• Filip 91
    2k
    Veli Jelavić zaslužena pobjeda ajduka i da su dobro prošli na kraju, fuuuuuj. Obraz džon!
  • Dinamo-SB
    809
    izjava Jelavica nakon tekme : "Hajduk nas je izdominirao u svakom segmentu igre". Eto tako se stvara medijski narativ o Hajduku između ostalog. To su sve male sitnice. Slizali su se s Lokokotivom i opcenito puno su mudriji nego prijasnjih godina u stvaranju medijskog narativa i indoktriniranju mase. Najgore mi je sto to puše naši navijači i onda se jos mi međusobno svađamo.
  • Time
    1.6k
    Uvijek sam bio za gospodski pristup,ali ovo je preslo svaku granicu, vrijeme je za reakciju kluba.
  • Krulek
    1.1k

Nema to veze sa tim likom, stvar je u tome da i nevjerne Tome polako progledaju.
  • dzg717
    1.2k
    Dajte ljudi,…sutra mi igramo..
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Sve to na stranu što ih Kustića i tovarija u savezu ,sudci guraju ,ali gdje je HNS pederi, gdje borba za pravdu i pošten hnl:rofl: ja sam godinama govorio neka stoku, samo gazi jer oni su tako dvolično da su plaćali sudce ,a protiv nas seru. Ja sam govorio da bi oni slavili naslov taman da ga ukradu onaj jebeni trofej. Da greškom završi u Splitu oni bi slavili , i tad nebi bilo ukrali pokrali . N go treba se mobilizirati ,svaku ići ko da je život u pitanju ,i osvojiti prvenstvo. Još razlog više da se Boban trzne i preispita jel ovaj čovjek na klupi taj koji će sve ove napade odbiti i donijeti titulu a da ne završi na psihijatriji. Njegovom krivicom smo im dali vjetar u leđa,i njima i svima koji ih guraju
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Velika stavka je i na igračima tih drugih ekipa. Zašto jednostavno ne sjednu na teren kada se dogodi tako neka očita krađa? I to vrijedi za cijelu ligu. Sjedni na teren i reci da nećeš nastavit dok ne ode pogledat VAR. 2-3 puta i da vidimo
  • Krulek
    1.1k
    Jelavić Lokomotiva, Carević Gorica, treneri fetivi ajdukovci, polako se uvukli na Dinamov teren i mi se sad čudimo Ercegu i ostalim sudačkim pristranim likovima. Dinamo nema nikoga u HNS-u, prekinuo je odnose sa Lokomotivom, čini mi se I sa Goricom i tu su se uvalili tovari. Zar je netko mislio da će Jelavić ili Carević pričati o sudačkim greškama u korist tovara. Naivno.
  • NORTE
    21.6k
    Velika stavka je i na igračima tih drugih ekipa. Zašto jednostavno ne sjednu na teren kada se dogodi tako neka očita krađa? I to vrijedi za cijelu ligu. Sjedni na teren i reci da nećeš nastavit dok ne ode pogledat VAR.Tvrdica McTvrdi

Tako je jednostavno.
  • Klenx
    9.8k
    Tumor s juga je metastazirao na cijelu ligu, i sve što ligu okružuje.
    Nema tu više pomoći.

Na nama je je da budemo toliko jaki da nam mogu raditi aktivnosti kao u onoj pjesmi “našoj sreći nema kraja…”
    Jaki na trenerskoj poziciji i na zelenom terenu.

Da smo imali normalnog trenera sad bi imali 7 bodova prednosti.
    Bobane, reagiraj…
  • rioda
    12.2k
    Dajte ljudi,…sutra mi igramo..dzg717

Da, opet srčani udari u najavi...
  • Jima
    1k
    Nakon dugo vremena nisam optimista, jer smo mi oslabili u svakom segmentu, a oni guraju na silu (prevaru). Suci nas kradu, trener i igra je nikakva, utjecaja nemamo (HNS+politika), sponzor lige je i njihov, nakon Nove godine dolazi treći krug prvenstva gdje idemo u goste (Osijek, Rijeka, Varazdin, Hajduk...). Na Zvoni je hoće li promijeniti ovaj narativ ili ćemo polako potonuti ovu sezonu. Ne daj Bože da zadnjih par kola oni budu u igri jer će nas izmasakrirati. Zakon velikih brojeva je da oni neće pasti i raspasti se svako proljeće. Moramo i mi biti jači, prgaviji i pokazati muda.
  • Orc123
    14.1k
    Stvarno ne kmečim nikad ali sramotno je, sramotno kako se gura Hajduk! Ruka se ne sudi za penal Loxi, ono je prekrasaj Benaccera protiv Hajduka, a ovo danas nije prekrssaj Rebica, cist ko suza, lakat u glavu! Jadno......bas jadno...i nije to sad, tako je vec jedno duze vrijeme u kontinuitetu!

Kakk mozes jebeno ponistiti gol na onaj gotovo nevidljiv kontakt Benaccera, a ovo danas od Rebica ne ponistis, gdje se jaano vidi udarac u bradu? Kako jbt pas!

Ovo da se Jelavic nista ne buni nije pak nista cudno.....sve jasno ko dan.
  • Jurki
    20.9k
    Da u svaku tekmu udjemo kao gladni vukovi i zabijemo odmah u prvih pol sata 2 komada ne bi o ovome pricali. A mi ulazimo ko golf jedinica.ElDorado

Komentar ne dana, nego godine.
    Uci u svaku tekmu s nozem u zubima, onda se mogu jebat i Kustic i francuski peder i suci i kompletna septicka jama juznije od Sv. Roka.
  • IstokKa96
    882
    Golf jedinica dizelas na -34
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention