• don
    17.4k
    sve bi to imalo uporišta da mi igramo savršeno pa ne može do minuta. Ali igramo loše, ostali su loši a on ne minja i ne isprobava.
  • ShanKu
    1.9k
    Derbi kola :sweat: sretno nam!
  • Dinamo-SB
    823
    Fascinantne su kritike na postavu. Pa protiv Hajduka je ova postava odigrala jako dobro. Sad cemo viditi je li to bila slucajnost. Ovo je trenutno najbolje što imamo.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Kako je ovaj naš mozak ubio dva najkreativnija igrača,Stojkovića i Vidovića to je strašnoPraskaton

Stojkovic i Vidovic su dovoljno pokazali. Dve uvrijedene frajlice.
  • hardek
    7.8k
    Mislim da je frustracija sa Vidovićem veća jer ga trener uopće ne vidi u svojoj viziji. Ne kaže nitko da bi bio naš spasitelj, ali je jebeno nevjerovatno da dečko nije dobio ni jedan start u veznom redu.

Ali da, ovo vjerovatno je najbolje što trenutno imamo, ili blizu toga.
  • The Octopus
    478
    koliko cinizma i bezobrazluka, a pricate o SVOM klubu...
  • Zagi
    13.7k
    Frustracija je samo i jedino sa trenerom. Da novi izađe sa istom ovom postavom nitko riječ nebi rekao.

Postava je dobra, ajmo ih razbit.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Odigrao sam nakon sto godina kladionicu, valjda nisam zacoprao.
  • Droljo
    23.4k
    Vidović i kad je igrao redovito je bio na lijevom krilu te je zabijao i rješavao utakmice. Nije do pozicije nego do kvalitete koju očigledno nema kad se ne može izboriti za start u prvih 11.
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Nek iz Plavog kornera pitaju Podravce za recept crnog kuhanog...dve klase razlike
  • rokikaciga
    8.2k
    Nije do pozicije nego do kvalitete koju očigledno nema kad se ne može izboriti za start u prvih 11.Droljo

Ova floskula jednostavno nije istina jer imas brdo igraca koje neki trener jednostavno ne voli a onda proigraju kad taj trener ode. Pa prije 2 godine je imao kaj 20 golova i asistencija u sezoni? Nije drvo, nije krilo. Decko je poluspica a Kova ga stavlja na ljevi bek, desno krilo, ljevo krilo, osmicu...
  • hardek
    7.8k
    Vidović i kad je igrao redovito je bio na lijevom krilu te je zabijao i rješavao utakmice. Nije do pozicije nego do kvalitete koju očigledno nema kad se ne može izboriti za start u prvih 11.Droljo

Mislim da je više do toga kakav profil igrača Kova želi u sredini terena. On i prošle godine kada je vodio Belupo, Jagušića je koristio na krilu. Tek ove godine Gregurina ga je ubacio u sredinu terena. Očigledno da on ne voli ofenzivno orijentirane veznjake već igrače u dva smjera a svu kreaciju traži na krilima. Moje mišljenje barem
  • Praskaton
    4.8k
    Stojkovic i Vidovic su dovoljno pokazali. Dve uvrijedene frajlice.NitkoBitan

Po čemu su pokazali da su uvrijeđeni? Da ih se rijesimo,ne trebaju nam jer nam i bez njih ide vrhunski ?

Olako lijepimo etikete i rješavamo se igrača.Ja sam apsolutno siguran da ćemo proigrat kad se jedan od njih ustali u prvoj postavi.

Pobjeda danas bez obzira tko,kako,kada.Na silu,na silu frende
  • Droljo
    23.4k
    Štef Balog na HRT-u. Sjajno. Legenda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.