• Tvrdica McTvrdi
    3.8k

Super bi bilo, ali naravno da ništa od toga. 10 godina slušam da moramo otkazat Netflix zbog woke gluposti i svake godine imaju rekordnu zaradu. Jednostavno ne možeš ljude skupit za bojkot u dovoljnoj mjeri.
  • NORTE
    21.6k
    Super bi bilo, ali naravno da ništa od toga. 10 godina slušam da moramo otkazat Netflix zbog woke gluposti i svake godine imaju rekordnu zaradu. Jednostavno ne možeš ljude skupit za bojkot u dovoljnoj mjeri.Tvrdica McTvrdi

Možeš!
    Samo je potreban otvoren poziv navijačima svih ostalih klubova na bojkot i promjenu operatera.
    Ja sam već nagovorio nekoliko ljudi da raskinu ili ne prelaze na telekom.
  • MarK
    1.3k
    ovaj dolje desno je kup 7 kaštela, a ovaj iznad su dobili na balote u prugovu
  • Benito
    1.4k
    Kaže Jelavić da mu je drugi gol najmanji problem u svemu hahahah vrh
  • luftwaffe
    733
    Ako ovo sve ne može motivirati naše manekene onda nismo zaslužiti naslov nikada
  • Filip85
    1.2k
    Meni ističe u veljači, nema teorije da produžujem, za Dinamo ću se snaći preko streamova, a za NHL kupim paket koji gledam preko plejke... Svako je*anje u mozak ima svoje granice...
  • eol12
    859
    Znam ds je momčad koja primi 4 gola protiv Varaždina u jednom poluvremenu nakon vodstva 2:0 smiješna, međutim sad hladne glave moram još ovo napisati, pa jebote ti izjaviš poslije kao trener da ti Pajac bio los i da ga zato vadiš, čovjek radio probleme naprijed, iza čvrst, da bi u drugom poluvremenu stavio trajkovskog i antolica, dva veterana, momčad ti je totalno raspadnuta nakon toga u veznom redu, nemoj me jebat, do toga ti si apsolutno ravnopravan protivnik
  • tp1997
    2.3k
    Bobane, reagiraj…Klenx

Hoće kurac. Da je mislio reagirati, odavno bismo imali trenera.

Ali jebiga.
  • krvaveoči
    2
    Ja sam za kaznu Mikiću,kako si može dozvolit da Rebiću dozvoli da mu izađe iz džepa..
  • MarK
    1.3k
    Ovaj rebić izgleda kao Oscar Pistorious dok radi bicikl. Osjetio sam susramlje gledajući sažetak. Panj
  • Jurki
    20.9k
    Da sam neutralni promatrac nogometa, nakon ove lakrdije u reziji Benkovackog pizduna i cigana te Kvar sobe.. bome bi prestal gledati nogomet.

Jebi se Kusticu, hadezenjarski pederu i ono francusko cigansko govno Layec skupa sa gore spomenutim i Tovaricem.
  • Praskaton
    4.8k
    Da sam neutralni promatrac nogometaJurki

To u hrv ne postoji.Mi ili oni.Nesto malo Rijeka i Osijek.
    Trenutno oni vladaju na svim poljima osim onog nogometnog.A mi šutimo i uzdamo se da ćemo bit duplo bolji od njih
  • Crni86
    18.1k
    Ljudima su suci u zadnje dve tekme ugrabili 3 boda…..
  • Gringo
    610
    Nema više čuđenja ovakve stvari će se događati iz kola u kolo. Ne vjerujem da bi se nešto promjenilo i da Boban javno reagira.

Sudci, Layec, Kustić, ZNS..očekujte klizeće startove iz svih smjerova.
  • znajdatevolimja
    1.8k
    Ne bih o politici, ali ima jedna stranka koja je povezana s ovime. Zanimljivo kako plavi podržavaju bijele.

Ničija nije gorila do zore pa neće ni vaša bando hdzovska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet