• Mihael2305
    948
    ako pucaju na Južni gol danas, može i do Poljuda doć, šta je njemu NFL Mckenna ako imamo mišketa
  • NoSkillan
    165
    zna li netko zasto RPGa nema na klupi?
  • Crni86
    18.2k
    Daj probaj nešto novo,neke male taktičke zamisli da vidimo jer očito je ovo 4-3-3 sveto pismo i tu nema promjena.Praskaton

Sta je najgore, nije to nikaj novo kaj ti predlazes. Najbolje utakmice u toj kombinaciji smo odigrali pocetkom sezone.

Samo je tuzno da igras cijelu polusezonu u hnlu sa 3 klasicna veznjaka. Jednostavno to mi nije dinamov gard. Ajde jos u gostima bi mogo razumijet, ali sve utakmice doma protiv liliputanaca se salje ekipa ko da je s druge strane fener…
  • Facke
    7.2k

Ja bi ovak protiv Slavena igral po trenutnem zdravstenem kartonu:
    Filipovic

Mikic-Sergi-Scott-Vinlöf

Bennacer

Varela Zajc Vidovic Hoxha

Beljo
  • C@ptain Koons
    331
    Bakrar umjesto Varele, ovo ostalo se slažem
  • Facke
    7.2k

Naravne mores i Bakrara postaviti. Ali Dinamo mora definitivne ofenzivnije igrati. Denes se budeme opet mucili s izgradnju napada.
  • Krizy
    64.3k
    Zajc će više igrati desetku nego defanzivnorioda

u bennaceru ima vise kreaciji nego u cijelom ovom odronu od lige zajedno. Tovare je pojeo, ako mu se igra nema razloga da danas ne napravi razlikuThe Octopus

Ma jasno, ali to je pokazatelj određenog straha od strane trenera Dinama i pokazatelj kako su drugi klubovi nanjušili šansu protiv ranjivog Dinama
  • vjeko1701
    21.4k
    Al mi se ove sezone ni ne mučimo tolko sa samom izgradnjom napada. Dolazimo mi do zadnje trećine, samo imamo problem sa završnicom napada. Zadnji pas, igrač na ubačaju, igrač na odbijancu...toga nam fali.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Najbolja je ovo moguća postava ako gledamo igrače koji su zdravi. Dva ofenzivna beka i naprijed 3 ofenzivni.
    Nisam znao da ima toliko stručnjaka na Zoni koji bi to bolje postavili.
  • Thor
    1.6k
    pa kad nitko nece puknut na gol neg 425 sitnih pokusaja dodavanja na 3 metra :roll: u 16tercu ili lopta na stranu i uzaludni baloni unutra
  • Xpert1992
    300

Ako nista mora se priznat Hoxhi da kad njemu dodas, napad zavrsava, na ovaj il onaj nacin.
  • Crni86
    18.2k
    pa kad su nam svi veznjaci na 30-35 metara….

Totalno ne jasno je sad kad imas sergija i mckennu koji solidno izlaze s loptom, zasto nam treba toliko klasicnih veznjaka.

Zajc nije desetka i on je onaj idealna osmica koja spaja sve skupa. Ali ofenzivni vezni nije.
  • Zagi
    13.7k
    Ste vi svjesni da je zadnjih 20 postova njurganja zapravo "stavi Vidovića na desetku umjesto Zajca" ?
    To je to. Ta taktička veleumnost? To rješava sve probleme?

Postava je dobra. Dajte malo podrške.
  • Crni86
    18.2k
    mislim da zajca nitko ne zeli dirat. Vec da nezko iz dvojca beni i miske trebaju ispast da se otvori mjesto ofenzivnom veznom. Po trenutacnoj formi, misic bi svakako trebao malo odmorit

Ovak cemo opet kukat kak nam je napadac odsjecen. A ofenzivna igra ce se svest na daj loptu hoxhi pa bude nekaj bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.