• Facke
    7.2k

Vidli bume kak bu. Ja se nadam da ih bume v prvih 45 minot nabili 3:0. Eto te mi je zelja.
  • Zagi
    13.7k
    Još bolje. 4 sezone za redom nemremo bez Mišića povezati 3 akcije za redom.
    Ajmo opet probati.

Bennacer nije fizički na nivou da pruži sve potrebno u oba smjera na šestici. Ništa od toga barem do zime ako i tada.
  • Droljo
    23.4k
    Nisam znao da ima toliko stručnjaka na ZoniMr Anderson

Lažeš.
  • jp23
    3.6k
    Ti kao da nisi na Zoni zadnjih 3-4 godine ak te to čudi :rofl:
  • Kruno
    1.2k
    Drmnio sam 3 pelina, pa ce biti manje nerviranja.
  • Zagi
    13.7k
    Pa čak i da to je rješenje. Radi se o jednoj jedinoj poziciji i toliko negative....
  • Thor
    1.6k
    kaj se Cokse tice jedino s njim, da, ak je dobar mu dan. Ali je Coksa isto tak i procitana prica. A nekad malo i precarini tu loptu
  • Mr Anderson
    15.7k
    Ste vi svjesni da je zadnjih 20 postova njurganja zapravo "stavi Vidovića na desetku umjesto Zajca" ?
    To je to. Ta taktička veleumnost? To rješava sve probleme?
    Zagi

Uzeo si mi riječi, stvarno se fantazira. Kakav Vidović sad odjednom?
  • tp1997
    2.3k
    Ide uz tekmu lokalni birc i lagani beton, pivica i šljivica, i sve bude lakše
  • Zagi
    13.7k
    Za razliku od prošlih neuvjerljivih prezentacija sa "3 klasična veznjaka" , danas imamo oba ofenzivna beka a ne Godu i Valinčića te Filipovića na golu koji nemjerljivo bolje otvara igru i nema baš naviku primiti 3 gola iz jednog šuta.

Bez brige. Biti će trostruki hendikep .
  • don
    17.4k
    pa ne mora bit odjednom, ali ovako ugasit dečka je debilno.
  • Xpert1992
    301
    A kaj velite da se proba sa Beljom na desetki i sa Bakrarom u spici? To je cak znal i u Rapidu igrat u nekim utakmicama.
  • Crni86
    18.2k
    ne.

beni zato ima zajca uz sebe, a ne da igras sa dva ful ofenzivna veznjaka. Igramo sa belupom, ne kekovom rijekom ili dambrauskasovim tovarima. Dinamo je inace takve utakmice igro s jednom sesticom i dva ful ofenzivna veznjaka.

Miske treba odmor, forma mu je stvarno li la. Prosle sezone smo uzasno izlazili jer su nam stoperi bili uzasni. Ove sezone imas sergija…. Pa i vezni red je bolji po tom pitanju uz benija i zajca.

Nije pretezito hejt na trenutacnu postavu, ali mi igramo jednako svaki tekmu kao da je sve super, kao da ce se sve samo popravit. Tvrdoglavo, jako tvroglavo.

Igrace odmaramo protiv betisa… Pa onda moraju najjace snage istrcat u koprivnici jer nas dragi trener je uspio slupat vec ferarija ne rotacijama.
  • Mr Anderson
    15.7k
    ne mora bit odjednom, ali ovako ugasit dečka je debilno.don

A što, nema na njemu nikakve krivnje? Pa otkad je došao nije ništa odigrao, niti kad je počinjao niti kad je ulazio. Samo tu i tamo naznake talenta.
  • Crni86
    18.2k
    koliko utakmica je odigrao na desetki od prve minute?

A koliko ima utakmica na osmici u 442, lijevom i desnom krilu? Za ono stavljanje vidovica protiv gorice na veznjaka kad se igra s dva veznjaka je bilo za trenutacni otkaz kovacevicu….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.