jer mi pol tih golova ne bi primili da je on tu!
  • T90d
    2.5k
    Valjda neće odigrati 2.poluvrijeme klasično izgubljeno, kao da se njih 11 prvi put sastalo na terenu.
  • Gringo
    619
    aha nisam skužio,mislio sam da mu je ispod noge prošla da je nije dirao
  • Jurki
    20.9k
    Ma to smo odigrali super jer ja nisam otisel na utakmicu. :rofl:

Ne trebate se zahvaljivati. :joke:
  • Oluja
    5.9k
    Nakon primljenog gola htio sam svašta napisati i da jesam pojeo bih veliko govno. Svaka čast dečkima na pristupu i reakciji nakon primljenog gola. Ovo je Dinamo kakav želim gledati. Dinamo koji melje i ne posustaje.
  • NKDZ86
    6.8k
    Svaka čast dečki, tako se igra za dinamov dres!
  • DiddyGuela
    4.9k
    Ovo je nekakav standard koji Dinamo mora drzati u hnlu. Ne mozes svaku dobit niti ce uvijek sve ulaziti u gol ali gard i energija iz prvih 45 minuta bi trebao biti standard.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Vidjelo se od početka da je pristup dobar, čak ni jeftino primljen gol nije nas previše poremetio. Kad uđeš pošteno u tekmu, onda ti i lopta vrati pa zabiješ i ramenom.
    Držat ovako još nekih 15 minuta pa onda malo rotirati. Dati priliku Jakiru ako je Scott bolestan, Soldu umjesto Mišića...
  • crophantom
    2.6k
    Sad moramo vidjeti jel moguće da u drugom poluvremenu ne izgledamo grozno ili ide klasično 2. Nakon odličnog prvog
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Sve dobro i na nivou. Želja,htjenje, gard, igra. Samo da nam protiv Lokse ne budu već viđene muke Gospodnje.

Iduće poluvrijeme nadam se da vidimo Soldu, Topića Kukena, Jakirovica.
  • Zagi
    13.7k
    Iduću tekmu nema Bennacera i Bakrara.
    Daj bar 30 minuta Topiću i Villaru. Soldo nek odmori Mišića.

Soldo-Villar-Zajc
  • Dino
    4.8k
    Samo se nadam da cemo se konacno psihopatski iziviti nad ovima da se ostatak lige malo ukenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.